מחאה והצעת יעול

יש לי 2 דברים לומר

1. מחאות לגביי רודפת מכנסיים ולגבי קידומה באתר תפוז הן לא דבר שהיא בעצמה יכולה לעשות משהו בנידון. והאמת, מי ירצה לעשות משהו בנידון? אני מאמינה שכולם היו נהנים מהמצב אם זה היה המקרה שלהם. אני לא יודעת מה יש לאנשים מניסיון עקיצת בלוגרים אחרים. זה כאילו היא ודומיה (עומרי חיון עם ו' באמצע) אשמים וצריכים להיתלות על זה. 2. וזה מוביל אותי לטענה השנייה. בתור קוראת קבועה ומנויה לחלק גדול מהבלוגרים בתפוז, אני יכולה להגיד לך שרודפת נמנית בין המשובחים והמקוריים שביניהם. אין רשומה שאני משתעממת וברובם אני נהנית וגם מגיבה. יש לי, לך ולכולם פה משהו ללמוד ממנה ומכל אחד אחר לשם הדיון. זו לא תחרות ומן הראוי שנפנים את זה. כל אחד כותב את של ליבו. מי שכותב בשביל קידום או כסף צריך ללכת לכתיבה בתור מקצוע.

תודה רבה נטע

אני שמחה מאוד שאת נהנת מהבלוג שלי ותודה על התמיכה הרבה.. }{ אהבתי את אותה גברת בשינוי אדרת! מקורי חחחח

לא, תודה לך. את זו שכל המחמאות מגיעות לה

אני לא יודעת מה הטעם לפתוח קהילת בלוגרים אם אנחנו לא יכולים לפרגן אחד לשני.

כתבת נכון

צריכים לפרגן לכבד ואם יש דעה להגיד אותה בצורה תרבותית ומכובדת וגם עקיצות לא צריכות להיות וחבל שיש אנשים בין מה שמדברים לבין מה שעושים בפועל שונה..... אנחנו כאן בשביל הכיף, מספיק עם המלחמות העקיצות וחוסר הפרגון וכן לא חייבים להסכים.....צריך לדעת איך לומר זאת ערב טוב מוזהבת

למעלה