מחאה חריפה על ההשתלחות בהומואים

ת ה ל ה

New member
מחאה חריפה על ההשתלחות בהומואים

שלום לכולם שלחתי את המכתב הזה לעורך של התכנית, עד היום לא קיבלתי כל תשובה, מה דעתכם להצטרף ולכתוב לתכנית את מחאתכם גם כן? אולי ביחד נוכל לזכות בתשובה ובהתיחסות ענינית. הנה המכתב: שלום לעורך של תכנית איפה אתה חי ולארז טל המגיש האמת היא שחיכיתי בתקווה גדולה לתכנית סטירית טובה ורצינית שכל כך חסרה במציאות שלנו ואפילו נהניתי בקטעים הראשונים של התכנית. אבל לפתע קיבלה התכנית תפנית מאד מאד שלילית כאשר התחילו להשתלח בהומוסקסואלים . כחברה בועד העמותה לתמיכה בהורי הומוסקסואלים ולסביות - תהל"ה - וכאם לבן הומו, אני רוצה כאן להביע מחאה חריפה ועלבון צורב על הדברים הלכאורה מצחיקים שהשמעתם בתכנית בנושא ההומואים. אין לכך כל הצדקה, זוהי אוכלוסיה של אנשים טובים ואזרחים נאמנים למדינה, הם מהווים אחוז מאד משמעותי ביננו ומי שנוהג בציניות בזלזול ובהומופוביה אין מקומו על המרקע . אודה לך אם תביא דברים אלה לידיעת כל הנוגעים בדבר וכמובן אצפה להתיחסות ענינית ורצינית לנקודה זו. מי שרוצה לדעת יותר ולהתיחס לנושא טוב יעשה אם יפעיל רגישות ועדינות אתה מוזמן לקרוא עלינו באתר www.tehila.org.il תודה דליה

נעמהdj21

New member
תראי אני נורא מבינה לליבך אבל:

צריך לקחת דברים בפרופורציה... במדינה שלנו גם יורדים חזק אפילו על ראש הממשלה... מה עם קצת הומור עצמי? צריך לדעת גם לצחוק, אחרת מה נשאר לנו? גם על דתיים , שחורים ,תימנים אתיופים , ומי לא ,יורדים עליהם... עצם שזה שאת מרימה קול תרעומת את מדגישה אתזה שכביכול הומואים הם קבוצת מיעוט חסרת ישע שצריכה הגנה ולקום נגד אנשים... תחשבי על זה ככה. לסיכום באמת להשתמש בחולשות של אחרים זה לא לעניין ,אבל ארז טל ירד גם על עצמו כמו שזכור לי ברק בישראל - אם ככה זה פייר דווקא. מקווה שתקבלי את דעתי ,קצת איפוק ותראי אולי אפילו זה יצחיק אותך יום אחד! בה ביי

ת ה ל ה

New member
לא מסכימה עם דעתך

תודה נעמה על תגובתך אבל הרשי לי לחלוק עליך בנושא זה. מחאה פוליטית נגד ראש הממשלה למשל היא שונה לחלוטין מהסיבה הפשוטה שאין מאחוריה אלא ביקורת לגיטימית עליו כאדם פרטי ועל דרכו. לא ראיתי בטלויזיה בפריים טיים ירידות על אתיופים תימנים וכו' כפי שאת אומרת, אולי אני לא מסתכלת בתכניות הנכונות. הבעיה עם ההומואים היא שלצערנו בישראל ההומופוביה שלטת ואינה מסתכמת רק בבדיחות אלא היא באה לידי ביטוי באפליה שורשית בזכויותיהם. הם מופלים לרעה בזכויות בסיסיות שכל אזרח במדינה, כולל אתיופים דתיים ותימנים, לא סובלים מהם, ולכן הירידה כאן היא סרת טעם לדעתי כי היא נובעת מאותה הומופוביה שברגע שהופכים אותה ללגיטימית על המרקע היא מקבלת משנה תוקף וחיזוק גם בשאר תחומי החיים. נישואין, אימוץ ילדים, זכויות שארים וכו' [לא אלאה אותך כאן בכל הרשימה]. יתכן באמת שאני יותר רגישה לנושא מאחרים, אבל אולי הגיע הזמן שגם האחרים יהיו רגישים כמוני.

אני לא חושב שהבדיחה הזו

באה ממקום של לצחוק על הקהילה ההומוסקסואלית. והבדיחה במקור הגיעה מ"שידורי המהפכה" ו"הושאלה" על ידי "איפה אתה חי?!" (בגלל שימוש באותה דמות של אסי כהן). ניר.

ת ה ל ה

New member
זו לא היתה רק בדיחה אחת

היה שם דו שיח ארוך למדי בנושא. תודה על התגובות שלכם, אתם מוזמנים להכנס לפורום שלנו - הורים לגאים - בתפוז. תודה

את יכולה להזכיר לי?

כנראה שפיתחתי סניליות מוקדם
. ניר.

ת ה ל ה

New member
היה דו שיח מתמשך בין שני המנחים

ארז טל והליצן השני שאני לא זוכרת את שמו שהיה מלווה בבדיחות טפלות על זה שארז מתנהג כמו הומו. חוסר טעם משווע.

ערני100

New member
חחחחחחחחחחחחחחח...תהלה...עצרייייי

את לסבית....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח או......עצורררררררררררררררררררררררררררררר......אתה הומו.... קורע. ומה לעשות...להיות הומו זה לא טוב.

נעמהdj21

New member
שכחתי את עניין ירידות על פילפינים ו

ותאילנדים(ראי אחורי החדשות ושלל אומני סטנד אפ) לגבי מקרים ספיציפיים של אתיופים אני לא זוכרת....אבל היו בוודאות

את צודקת!!!!!!!!!

את צודקת. הם פשוט הגזימו ומן הראוי שיתנצלו לפחות על הטון.

idoz

New member
../images/Emo31.gif

לא זכור לי שום קטע של השתלחות בכם. תרענני את זכרוני

Yuval Y

New member
נראה שזה ה"עצור../images/Emo70.gif אתה הומו../images/Emo70.gif"

אם כי באופן אישי פרשתי אחרי 10 דקות...

ביזיון

New member
על מה שהם יתנצלו

הומואים זה גועל נפש לדעתי ..... הרצון של ההומואים הוא להיות שונה , החברה לא הופכת אותם לכאלה. ההגדרה של הומו זה אחד שהוא מצהיר שהוא אוהב בנים , הם בעצם מגדירים את עצמם כשונים .....

PopPy

New member
../images/Emo31.gifאתה טועה מהיסוד

להומואים אין 'רצון' להיות שונים. אף אחד לא בוחר את הנטיה המינית שלו.

ביזיון

New member
בטח שבוחרים

זה תלוי בצורת החיים..... אחד שלמד כדורגל כל חייו מאביו , בטח שהוא יאהב כדורגל. אתה בוחר מה לאהוב , ככה זה בחיים . איך לפני 40 שנה כמות ההומואים הייתה קטנה והיום היא גדולה? פעם לא דיברו על זה כמעט , אף אחד לא חשב על זה. היום אנשים באמת חושבים אם להיות הומו או לא. זה מגעיל לפי דעתי , אבל זה משהו שבוחרים .

ballerinaboyn

New member
לפני 40 שנה

ההומואים לא יכלו לצאת מהארון בלי שיצלבו אותם. היום החברה יותר פתוחה (כמובן שיש אנשים כמוך עדיין) ואין "סכנה" ממשית בלצאת מהארון. זה כמו שלפני 200 שנה אף אישה לא ביקשה זכויות.

לא נעים לי להגיד אבל אתה טועה!!

אני לא רוצה להעליב אף אחד או משהו אבל אני חושבת שזה פשוט לא נכון!! אני לא לסבית אבל זה לא משנה אתה, אם אתה מתאהב במישהי אתה חושב שזה בגלל שזה מה שאתה רוצה?!אם כן אז זה לא ככה...אי אפשר להחליט... ואם היה אפשר, אתה לא חושב שההומואים היו מעדיפים לא להיות (או לפחות חלק)???הרי הםכל כך מופלים לרעה!! אני בטוחה שהם היו מעדיפים להיות סטרייטים!!

למעלה