מחאה חריפה על ההשתלחות בהומואים

היו תמיד הומואים אבל

לא דיברו על זה כמו על היום, לא היתה מודעות וכו. זה כמו עם, להבדיל, הפלות וגירושין. תמיד היה ותמיד יהיה. הומואים לא בוחרים להיות הומואים, ומי שאומר כך הוא הומופוב. אתה חושב שכייף להיות הומו, לקבל עקיצות ולהיות מושא ללעג? לחיות לפעמים בשקר ובפחד? להיות מנודה ומוקצה? זה כייף? אתה סתם חשוך. תחזור למערה. אחות להומו שכבר לא בארון.

ת ה ל ה

New member
האם תוכל להתאהב בגבר?

אני מניחה שלא, באותה מידה ועל אותו משקל בעלי נטיות חד מיניות הם אלה שאינם יכולים להתאהב באשה. המשיכה שלהם היא בעיקרה נטיה גנטית ואתה מוזמן לקרוא חומר בנושא באתר שלנו www.tehila.org.il ובאופן כללי, קצת יותר סובלנות כלפי האחר לא תזיק לכולנו כאן במדינה בלי כל קשר לנושא וגם אם הוא גורם לתחושה של חוסר נוחות או דחיה. כל טוב

idoz

New member
ואת זה מוכיחים היטב כל הארגוניםשלהם

ארגוני ההומואים השונים, בגדים של הומואים ודגל של הומואים (שימו לב שלסטרייטים אין את כל אלה) ההומואים מחצינים את ההתנהגות שלהם. הם עושים דברים שהם רק לאנשים כמותם משמע, הם מנסים להיות שונים.

Rubycon

New member
only the stupid ones.

Those who haven't got enough brainz and are proud of their being homosexuals, it's not because they are homosexuals, it's because they are stupid. They haven't got a reason to be proud, like I got no reason to be proud I'm straight. It's not like they saved the world... it's an inherent quality, nothing to be proud of.

PopPy

New member
../images/Emo124.gifאנחנו נפסיק את הדיון הזה

עכשיו. אין מקום לגזענות או הומופוביה בשום מקום, ובוודאי לא על גבי פורום זה. לתשומת לבכם, הודעות נוספות שיכילו תוכן דומה ימחקו באופן מידי ועלולות לגרור חסימה מהפורום.

קראתי את ההודעות ולא הבחנתי

בשום גילוי גזעני או הומופובי כזה או אחר, אולי למעט ההודעות המטופשות בתחילת הדיון. צריך להבדיל בין ביקורת על התנהלות המאבק ההומו-לסבי לבין הומופוביות או גזענות לשמה. צריך להבדיל גם בין דיון על סמך דעה אישית לבין גזענות. עד היום, ככל שאני יודע, עדיין לא ידוע באופן מדעי מהו הגורם או הגורמים לתופעת ההומוסקסואליות בחברה ולכן אני לא חושב שנכון לפסול גורם גנטי ו/או חברי, חינוכי או אחר. אני רק יכול להגיד שנכון להפסיק את הדיון הזה כאן, פשוט משום שזה לא הפורום המתאים. תודה.

Chandler Rulz

New member
אתה גם חושב שזאת מחלה מדבקת?

קודם כל, אף הומו לא הולך ברחוב וצועק: "אני הומו אני הומו".. דבר שני, הומואים לא מתקבלים בחברה כרגילים (בכללי), ולכן יש אירגונים, כדי שמישהו שמרגיש לא שייך יוכל להרגיש כן שייך, וכדי שיעזרו לו להבין שגם בחברה הסטרייטית הוא שייך ולמנוע ממנו לעשות משהו קיצוני. בגדים של הומואים-לא שמעתי על דבר כזה.. בקשר לדגל-!?so what ומה זאת אומרת "להיות שונים".. כולם שונים.. יש בנים, יש בנות, יש שחורים, יש לבנים, יש ילדים, יש מבוגרים.. אפילו תאומים זהים הם שונים..

את דיי טועה

לכל קבוצת מיעוט יש אירגונים שמגנים על הזכויות הבססיות שלה שנפגעות כל הזמן. אפילו לנשים שהם לא קבוצת מיעוט יש אירגונים שמגנים על זכויות האישה(כל האירגונים הפנמיסטיים). וכן יש הומואים שמחצינים התנהגות ויש שלא... ויש אפילו סטריטיים שמחליטים לחקות התנהגות מוחצנת של הומואים! ואין דבר כזה... לפחות אני לא נתקלתי בזה ... בגדים של הומואים?!?! ואנחנו ממש לא מנשים להיות שונים מכלל החברה כל בן אדם הוא שונה בלי קשר לזהות המינית... אני למשל ממש לא נראה שונו מכל האנשים שיש בארץ אם אתה תראה אותי ברחוב אתה לא תעלה בדעתך אפילו שאני הומו.

מנדובלה

New member
היי../images/Emo41.gifתהלה זה הקטע של סטירה...

כבודם של אוכלוסית ההומואים והלסביות במקומם מונח זה הקטע של סטיראה צוחקים על הכול ומהכול ולמי שיש בעיה עם סטירה שלא יצפה בתוכניות סטירה אפשר לצחוק על ראש הממשלה שהוא שמן? זה משום מה תמיד בסדר... כמובן שהכל בגדר צחוק אני מקווה שלא יוותרו על הסטירה אחרת הדבר היחיד שישאר לנו בטלויזיה יהיה ערוץ ההיסטוריה והמדע ולך חמודה אני ממליצה בחום להסתכל על דברים בקלילות החיים במדינה גם ככה לא משהוא אז אם אפשר לצחוק על הכל אז למה לא (אני מאניה שגם לסביות והומואים צופים בזה ונהנהים)

לוּבּה

New member
דליה, אם את כל כך בעד הקהילה

ההומו-לסבית, למה זה מפריע לך? הם אומרים שהומו זה דבר רע? הם צוחקים על ההומואים? הם רק אומרים לבן אדם שהוא הומו. אני לא רואה מה מעליב בזה..

ת ה ל ה

New member
להיות הומו זה בודאי לא מעליב

ההיפך, אני מאד גאה בבני על כך שהוא חי את חייו על פי נטיותיו והאמיני לי זה לא פשוט בכלל בחברה כל כך הומופובית כמו שלנו. ה"צחוקים" על הומואים מפריעים לי כי הם נובעים ממקום של דחיה והתנשאות, לפחות כך אני מרגישה.

תראי...

אני בתור הומו לא נפגעתי מזה שהוא אומר למשהו עצור אתה הומו... ואני בכלל לא חושב שזה מעליב... אבל מה שכן חשבתי שקצת מעליב היה זה שכל פעם שמישהו התקשר הוא ישר אמר אבל הוא מנסה להתחיל איתי... אז בסדר פעם אחת צחוקים פעם שניה זה כבר נהיה מעצבן פעם שלישית... זה מתקבל בתור הומופוביה... תחשבו שילד בן 12 יראה את זה ויראה איך הוא ישר נכנס לפרנויה כשמישהו כביכול מתחיל איתו... הילד הזה ילמד שזה דבר לא טוב ויתנהג באותה צורה ואפילו אחזרית יותר להומואים ככה שאני מקווה שבפרק הבא זה יפסיק... ואל תגידו לי שילדים בני 12 לא באמת יתנהגו ככה כי הם כן הם מחקים כל דבר שזז בתוך הקופסה ששותפת להם את המוח

בלי להעליב או משהו אבל...

למי אכפת???? כל בדיחה שמופיע בתוכנית סאטירית או בתוכנית אירוח סאטירית על הציבור היא ברוח טובה! הכל בצחוק.

Guy Schlesnar

New member
כתבת בעצמך את התשובה

זאת תוכנית סאטירה,ובסאטירה צוחקים על הכל. פוליטיקה,על החברה,על מפורסמים,וגם על עדות וחברות. אין שום דבר רע בסאטירה על הומואים שעשו בתוכנית. צריך לדעת לקחת הכל בפרופורציה ולא לצאת במחאות מהר מדי.

mtv האחת

New member
את מגזימה

לא התכוונו לצחוק על ההומאים . הכוונה שם שההילר מביע זילזול בארז ולכן הוא קורא לו הומו ופוסטימון וכו'. זה שהומו זה מילה נרדפת לדפוק בארץ זה חמור , אבל זה כבר נושא אחר.

למעלה