מחאה: טילים הועברו מרוסיה לחיזבאללה

ne ro

New member
רוסיה= אחת הרפובליקות העממיות

המרכזיות ביותר של ברה"מ. ברה"מ מכרה נשק למדינות ערב נגד ישראל בכל מלחמות ישראל. עד היום היא ממשיכה לממן את סוריה,אירן וחיזבאללה.

ne ro

New member
קרי= היא ממנת את אוייבותיה של

ישראל. למרות שברה"מ תמכה בקיומה של מדינת ישראל בשנותייה הראשונות, מייד אחר כך נהפכה לידידת הערבים, להם מכרה כמויות עצומות של נשק ללוחמה בישראל.

../images/Emo6.gif לא ידוע לך שמשהו השתנה

מאז 1991?

היא אפילו עזרה להם במלחמות נגדינו.

מה שצריך לעשות זה לתמוך בטרור הצ'צ'ני, לאמן את הלוחמים, שיבואו להתאמן פה בארץ במתקנים, לתת להם אמל"ח ולתמוך בהם. וכשזה יתגלה נכחיש כל קשר ונמשיך לתמוך בהם. וכשרוסיה תמחה נגיד בסדר ונמשיך לחמש אותם. עין תחת עין.

a e q u i t a s

New member
איש יקר... זה לא מפקד הצבאות../images/Emo6.gif

זה לא מפקד הצבאות פה, זה חיים אמיתיים, עם אנשים אמיתיים ומשפחות אמיתיים, שהורסים לך מאה אלף טנקים במתקפת של 10תורות, אז סך הכל טיפה כסף בוזז, אבל בחיים אמיתיים זה מאה אלף משפחות.

אם החיזבאללים היו בכלל חסרי נשק,

זה היה הרבה יותר נוח לנו לירות בהם, כמו בברווזים. אגב, מה בנוגע לנשק האמריקאי בו הם מצוידים? האם הוגשה מחאה חריפה גם לארה"ב?

a e q u i t a s

New member
אתה טוען שאינך מובן כראוי על ידנו?

תשמע.. משום אתה תמיד טוען שאינך מובן כראוי, טענת בעבר אולי שיכולת הסברה שלך לקויה, על מנת שאני או גולשים אחרים לא יבינו אותך לא נכון, אשמח לפרשנות רחבה יותר ל "אם החיזבאללים היו בכלל חסרי נשק, זה היה הרבה יותר נוח לנו לירות בהם"... האם יש פה איזשהו תמיכה בהם או רמיזה שישראל מטווחת חפים מכל פשע? הרי זה דיי ברור שאם לחיזבאללה לא היה נשק אשר מאיים על העורף הישראלי ואוכלוסיה החפה מפשע בדרום לבנון כל המלחמה הזו לא היתה יוצאת לפועל. ארה"ב לא מספקת נשק לסוריה או איראן, לפיכך אם נשק אמריקאי הגיע לידי חיזבאללה זה על ידי השוק השחור, שכידוע פורח בתמיכה של גורמים אנטי-מערביים שלקוחותיה העיקריים הם משטרים אפלים, אירגוני טרור וקבוצות מורדים, בניגוד מוחלט לנשק הרוסי שהובא לסוריה ואיכשהו, כנראה יד אלוהים העבירה אותה למחסני החיזבאללה.

מניין לך הביטחון,

שהנשק הרוסי לא הגיע דרך שוק שחור? אגב, מדובר בנשק הגנתי. אתה טוען, שאסור לסוריה להצטייד בנשק הגנתי? עיתוני ישראל אכן כך ממש כתבו: הנשק האנטי-אווירי שסוריה רכשה מרוסיה, מאיים על... חופש הפעולה של חיל האוויר הישראלי! איזה פושעים!

a e q u i t a s

New member
אתה מתחמק מלענות על השאלה

אתה מתחמק ומנסה לגרור לויכוח אחר... אף אחד לא דיבר על הזכות של סוריה לרכוש נשק הגנת, הבעיה היא שאותו הנשק מגיע לידי אירגון טרור שאותו היא מטפחת... ולא קשור לשאלה שלי עליך... אבל לשאלתך השנייה וכן, העולם הוא לא מקום נחמד וישראל והמערב כן צריכים עליונות על פני המדינות תומכות הטרור כמו סוריה.

לדעתך, הנחמדים זה אנחנו?

ואני חשבתי שאנחנו גם קצת כובשים, ושסוריה והפלסטינים הם קצת כבושים. גם אם הנשק הסורי הגיע לארגון הטרור, זה עדין נשק הגנתי. זה מובן שכל אחד רוצה עליונות, ושלשני תהיה נחיתות
אבל גם השני חושב בדיוק אותו דבר.

a e q u i t a s

New member
איזה כיף.. עולם של פנטזיות

אתה חי בעולם של פנטזיות... אדם שלא מוצא פגם שאירגון טרור מחזיק בנשק, בכלל לא מוצא פגם באירגון טרור, או מדינה שמטפחת אירגון טרור, השאלה היא לא רמת הגולן, סוריה לא מתטפחת את החיזבאללה בגלל רמת הגולן, חיזבאללה אפילו לא מצהיר ששיחרור הגולן הוא מטרתו, אבל עזוב, פנטזיות זה דבר טוב, זה כיף זה טוב. נשק הגנתי לאירגון טרור ומדינה שמטפחת אירגון טרור גרררררררררררר, טוב עזוב עזוב.

הכיבוש - זה פנטזיה שלי?

או, לדעתך, הכיבוש - אינו טרור? וכל מה שאנחנו מעוללים לפלסטינים - אינו טרור? זה פנטזיות שלי? כן, נשק הגנתי בכל מקרה מיועד להגנה. עשה שלום עם סוריה ונגמור עם הסיפור. אבל מה פתאום! היא חלשה, הגולן מתוק וחבל להחזיר, האמריקאים לצידנו, אז למה לעשות שלום עם סוריה ולסגור את החזית הזאת!

a e q u i t a s

New member
דיברנו על הפלסטינים או בחזית הצפוני

דיברנו כרגע על הפלסטינים או על גרירתה של לבנון למלחמה על ידי החיזבאללה, למה לערב כמה נושאים שהם שונים, שמעת ממני איזשהו הצהרה כנגד החזרתה של הגולן, ממש לא, אני דיברתי על חיזבאללה שנתמך על ידי סוריה, סוריה היא מדינה שתומכת בטרור.. ללבנון קרי חיזבאללה אין שום דרישות טריטוראליות מישראל... אבל מותר להם גם לתקוף את ישראל וגם להתשמש בלכאורה נשק הגנה...

a e q u i t a s

New member
../images/Emo178.gifטלמון אתה יודע

אתה יודע מה, אפילו אותי אתה מצליח לייאש, ואני עוד פעיל במרצ.

Ootch

New member
הימין הקיצוני האכזר והנלוז..

אויבי ישראל... איך, באמת, הם לא מצליחים לייאש אותך?

בנוגע לשאלה שלך,

אז התכוונתי בדיוק למה שכתבתי! כשבחרנו בתגובה המסוימת לפעולה של חיזבאללה, חשבנו שזה יהיה זבנג וגמרנו, שהם יהיו כמו ברווזים במטווח, ושנכסח להם את הצורה חת-שתיים. עכשיו המצ'ואיזם הפגוע שלנו זועק ומזדעק, וזה בדיוק מה שרציתי לומר. אפשר לחשוב שאנחנו לא קיבלנו פצצות עומק מהאמריקאים, ושממש ניצלנו אותן למטרות צודקות.

למעלה