מחאה שלי הלגיטימית ע"פ תקנון

עוד ניק

New member
מחאה שלי הלגיטימית ע"פ תקנון ../images/Emo43.gif

כנכד לניצולי שואה, אני מוחה נגד הקמת פורום שמאפשרים בו ולא מוחקים בדיחות על השואה. ואני מבקש עם כל הכבוד הראוי למנהלי הפורום לצנזר הודעות שפוגעות בזכרם של משפחתי ויתר מליוני הקדושים שנרצחו בשואה. המשך יום נעים שיהיה לכם.

little bony

New member
לא נראה לי שיש היגיון...

הרי הפורום הוא הומור שחור חלק גדול מזה על השואה.. אתה לא חייב לקרוא את מה שנכתב פה אבל אתה לא יכול לבקש לצנזר הרי בשביל זה הפורום הוקם.. שלא יצטרכו לצנזר את ההומור השחור והמעוות שלנו
תודה על ההקשבה

לא אוהב-לא קורא.

גם אני קרובה ללזה אישית, ועדייןאין לי בעייה עם בדיחות שואה.

לא צודק ולא בטיח

איזה אנשים, במקום להיכנס גם לפה ולצחוק על השואה ועל מה שכרוך בה ובכך להקל על סבלכם.. אתם ממשיכים ללחום את ה'מלחמה הטובה' הזאת. ועל מה ולמה? שוב, אני מזכיר ואומר, אנחנו לא מכחישים את השואה.

MajorWinters

New member
נגד בדיחות שואה../images/Emo19.gif

זה פשוט לא מתאים. אנחנו פה הומור שחור ובשואה כולם היו אשכנזים. לא היו שחורים.... תארו לכם מרוקאי ווחש בשואה "לא עולה לרכבת מה תעשה" בכל מקרה... בתור נכד של ניצולה, מעפיל, ושני לוחמי "ההגנה"- אני מרשה לעצמי לצחוק על כל הכבשים השחורות בעולם... חבל שאתה לא...

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

'לא עולה לרכבת, מה תעשה' ... חחחחחחחחחחחחח
אל תשכח, אם המלחמה הייתה נמשכת עוד קצת, גם הטריפולטאים היו עושים הסבה לסבון

הקאובוי

New member
../images/Emo45.gif צודק

אין לי בעיה עם הומור שחור אבל אפילו לי יש גבול מסויים (כמו שואה), אין לי בעיה עם בדיחות על יהודים, שחורים, ערבים ושאר החיות. אבל בדיחות על כאלה שנרצחו\נפגעו (בפיגועים, בשואה) זה לא לעיניין.

Gixxer600®

New member
זו המהות של הומור שחור

הומור מורבידי אתה מדבר על הומור גזעני

הקאובוי

New member
זאת סתם הייתה דוגמא.

הומור שחור לא חייב להיות על נושא מסויים (שואה). ולדעתי רצוי שהוא גם לא יהיה על נושא שפוגע באוכלוסיה גדולה כלכך (אבל למי אכפת מה אני חושב?). חוץ מזה שהבדיחות על השואה חרושות מכל הכיוונים וזה פשוט כבר לא מצחיק.

mkuzi

New member
לא בדיוק...

זה פורום של אנשים שרוכבים על סוסים שהם באמת סוסים לא אריק שרון ושות' חשבתי שהוא פעם היה בפורום הזה בגלל הכינוי שלו ובגלל שב"כרטיס האישי" שלו היה כתוב בקטגוריה של "כתובת"- מרחב השרון... אז ת'מכיר את "קאבוי" אישית???

הקאובוי

New member
אני לא מפורום "רוכבים צעירים"

אני מפורום "רוכבים על צעירים" ולא קוראים דוד

M.Z

New member
מחאתך לגיטימית בדיוק כמו המחאה

של גולש אחר שפונה לפורום "אופנועים" ומבקש כבן לאב שנהרג על אופנוע סוזוקי, לא לדבר בפורום אופנועים על אופנועי סוזוקי, סבבה לדבר על הונדה ימאהה,דוקאטי וקאווסאקי, אבל סוזוקי זה נושא רגיש אצלך. מה נראה לך? היו מסכימים לבקשה שלך?

אהמ. ../images/Emo11.gif

אבל עם כל הכבוד לפורום שלכם, הומור ושואה לא ראוי שייכנסו במשפט אחד. אין דרך לתאר, כמה בדיחה אחת קטנה יכולה להרוס ולהשחית. האם באמת ברצונכם שהדור הצעיר - רוב המידע שלו על השואה יישַאב מבדיחות שחורות ואויליות ולא יהיה מודע למאורע המזעזע ביותר בתולדות עמו, אם לא בהיסטוריה בכלל? אני חוזרת ומזכירה, שלצערי, רוב בני הדור הראשון עוד מעט לא יהיו בין החיים. כל ניסיון לשמר את הזכרונות, המעשים, הזוועות והרשע ישובש פי אלף מונים על ידי בדיחה אחת קטנה. מקווה שתקחו לתשומת לבכם.

Eitan240

New member
אוי וזמיר גיג דבריאן

אנשים חושבים שהומור שחור זה רואה אז זה לא תלחצי פה

dudusch

New member
לא מסכים איתך...

בדיחות מבוססות על דפוסים ועל דברים אמיתיים. לכן אם מספרים "בדיחות סבון", מן הסתם סבון קשור לשואה. ואם מדברים על פיצות או מקלחות אז כנראה שגם להם יש קשר למציאות. משום מה לא נראה לי שהאנשים פה בפורום מזלזלים בשואה או מכחישים. הומור משמש כאמצעי התגוננות וכדרך התמודדות עם דברים קשים. אם ראית את הסרט "החיים יפים", את בטח ראית את ההומור...

למעלה