מחאה שלי הלגיטימית ע"פ תקנון

M.Z

New member
הומור שחור ושואה לא ראוי שיכנסו

במשפט אחד. והומור שחור והרוגי פיגועים? והומור שחור ונכי צה"ל? והומור שחור והורים שכולים לילדים? והומור שחור ומתי מחלות נוראיות? בואי תגדירי מה לדעתך לא הולך עם הומור שחור ומה כן. אולי נגלה שבעצם כל הנושאים האלו מקומם לא תחת ההגדרה הומור שחור, אז מה כן ההגדרה של הומור שחור? להזכירך, הומור שחור על המצב הפוליטי - נקרא "סאטירה" וזה ממש לא הפורום הזה.

אדר על

New member
תפסיקו להיות פלצנים יפי-נפש

כולנו מכירים את מעללות השואה כולנו הפנמנו לא מוצא חן בעיניכם, אל תכנסו אבל תפסיקו להתערב

הבדיחות שלך פוגעות באנשים

עם חוש הומור, אבל את עדין ממשיכה לספר אותם. לדעתי צריך למחוק.

טופי

New member
נעלבתי, לחסום תודה

הומור שחור לא נועד להעליב, כן, הוא יכול לפגוע, אבל לא להעליב, או לבזות. אני כחובב הומור שחור, נהנה מבדיחות על מוות, אבל יש זמן ומקום לכל דבר, ואתחיל בסיפור: אנחנו יושבים בחדר אוכל בבסיס, ואחד החברים מספר שלפני שעה מפקד היחידה שראה אותו במסדרון אמר שלו שהוא הרזה, במוחי ישר העלתי את האופציה של כימותרפיה, ואף סיפרתי את הבדיחה, טענתי שהוא היה צריך לענות "כן, זה בגלל ההקרנות". לאחר מספר שניות שכולם נהיו חיוורים הבנתי שזה לא היה הפורום, אביה של אחת מיושבות השולחן נאבק באותו הזמן בסרטן. אותי זה הצחיק, אותה זה לא. אותו דבר בנוגע להורים טריים ולבדיחת המוות בעריסה המפורסמת.

Sheep From Hell

New member
שמע..

הרבה מאיתנו פה קרובי משפחה של ניצולי שואה או של ניספי שואה... כמעט כל המשפחה שלי נהרגה בשואה והסבים שלי נלחמו וניצלו ולי אין בעיה עם הפורום!! זו דרך התמודדת אצל הרוב חוץ מזה זו מדינה חופשית, אם זו הייתה בדיחה על ערבים מתים לא היה לך אכפת ועם איזה ערבי היה נכנס ואומר שקרוב משפחה שלו מת מאש של חיילים וזה לא יפה מה שכותבים פה לאף אחד לא היה אכפת... הבדיחות האלה פוגעות בכולם אם זה לא מוצא חן בעינך פשוט אל תיכנס...

neuron

New member
אם אפשר רק שאלה...

...אז זה אומר שמותר גם לצחוק על ערבים שמתו בשואה???

Sheep From Hell

New member
כן.. ואפשר גם על נמלים שמתו בשואה

אבל רק מאחרוי הגב שלהן.. הן זן רגיש...:\ ואני לא אומרת סתם... מניסיון!!!

מקברי

New member
יאללה - בואו נצחק קצת על ערבים

איך קוראים לערבי טוב? ערבי מת!!!

Sheep From Hell

New member
וואי איזו בדיחה טובה!!!!

טוב שהיא לא קיימת עוד מהתקופה שהכנענים היו בארץ! מה עם קצת מקוריות?!

dudusch

New member
איך בודקים גשר שסיימו לבנות?

מעבירים עליו 1,000 ערבים. עומד? טוב. נופל? עוד יותר טוב...

dudusch

New member
איך מאפסים כוונות בצה"ל?

מעמידים 100 ערבים בשורה...

dudusch

New member
ועוד קטנה על ערבים....

משפחה של ערבים ביקשה להתגייר. אמרו להם שבשביל זה הם צריכים לחצות נהר שישבו תנינים, ואם יעברו יוכלו להיות יהודים. הילד הראשון שוחה ומצליח לעבור. מעודדים מהצלחתו נכנסים יתר המשפחה למים אך עד מהרה התנינים מתחילים לחגוג עליהם. שואלים אותו למה הוא לא קופץ לעזור למשפחה שלו והוא עונה: כולה ערבים...

M.Z

New member
אם כבר בדיחות ערבים, אז...

ילד ערבי הגיע ללמוד בבית ספר של יהודים. בשיעור הראשון פונה המורה אל התלמידים ומבקשת שכל אחד יעמוד ויאמר את שמו, קם הראשון אומר "קוראים לי דני" קמה השניה ואומרת "קוראים לי סיון" וככה עוברים כל הילדים, עד שמגיעים לילד הערבי שקם ואומר "קוראים לי עלי". המורה בתום לב אומרת לילד "תראה חמודי, השם עלי הוא שם ערבי, והילדים יצחקו עליך, מהיום קוראים לך "אלי". הילד חוזר הביתה מרוצה בסוף יום הלימודים, נכנס הביתה ואבא שלו שואל אותו: "איך היה היום בבית הספר עלי?" "אבא, מהיום השם שלי הוא אלי ולא עלי". האבא הכועס מוריד וואחד סטירה לילד שמסובבת לו את הפרצוף לצד השני. הילד בוכה רץ לאמא שלו ששואלת מה קרה, הילד מספר לה שבבית הספר קוראים לו אלי ולא עלי, האמא מתעצבנת ומעיפה לו סטירת לחי מצלצלת. יום למחרת, מגיע עלי לבית הספר, והמורה רואה שני סימנים כחולים על הפרצוף של הילד. "מה קרה אלי? למה יש לך סימנים כחולים על הפנים?" "וואלה מה אני אגיד לך, יום אחד אני יהודי וכבר שני ערבים פוצצו אותי במכות".

למעלה