מחווה בבארבי

LilA88

New member
היה נוראי

וואו כמה שהסולן הזה זייף! פשוט עשו בושות לרדיוהד..

Knives Out

New member
וואו, מזל..

מזל שלא באתי! אח שלי הזהיר אותי! חעחע, שיר דויטש כתב פעם בפורום הזה, לא?

עדיין כותב

ותמיד גם קורא!
יש עדויות סותרות, אבל בכל מקרה לא הייתי סומך על מה שאח שלך אמר כי זאת פשוט הכללה מטורפת על כל מופעי המחווה, ואין לזה הצדקה לדעתי. באותה מידה אח שלך היה יכול להגיד שהופעות באופן כללי זה דבר נורא כי הוא ראה הופעה של מארס וולטה וזה לא היה כמו בדיסק אז כל ההופעות בעולם הן אותו דבר. יש הופעות מחווה טובות יותר וטובות פחות, יש כאלה שהולכים על שיעתוק מוחלט של המקור (המחווה ל U2, למשל. ראיתי אותם פעם וזה היה מצמרר כמה שהם נשמעו דומה) ויש כאלו שלוקחים את השירים והופכים אותם לשלהם, אפילו מבלי לשנות את העיבוד באופן קיצוני (אגרול, כשהם ביצעו את ג'נסיס, קינג קרימזון, פינק פלויד וכו'. הם הכניסו לשירים אנרגיות שלא היו קיימות במקור). בקצרה, אל תעשה הכללות, זה לא בריא. אגב, מחיר הכניסה היה 50 ש"ח באמצעות קופון מהאתר של הבארבי או הזמנה מראש, ובכל זאת, זאת הייתה הופעה של שעתיים, תמורה שווה לכספך התיאורטי. No hard feelings, כמובן. רק רציתי להבהיר את העניין.

Knives Out

New member
Well, since I brought this up,

אני חייב לציין שאני בעצמי הייתי כבר בשלוש הופעות מחווה וממש לא נהניתי. העובדה שלהקה אחת מחקה שירים של להקה אחרת במקום לנסות להפיץ את הכישרון שלה היא משהו אחד (ואני לא אומר שזה משהו רע, באמת, "No hard feelings ", אבל אם אתה כבר מעתיק אז תעשה את זה בשלמות וכמה שיותר דומה למקור. זה מה שאני חושב. חוץ מזה, שגם כשאח שלי מופיע בבארבי, גם לשעתיים או אפילו יותר, דמי הכניסה לא מגיעים לכזה סכום גבוה, קופון או לא קופון.

מי זה אח שלך?

לא יודע מה להגיד לך. לפנינו הופיעו כנסיית השכל, ומחיר הכרטיס שלהם היה 80 ש"ח. דמי כניסה מגיעים לסכום כזה ועוברים אותו, כמעט כל יום.

סכום כזה, הכוונה ל50

ואם תסתכל באתר של הבארבי בדף ההופעות, תראה שרוב ההופעות הן בסביבות ה50 אם לא יותר.

scooby4

New member
זה פורום של רדיוהד

אנשים פה מדוכאים. נכון. אבל אנחנו לא רוצחים...

LilA88

New member
תראה אל תבין אותי לא נכון

אני חושבת שאתם אחלה להקה, וגם קניתי דיסק ואני ממש נהנתי ממנו בנתיים (לא היה לי יותר מדי זמן לשמוע אותו) אבל אם כבר עושים מחווה ומחקים את הלהקה אז או שיהיה מדוייק או שיהיה ממש שונה. והיה ממש טוב שגם עשיתם חומר מקורי שלכם. כן נהנתי, אבל ציפיתי למחוה ברמה יותר גבוה.

למעלה