ערב טוב כפית/ שיר
גם אני ראיתי את הכתבה על מייק. גם לי הוא 'זכור' בעיקר לאחר מותו, בגלל האיזכורים הרבים שזכה כאן אחרי..בארץ ניסה להצליח ולא פרץ, אחרי הפריצה הענקית בצרפת, קבל את הגופשקנה גם בארץ. החיבור שלי לאותה כתבה היא בקטע של המעריצים. חושבת שאם נאמר לא הייתי חווה את התוכנית האחרונה של 'נולד' ולא הייתה לי הזכות לראות את ג'קו, מן סתם הייתי רואה בהם קבוצת תמהונים, שמחפשים דרך על מנת למצוא להם חברה או ענין בחיים או כל ספקולציה היתה טובה בעיני. למעשה גם עכשיו אני די תמהה, שלמרות שעברו 32 שנים האנשים עדיין באותו קטע, צריך לעבור הלאה בחיים לא? הבן אדם היה מכושר בצורה מדהימה קול ששומעים אחת לדור הופעה גרנדוזית, אבל דחילק הוא לא כאן עם כל הצער. ברור כל אחד יכול לעשות ולבחור את הדברים שעושים לו טוב. אבל ממבט חיצוני נראה תלוש מהמציאות. בכל זאת ההקשר הראשוני היתה תופעת המעריצים/מעריכים, שבאים לתת תמיכה לזמר/אומן שהם מאד אוהבים. במקרה שלנו ללכת אחריו לכל הופעה במקרה שלהם לא עלינו ללכת להזכרה שלו. במקרה שלנו זה לחזקו דרך הפורום שלו, אולי אולי אם היה אינטרנט בתקופה ההיא עם פורמים לאמנים אהובים, הוא היה מקבל בצורה ישירה יותר אהבה ותמיכה היה עושה לו מעט טוב יותר. רק זה שלמעלה יודע, מה מידת ההשפעה שהיתה לכך עליו. המענין הוא שאותה כתבה חיברה בין כמה מאתנו, ביחס למה שאנו עושים כאן, וגרמה להרהורים כאלה ואחרים סביב הנושא.