מחומש ושאר ירקות

NlNין lcNlc

New member
אז הפרבנר כן חשוב לפני גיל שנתיים?

כי יש לי ילד בן חצי שנה בבית...

אוף.. בדיוק דיברתי עם אמא שלי שמספרת לי שפעם היה רק את המחומש ועוד משהו.. ונראה לה שהיום יש הרבה יותר מדי חיסונים. כל מחלות הילדים, אמנם לא נעימות, אך חולים בהן והן עוברות מעצמם... כך כולנו במשפחה עברנו אותם.

פולספגן

New member
לא אמרתי את זה

המשפט שלי "בכלל, היעילות של חיסון הפרבנר לא רחוקה מהיעילות של חיסון השפעת" אומר את הכל, כי הזנים שמכוסים שם, הם לא הזנים שפורצים כאן.

NlNין lcNlc

New member
שמתי לב אחר כך

ובתור אחת שממש לא מתחסנת לשפעת ולא מבינה בשביל מה החיסון המיותר הסה, נפל לי האסימון. תודה

מבקש להבהיר

למען הסר ספק, אני מבקש להזכיר לגולשים שלא להסתמך על העיצות והדיעות כאן בפורום כאילו היו ייעוץ רפואי.
תקנון הפורום מציין במפורש: "תכני הפורום אינם מהווים ייעוץ רפואי או המלצה על התחסנות/אי התחסנות. גש/י לייעוץ מקצועי רפואי לפני קבלת כל החלטה על חיסונים".

תודה!
מור

NlNין lcNlc

New member
ברור מור.. ותודה על התזכורת למען אחרים.

אנחנו בבירור עם רופאת הילדים. אם ימשיך הדפוס כמו במנה הקודמת של החיסון, קרי, חום בעוד שבוע, שוב, אז אנחנו הולכים לאימונולוג.

בכל אופן באופן אישי, בעלי אינו מעוניין שנמשיך בשום תוכנית של חיסון, במיוחד כאשר מדובר במחלות ילדים רגילות...

תגובה מטבולית למחומשת

הבן שלי כיום בן שנה ושבע.בגיל 4חודשים כבר בחיסון מסתבר שעבר שוק ואני חשבתי שהוא גיבור קטן שלא בכה.האחות הייתה חדשה..ולצערי לא שמה לב לדברים.וגם לא בדקה 20דק מאוחר יותר כי היה לחץ ואחיות שלא הגיעו..כעבור שעה אחרי ששמעתי מס פעמיים קולות שמשמיע מהפה הדלקתי תאור הלשון ממש נפוחה..ומגלגל אותה החוצה מרוב שמפריעה טסתי לרופא ילדים שראה אפתיות..לא היה בטוח לגבי הלשון הספיקה קצת לרדת שיחרר הבית..במשך 3שבועות נושך לשון לצד אחד תיק שעושה מן תנועה בראש כחודש לקח לו חודש לחזור לעצמו גם בהתנהלות היומית.לשון הייתה נפוחה עוד יומיים שלושה שממש ניסה למלמל ולא יכל כאילו היא תפוסה.לא האמינו לי כנראה רק בגלל התעקשות שלי שךחו לטסט במכון רוקח בחיסון של חצי שנה..הייתה גם שם פאשלה של אחות ורופא..אבל הייתה תגובה לחמישית מהחומר!!לשון התנפחה..ליד מרפק ריור אדום מתחת לעין הופעת נמשים בגוף תחתון נתנו פניסטיל וישר השגחה בשערי צדק..הסיפור וההמשך ארוך אם יהיו מעוניינים אספר יש לי גם סירטון.. במיון אמרו שהרופא כנראה לא האמין לי כי לא שלח לטסט לכל תרכיב בנפרד.ייעצו לי לחכות אחרי גיל שנה שהוא ינקה תגוף.. קיבלתי את החיים שלו במתנה..אנחנו בבדיקות תודה לאלוהים עד עכשיו mri מוח תקין ביום חמישי עושים בהדסה בדיקות דם מטבוליות ואז נראה.בע ה שיצאו תקינות..הכל תקין פרט לזה שלא מדבר מנסה..בעבר היה אומר אבא ..ממה טאטא אור..וחודשים שלא אמר.עכשיו התחיל לברבר וממש רוצ לדבר בעה שאלוהים יברך אותו והכל תקין וידבר..

תגובה טיפוסית לחיסון

הי רויטל.

לצערי, אנו מקבלים פנית עם סיפורים כאלו כל הזמן לעמותה. כפי שהבדיקה במקרה שלך ברוקח הראתה, מדובר בתגובה טיפוסית לחיסון. לצערי, לא כל הנפגעים אפילו מגיעים לרוקח. כך זה עובד כאן, ולכן בישראל "אין נפגעי חיסונים"...

הייתי ממליץ לך בחום לא להסתפק בהתייעצות עם רופאי המערכת האחראית על מתן חיסונים, אלא לפנות גם לאחד הרופאים העוסקים גם ברפואה משלימה ולהם ניסיון רב בטיפול בנפגעי חיסונים ובייעוץ חיסונים לרגישים לחיסונים.

רק בריאות.

יש אפשרות לקשר בין הורים?

התגובה עם התופעות שהיו חודש..הייתה בטיפת חלב שם לא בדקו אחרי החיסון..וברוקח נתנו פניסטיל ישר..יש אפשרות לקשר אותי להורים..הורה..שעבר גם כן תגובה עם התינוק..אפילו במייל?

אפשר

הי רויטל.
אפשר לנסות לעניין הורים אחרים בקשר כזה.
נמשיך זאת באמצעות האימייל של העמותה.

למעלה