הספר המדובר
נכתב עוד לפני שחלמו על חוצה ישראל. מצאתי אותו ברחוב, והוא מיועד ללימוד חשמל לילדי התיכונים. ולדעתי, כביש חוצה ישראל הוא דבר נהדר. לא יפריע לי אם בני יקרא ספרים שממליצים לשנע אנשים ללא פקקים ברחבי הארץ. אבל לגבי הטלויזיה אני אחידת דעים אתך.
הספר המדוברמבוא לתורת החשמל-לא מומלץ!
ספר זה מכיל מסרים קשים מאוד לילדים קטנים, ביניהם ניצול משאבים טבעיים בצורה לא הוגנת ועוד שלל מטרות נלוזות שבכירי חח"י ומנהלת חוצהישראל מנסים לשתול במוחות הקטנים והחכמים של הילדים הנפלאים שלכם. שני ספרים שני יכול להמליץ עליהם בכל לב כוללים: תורת המתכות תורת הריתוך אשר אינם מפיצים מסרים חתרניים כלל וכלל ויקנו לילדכם שפע ידע. כמו כן ראו הספרים בהוצאת בי"ח אברבנל שהמלצתי עלים למעלהאגב אם לומד מבוא לתורת החשמל שלא תתפלאי אם יחליט לדחוף איזה תקע לשקע הלא מתאים..כבר קרה שילדים כאלו שרפו מכשירים חשמליים/את הבית/הפכו ל"מלביני קיבות"..והמבין יבין. יום טוב!
נכתב עוד לפני שחלמו על חוצה ישראל. מצאתי אותו ברחוב, והוא מיועד ללימוד חשמל לילדי התיכונים. ולדעתי, כביש חוצה ישראל הוא דבר נהדר. לא יפריע לי אם בני יקרא ספרים שממליצים לשנע אנשים ללא פקקים ברחבי הארץ. אבל לגבי הטלויזיה אני אחידת דעים אתך.