מחוסרי דיור!

eli3320

New member
טעיתי אמרתי פעם אחת...

ושוב- היה ברור לממשלה שרובם לא יפנו למנהלת כי הם אנשים מאמינים ויש בהם אמונה עד הרגע האחרון שלא יגרשו אותם מבתיהם! הממשלה צריכה לדאוג בלי קשר לבתים בשבילם כי היא יודעת בדיוק כמה משפחות ונפשות יש שם שצריכים בית ברגע שמגרשים אותם. הרי ממילא עכשיו יש להם פחות 30% מסכום הפיצויים ההתחלתי, ומגיע להם מקום לגור בו בלי קשר!

silverhawk

New member
אז אני אומר לך

הם ביקשו לשהות עשרה ימים בבית מלון לפני המעבר לקרווילות לצורך מנוחה והתרעננות והממשלה נעתרה לבקשתם. ישנם אחרים אשר יעברו לתקופה של חודשים לבית מלון עד אשר הם ימצאו מקום מגורים קבוע, אך זה כבר נושא אחר.

eli3320

New member
זה לא נכון!

אני הייתי שם היום ואני מדבר מהשטח. אנשים שם נלקחו למלון באשקלון ואז לא היה מקום והעבירו אותם לעוד מלון שם וגם בו לא היה מקום ואז החליטו להעביר אותם לירושלים, שם גם הם עברו 2 מלונות עד שמצאו מלון עם מקום! הם אמרו שאין להם מושג לאיפה הם הולכים אחרי זה, הם לא יודעים איפה לשים את הילדים שלהם בתחילת שנת הלימודים כי הם אפילו לא יודעים איפה הם יגורו. הרבה בלאגן יש שם, הרבה תסכולים, הרבה בכיות. מה שבטוח הם בעצמם לא ידעו לאיפה הם הולכים באוטובוס שפינה אותם, ובטוח לא ביקשו את זה כהכנה והתרעננות לקראת משהו שעדיין הם בעצמם לא יודעים מהו.

אותי זה פשוט מזעזע !

מה היה כל כך קשה לקחת את הישובים כמות שהם עם אותם התושבים ואותו השם של הישוב ופשוט להעתיק אותו למקום אחר? אני בטוחה שהמעבר היה קל יותר אם לפחות היו נותנים להם את האפשרות לעבור יחד כל ישוב עם אנשיו לישוב זהה רק במיקום אחר עם בתים מסודרים ותנאים טובים ! אין תקציב לזה ? אולי אם יפסיקו לבזבז את כספי המדינה על כל מיני שחיתויות אז יהיה כסף לדאוג לילדים האלה שעוברים טראומה כל כך קשה ! אני בעד ההתנתקות אבל אני כועסת לא ככה זה היה צריך להעשות אני מזמינה את שרון וילדיו לעזוב את הכבשים ולעבור לאתר קרווילות עם שכנים חדשים במקום לא מוכר .... אני מקווה ששרון יישן טוב על מצעי הסאטן שלו בשבת הקרובה ... ולדרוש מהם לצאת בזמן על מנת לקבל תנאים מה לעשות ? יש אנשים שיש להם אידיאלים במדינה הזאת ותודה לאל על זה כי זה אולי הדבר היחידי שנשאר לנו אז כן אני בעד ההתנתקות אבל יחד עם זאת אני מורידה בפני המתנחלים את הכובע על הנחישות . האידיאולגיה . האחדות. אולי הגיע הזמן שגם אנחנו נלמד קצת שעל הדברים החשובים באמת בחיים צריך להילחם ולא לוותר ! אבל למה לנו ? יותר קל לשבת בבית במזגן מאשר לקום ולעשות מעשה להפגין ... לצעוד ... להביע מחאה ... הרי הממשלה שלנו יכולה לקצץ בתקציבים של אמהות חד הוריות של קשישים , הממשלה שלנו יכולה להרשות לעצמה לא להכניס לסל התרופות תרופות חיוניות לחולי הסרטן כי זה יקר להם וכנראה יקר יותר מחיי אדם . זה בסדר מותר להם . הם יכולים . כי אנחנו הרי לא נעשה כלום נעים במזגן , נוח על הספה נמשיך לשבת... הרי זה בסך הכל החיים שלנו שלי שלך של כולנו אז יאללה אני אלך להכין לי פופקורן ולהמשיך לראות את ההתנתקות בטלוויזיה . עצוב לי היום באמת עצוב שבת שלום עם ישראל

shoreran

New member
אבל המתנחלים הם השחיטויות...

עליהם בזבזו את הכספים...

m a a y a n 2 0

New member
לא מרחמת עליהם!

יש משפחות אחראיות שעשו בשכל וטיפלו בעזיבתם והם מסודרים ונהנים מכל ההטבות וההקלות שהממשלה הקדישה למטרה. אלו שנשארו מחוסרי דיור הם הפאנטים שסירבו להאמין שהיום הזה יבוא, שהתעמתו עם כוחות הפינוי או שהמתמקחו עד הרגע האחרון ליותר כסף מרוב חמדנותם. אני מרחמת רק על ילדיהם המסכנים שנתקעו עם הורים כאלו!

הפאנטים האלה כמו שאת מגדירה ....

הם כנראה אנשים עם עקרונות שחשוב להם יותר להילחם במקומי ובמקומך על אדמת ארץ ישראל כמה אנשים את מכירה שהיו מוותרים על נוחות וסידור הולם בשביל עוד פיסת אדמה מארץ ישראל ? אני לא . כי אני אגואיסטית . וכנראה שרובנו ככה . אני מעריכה אדם שנלחם על מה שחשוב לו באמת . אבל זו רק אני בורג קטן

m a a y a n 2 0

New member
זאת לא אדמת מדינת ישראל!

למדינת ישראל יש גבול! האדמה עליה הם התישבו היא אדמה מחוץ לגבולות המדינה שלי! ויתרו על נוחות וסידור הולם?! הם קיבלו מענקים ממשלתיים, הטבות ובונוסים על חשבוני!!! הם קיבלו שמירה ואבטחה אישית חינם ממילואימניקים!! הם עקרו עצי זית ופרדסים של חקלאים פלסטינאים- מתוך רשעות! מתוך בצע!!!

איתי חי

New member
העניין הוא שאת לא יודעת כלום...

ומול אנשים כאלה דעתך חסרת משמעות והשפעה לכן אני אישית בחרתי שלא לענות.. ואם מילים אלו שלך אינם רשעות אז מה הם כן? אני תוהה היכן היית בשנים האחרונות.

איתי חי

New member
חבל מאד כי..

אני חושב שבמקום לעקוב אחרי המציאות בחרת לשנוא וללבות את שנאתך התהומית לעצמך בשרך... די עברנו מספיק בימים האחרונים הלב עייף מלשמוע איך ועד כמה חלק מאיתנו משפילים מאשימים ומזלזלים בנו זה באמת קשה ומקומם...למה שלא תתמכי ולא ע"י הסכמתך אלא ע"י זה שתמתני את תגובותייך הם צורמות לכל אוזן. שברתם את לבנו לא נחלשנו ולעולם לא נחלש רק שקשתה עלינו הדרך.. אגב גמני שירתתי את המדינה ותרמתי לה קצת יותר ממך חוץ משרות צבאי. אגב היכן את גרה...?

m a a y a n 2 0

New member
מניין לך לדעת

מהי מידת תרומתי למדינה? אני גרה בגבולות המדינה- לא מעניינך איכן בתוכה. אין בליבי שנאה כלפי איש, מלבד אלו הפוגעים בכוחותינו ובחפים מפשע- בין אם הם יהודים או מוסלמים או נוצרים.

איתי חי

New member
אם כך אני מסכים איתך...

כל פגיעה שלא לצורך מובהק שלנו כעם...אינה לענין ואינה מבורכת... רק דבר אחד אני יודע שלעולם אחזק את אחי באשר הם וגם לו טעו ו...ביחוד אם אין בהם אשמה ההתיישבות היא הכרחית וצורך מובהק..לעומת זאת נתן זאדה ודומים לו אינם מאלו שאני מעריץ או מברך אבל אני לא תליתי שלט על הכביש נתן ה...או כל המתנחלים רוצחים.. כולם אחים שלי...אני אוהב אותך בדיוק כמו שאני אוהב את המפקד שלי ובדיוק כמו שאני אוהב את אותו חייל פחדן שסרב לסרב...אני לא מסכים עם דרכו אבל הוא עדיין חלק ממני...ומה ההבדל בין אנשים שיקראו לחיילים נאצים לבין שמלאנים שיקראו למתנחלים מוצצי דם וכו' עיין ערך חרדים כל סממן יהודי מותקף.. (האמת שרק את הבוס שלי אני לא אוהב
)

m a a y a n 2 0

New member
לא מרחמת עליהם!

יש משפחות אחראיות שעשו בשכל וטיפלו בעזיבתם והם מסודרים ונהנים מכל ההטבות וההקלות שהממשלה הקדישה למטרה. אלו שנשארו מחוסרי דיור הם הפאנטים שסירבו להאמין שהיום הזה יבוא, שהתעמתו עם כוחות הפינוי או שהמתמקחו עד הרגע האחרון ליותר כסף מרוב חמדנותם. אני מרחמת רק על ילדיהם המסכנים שנתקעו עם הורים כאלו!

boy love08

New member
תפסיקי לבלבל בשכל!

אני רוצה לראות שהיו מפנים אותך מהבית אם לא היית מתנגדת בכל תוקף.והגיבורים האלה בכלל לא מדברים על פיצוי הם לא רוצים קשר עם מנהלת סלע.

yosi631

New member
מחוסרי דיור ../images/Emo7.gif

באמת זה לא נעים זה אפילו קשה מאוד . אבל הם יקבלו פיצוי , ואף אחד לא ישאר ברחוב . ועבודת החיילים. זה עבודת קודש . כן קודש . אריק שרון זה דוד המלך של המאה 20 ו21 . ומי שלא חושב כך אז ..... אז.... אני אומר בעצבים . טוב שלא יחשוב כך , המחשבה שלו ברשותו . ועם משהו חושב שאריק שרון הוא לא דוד המלך דוד המלך זרק את אוריה למלחמה ולקח את אישתו אריק שרון רק גונב כסף . אבל !!!! הוא תמיד מציל את עם ישראל מהאויב שלו ומי אנשים כמוך .

למעלה