מחזור 17 ואחרון...המשחקים...

Reshefgarcia

New member
מחזור 17 ואחרון...המשחקים...../images/Emo7.gif

איך הזמן עובר...רק אתמול התחלנו,והנה,ביום ראשון נסיים... 17 שבועות חלפו כמו במיצמוץ.... אבל יש עוד פלייאוף שבטוח יהיה מרתק מאין כמוהו... ויש עוד את שבוע 17,אז יאללה,למלאכה... 1) ניו אורלינס בקרוליינה - יום ראשון 20:00 שעון ישראל בלי לעשות אובר אנליזה לסיכויים של כל אחת מהקבוצות,שתיהן חייבות לנצח,ורק אח"כ לקוות לתוצאות שיעבדו לטובתן.... קרוליינה חייבים ניצחון ונצחון של הסיהוקס או הפסד של הראמס או ויקינגס הסיינטס לעומתם חייבים לנצח ולקוות שהראמס יפסידו או שגם הויקינגס וגם הסיהוקס ינצחו...נשמע מסובך? כי זה באמת ככה...בהצלחה למהמרים... 2) פיטסבורג מתארחת אצל באפאלו -יום ראשון 20:00 שעון ישראל באפלו (לאושרם של כמה מיושבי הפורום) ברצף הצלחות מכובד מאוד... אבל,זה עלול לא להספיק להם אם לא ינצחו,הם חייבים לנצח ולקוות שהג'טס או הברונקוס יפסידו,פיטסבורג לעומתם,נכנסים למשחק עם שום דבר להפסיד,חוץ מפציעות,ולכן יתכן בהחלט שיושיבו חלק מההרכב הראשון,אך עדיין...אני בספק שהם פשוט יכנעו מראש...לביל קוואר יש יותר מדי גאווה בשביל זה... יהיה שמח בבאפלו,למרות הקור המקפיא... 3) אידיאנאפוליס בדנבר - יום ראשון 23:15 שעון ישראל שוב,מצב שבו קבוצה אחת (דנבר) חייבת לנצח,ולקבוצה שניה (קולטס) ,אין ממש מה להרוויח או להפסיד,אבל מישהו באמת חושב שהקולטס WILL PLAY DEAD??? אני לא...אני באופן אישי רוצה לראות את פייטון סוגר את העונה על 50...נראה לי יפה ועגול...הברונקוס גם יכנסו אם אחת מהשלוש - רייבנס,בילס או ג'גוארס,יפסידו...כך שיש להם סיכוי בכל מקרה,אבל מישהו חושב שהם לא ילכו על ניצחון ב 100%? משחק אחרון לעונה הסדירה....
4)ג'טס מתארחים אצל סנט לואיס - יום ראשון 20:00 שעון ישראל יותר מדי דברים חייבים ויכולים לקרות במשחק הזה... אבל איזו הפתעה...שתי הקבוצות חייבות ניצחון כדי להבטיח עליה... נכון שאתם בשוק...??? וכמו שז'וז'ו חלסטרה היה אומר.... ותחשבו על זה................................. בהצלחה לכולם

Reshefgarcia

New member
והניחושים שלי...פעם אחרונה בעונה...

1)קרוליינה - בגלל המומנטום 2)באפאלו - בגלל שהם חייבים 3)ברונקוס - בגלל שאין ברירה 4) ג'טס - בגלל שאני שונא את הראמס....

ofribecker

New member
הניחוש שלי

1. קרולינה 2. פיטסברג 3. אינדיאנאפוליס 4. סנט לואיס

LuCkY SoB

New member
בצער רעב וביגון קודר

העונה הסדירה נגמרת. להלן ניחושיי: 1. קרוליינה. נראים טוב וגם ניו אורלינס לא ממש יציבים. 2. פיטסבורג. כי גם אם ביג בן והאוטובוס ישבו בחוץ, ההגנה תנצח. 3. דנבר. יש להם קבוצה לא רעה ובמשחק כזה הם חייבים להתעלות. 4. ג'טס. הראמס של השנה לא יוכלו לנצח אפילו את קליבלנד ביום רע.

שלי

1.NO. טוב, עד עכשיו אף אחד לא נתן סיכוי ל-NO. האמת שגם אני לא, אבל בשביל ההימורים צריך ללכת נגד הזרם. 2. באפאלו. פיטסבורג פשוט ישמרו על עצמם. עיין ערך MNF. 3. דנבר. 4. ג'טס. הם לא יתנו להזדמנות לחמוק.

פרינסקס

New member
הניחוש שלי

ניו אורלינס נגד קרולינה - קרולינה פיטסבורג נגד באפאלו - באפאלו (!!) אינדיאנפוליס נגד דנבר - דנבר (!) ניו יורק נגד סט לואיס - סט לואיס בקיצור, יום לקבוצות הביתיות

dbroncos

New member
ההימור שלי

1. קרוליינה. זה יהיה אחד משני המשחקים היחידם שבהם 2 הקבוצות יילחמו. וקרוליינה הרבה יותר טובה. לאיינטס סתם אין נשמה, והם יפשלו. 2. בפאלו. ישחקו, עם אוזן אחת על הטרנזיסטור מסנט לואיס. 3. דנבר. פייטון ישחק פחות ממחצית. בכלל, אינדי רוצים שוב להפסיד לדנבר בעונה הרגילה ולהביס אותם בפלייאוף. לצערם הם יקבלו את הבילס. 4. סנט לואיס. תקראו לזה wishfull thinking - זכותכם. תגידו שלהמר על הראמס העלובים נגד הג'טס שגם חייבים נצחון זה מוזר - אני אבין. אבל האמונה שלי בהתקפת הג'טס, גם מול ההגנה של סנט לואי, שואפת לאפס. זאת ההרגשה שלי.

roniway1

New member
ההימור שלי:

1.ניו אורלינס 2.פיטסבורג 3.אינדיאנפוליס 4.ניו יורק ג'טס

puppi

New member
ההימור שלי

1. קרולנייה 2. באפלו 3. דנבר 4. ניו יורק

Yo-man

New member
וואו, ממש קשה הפעם

1. קרולינה. בכל זאת הם יותר טובים וזה בבית שלהם. 2. באפאלו. ביג בן יתן רבע אחד מושקע ויצא לנוח (כמו מק'נאב ביום שני). כל הקבוצה תיקח פחות סיכונים, בעוד שהבילס יתנו הכל. 3. דנבר. פייטון ישאר במשחק עד ה-TD הראשון, ואז יצא לפגרה. דנבר חייבים את הניצחון הזה, בדיוק כמו באפאלו. יהיה נחמד לראות איך מסתדר המחליף של מאנינג עם ההתקפה המשומנת. 4. ניו-יורק ג'טס. גם בניצחון שלהם מול פילדלפיה, הראמס לא היו משכנעים ובטח שלא הבריקו. וגם אני צריך שהם יפסידו כדי שמיניסוטה (אם יפסידו, ויש להם את היכולת להפסיד סתם כך) יעלו לווילד-קארד בכל מקרה.

kobi08

New member
הימורי השבוע

קרולינה באפלו(די שיפסידו כבר..הם בטח ישחקו עם המחליפים..פיטסבורג דנבר גטס גמר AFC ניו אינגלנד פיטסבורג SUPERBOWL ניו אינגלנד פילי גמר NFC פילי גרין ביי אם זה קורה כל הבירות עלייייייי

Yo-man

New member
קובי - התחייבת פה שחור על גבי מסך !

ואם יהיה לנו גמר NFC פילי-GB, אנחנו ניפגש (כולנו) בפיצ'ר ונדאג לבירה שלנו
לא חבל ?

gadotmi

New member
למה?

מי אמר שחבל, להיפך, אני כבר רשמתי לעצמי את ההבטחה הזו. אני בטוח שאם זה יהיה רלוונטי - כולנו נקפיד גם לקיים !!! בהצלחה לכולם. בכל מקרה - הדבר שלגביו אין בכלל ספק הוא שנפגש בפיצ'ר. מי ישחק ומתי - זו כבר שאלה אחרת.

gadotmi

New member
>ורי

1. קרולינה - אני מקווה שלא ניפול (כמעט כולנו עם אותו הימור כאן...), אבל זה אמור להיות הבנקר של המחזור. נצחון לפנת'רס. 2. הסטילרס יודעים לשחק במזג אויר משוגע, ולכן היתרון בביתיות של באפאלו אינו כה משמעותי (לעומת המצב שבו היו משחקים מול הקולטס או מינסוטה, למשל). אני מסכים עם יורם שביג בן יצא לנוח (למרות שבכל מקרה יש להם שבוע מנוחה, מה שאין לקולטס, למשל), אבל למרות שהבילס מעוניינים מאוד לתת את הכל, הרי שפיטסבורג פשוט יותר טובים וגם הם לא אוהבים להפסיד. נצחון לאורחים בצהוב-שחור. 3. גם כאן יש משחק בין מי שחשוב לה מאוד לנצח לבין מי שכבר הבטיח את מקומו. ברור לכל ילדון שפייטון לא ישחק הרבה. מכיוון שלא נראה שיש לקולטס QB מחליף ברמה דומה, וגם בהגנה הם לא משהו משהו, אז זה מעביר את המשקולות לביתיים. לאף קבוצה זה לא פשוט לשחק ב mile-high - ולקולטס לא מספיק חשוב להתאמץ (מה לעשות). סה"כ, הרי הם לא מחפשים לשבור שיא נצחונות רצופים כמו פיטסבורג.... משום מה, דנבר מחפשים לשחק שבוע נוסף, ורק אז לעוף ולהתחיל את הפגרה. נצחון לברונקוס. 4. אני מסכים עם יורם שלא צריך לבלוע את הכובע מהנצחון של הראמס מול פילדלפיה. נכון ששתי הקבוצות מחפשות נצחון כדי למשוך עוד שבוע, אבל הירוקים יותר טובים. נצחון לג'טס. בעניין הניחושים לקבוצות שיגיעו לגמרים של ה NFC ושל ה AFC - נחכה ונראה. לגבי ה-NFC: הלוואי שבאמת יהיה לפארב מספיק אויר למשוך ולהגיע לשם. נכון שגם אלטנטה וגם סיאטל זה לא בדיוק משוכות בלתי עבירות השנה, אבל מי יודע. הפליאוף זה עולם שונה לגמרי. לזכר רג'י וייט יהיה מתאים לצפות בגמר כמו שנרשם למעל..... בעניין ה AFC: זה הרבה יותר מסובך !!!! ביום נתון, כל מי שנמצא ברשימה יכול להבריק.....

למעלה