מחזור 17 ואחרון...המשחקים...

gadotmi

New member
שובר שיוויון

שמתם לב ששני מתמודדים שנמצאים בצמרת הגבוהה ושיש להם אותו ניקוד מצטבר - JakeTheSnake16 ו- royfr הימרו בדיוק אותו הדבר ???? יכול להיות שמי שירוויח מכך הוא דווקא עופרי, מכיוון שהוא הימר הפוך לגמרי משני המתמודדים שצמודים לו על 3 מתוך ארבעת המשחקים..... נחיה ונראה.

JakeTheSnake16

New member
גם ranatz ניחש זהה לשנינו

מה שאומר שהכי הרבה שאנחנו יכולים לקוות לו זה מקום שני. oh well... אז התחרות תוכרע הערב עופרי או ranatz כנראה. תגידו, אנחנו ממשיכים את התחרות לתוך הפלייאוף, או שאולי לפלייאוף נתחיל תחרות חדשה?

ranatz

New member
ניחושים אחרונים

פנתרס בילס ברונקוס ג'טס לא להאמין שכבר נגמרה לנו העונה

שבוע 17

אהלן.. אחרי סילבסטר רגוע, ומשחקי מכללות סוערים.. <אולי ככה אני אתאהב בהם- כמו שקרה לי אחרי צפייה במשחקי מכללות בכדורסל מארה"ב..> שבוע אחרון בעונה הסדירה.. רק לפני 4חודשים זה התחיל וכבר טס.. ובדיעבד.. מה חשבו שיהיה ומה קרה בפועל.. מדהים . הבחירות השבוע : 1) קרוליינה . בספורט אין כזה דבר שמתרחש בוודאות כמו "מגיע להם", יחד עם זאת יש להם את היכולת, הביתיות .. ואני . GO GO BIG D . 2) באפאלו . פיטסבורג בלי ביג בן, תשקיע פחות כמו שעשו פילי ואטלנטה בשבוע שעבר . 3) דנבר . לא בא לי עליהם, שיבזבזו כוחות . 4) ג'טס . הם באמת ניחוש קר ונא . שיהיה לכולנו שבוע מהנה, עמית . נ.ב. עכשיו המתח רק עולה ועולה .

למעלה