"מחזירים עטרה ליושנה,

whatascene

New member
חח האמת שלפני שנה (וגם שנתיים) אני חוששת...

שהיה יותר גרוע
אבל זה רק אני..

הו תראו מי פה :) ../images/Emo163.gif

לפני שנתיים אומנם היה בית זונות אחד גדול, אבל היו דיונים ולא רק העלאת תמונות, או המצאת שמועות שג"ד באים לארץ.

דניתיי16

New member
system of a down../images/Emo47.gif

4 פסיכופתים שעושים מוזיקה טובה :] אני חובבת מטאל אבל לא כבד.. שיהיה עם קצב
מי שלא אוהבת מטאל במיוחד ולא ממש מכיר אותם אז בטוח מכיר את השיר lonely day. והאלבום שאני אמליץ עליו הוא toxicity Toxicity הוא לא אלבום לכל אחד. הוא לא תופס את האוזן מהשמיעה הראשונה. אבל כשנמשכים אליו הוא לא עוזב אותך, משאיר אותך מותש כשהוא מסתיים.. Prison Song - Needles - Deer Dance- Jet Pilot - X - Chop Suey! - Bounce - Forest - ATWA - Science- Shimmy - Toxicity - Psycho - Aerials- ובונוס: Johnny - ''Chop Suey!'', הוא לדעתי השיר הטוב באלבום ואחד משירי הרוק הטובים ביותר שיצאו בשנים האחרונות. הניגוד שבו מוקצן בו כל כך יפה, שמצד אחד אתה צורח את הבתים, ומצד שני בוכה את הפזמון. ים אנשים יגידו ''WTF ועל מה השיר הזה מדבר?" אבל... שיר טוב! חובה להזכיר את הסינגל המצליח ביותר שיצא מהאלבום, ''Aerials''. בשיר הזה הלהקה מגישה צד אחר שלה, רגוע,פחות מכסח, והתוצאה ומעניינת. למרות (ואולי בגלל) הניחוח האתני, זה שיר רוק מעולה. אני אוהבת גם את האלבום האחרון שלהם מאוד אבל אפשר להמליץ כאן רק אחד..אז טוב!

Busted

באסטד היא להקת פופ/פופ-רוק שהוקמה ב2002 . בהתחלה קראו להם "באסטר" אבל בגלל שמנחה בMTV בטעות קרה להם "באסטד" הם שינו את השם, פוקס
ב2005 התפרקו בגלל שצ'ארלי עזב את הלהקה, והקים להקה [גרועה] אחרת בשם "פייטסטאר". ואילו מאט הקים[אחד מויסודי הלהקה(מאט/ג'יימס)] להקה פופ-פאנק אחרת בשם "סאן אוף דורק" להקה מצויינת שהלך לה מאוד בבריטניה. האלבום שאני ממליץ עליו הוא אלבומם הראשון שקרוי על שם הלהקה "Busted" שמות השירים: 1.All The Way 2.Britney 3.Crash & Burn 4.Dawson's Geek 5.Everything I Knew 6.Loser Kid 7.Losing You 8.Psycho Girl 9.Sleeping With The Light On 10.u said no 11.What I Go To School For 12.When Day Turns Into Night 13.Without You 14.Year 3000 לדעתי כל הדיסק הזה מצויין והרבה יתחברו עליו
השירים שאני ממליץ במיוחד מדיסק זה: Britney, Crash & Burn,Everything I Knew,Year 3000,What I go to school for. לדעתי הם השירים החזקים בדיסק. בכלל חבל שהלהקה התפרקה, לדעתי הם יכלו להיות חזק כיום בתעשייה. מי שרוצה לשמוע את What I Go To School For==> פה-שיר מצויין! אתר הלהקה: Here בסטאד נכנסו לספר השיאים בתור הלהקה היחידה בכל העולם שהסינגל הראשון שלה היה מקום שני, השני מקום ראשון, השלישי מקום שלישי והרביעי מקום שני

למעלה