מחזמרים שהוסרטו

thorondor

New member
מחזמרים שהוסרטו

היי, מישהו יודע לתת לי רשימה של מחזמרים שצולמו ב-Pro-shot (הכוונה שהסריטו את ההצגה כפי שהוצגה על במה, ולא עיבדו לסרט). אני מכיר רק את ההסרטות הבאות: - Into the woods - Sweeney Todd - Sweeney Todd in concert - Cats -Putting it together - Legally blonde - Company revival לאדם שמעולם לא זכה לטוס לברודווי/ווסט אנד, זו הדרך הכי טובה להחשף למחזות זמר כפי שהוצגו בזמנו. תודה מראש.

בעחצ'ש גם אם תשלם לי לא אצפה בתרדמת הזו

פעם חלמתי שליצנים משונים רודפים אחרי עם עוגה ולוחשים לי בובי בובי בוא בוא בוא בוא בובי!

JC Superstar

New member
אני מאוד אהבתי את הגירסא של יורם

אני חושב שהיא הייתה מאוד חכמה ורגישה... חוץ מזה דווקא הגירסא של הריוויבל ניראת לי מעניינת ויפה :)

trilliane

Well-known member
מנהל
אמזון?! כאילו דה...!

אבל קח בחשבון שעלויות המשלוח לא זולות במיוחד (אם תזמין רק כותר DVD אחד תשלם $11 דמי משלוח), ושבהזמנה שעלותה (כולל עלות המשלוח) מעל $50 תידרש לשלם מע"מ בדואר (תוספת של 15.5% על עלות ההזמנה). שווה לעשות השוואת מחירים לאתרים אחרים (בפרט אמזון UK, אתר משומשים מצוין שאני אוהבת בשם seconspin ועוד). אם יש לך כוח לתחקיר הייתי ממליצה להיכנס ולקרוא מאמרים וטיפים בפורום סרטי DVD (מס' 497). אם זו בכל מקרה הזמנה חד פעמית מבחינך ואין לך כוח להשקיע, זה גם בסדר. בסה"כ אמזון ארה"ב אתר אמין, שירות לקוחות טוב למדי וזמן משלוח של שבוע-שבועיים, שזה לא רע.

JC Superstar

New member
עוד שהוסרטו

jesus christ superstar יוסף וכותונת הפסים נשקיני, קייט זה מה שידוע לי

trilliane

Well-known member
מנהל
גם ויקטור / ויקטוריה (אפילו קניתי את ה-DVD)

אפשר לומר שכל מה שניתן להשיג כיום ב-DVD נמצא ברשימה של אמזון שקישרתי אליה. אפשר לסמוך עליהם – הם יכתבו כל כותר שהם יכולים למכור... להערכתי הם החנות עם המלאי הרחב ביותר.

thorondor

New member
גרסת במה של ג'יזס קרייסט?אתה בטוח?

שים לב שאני מתכוון רק למחזמרים שגרסת הבמה הוסרטה.לא שעשו סרט לפיהם.

JC Superstar

New member
בטוח

גירסא ממש ממש טובה של המחזמר... אם אני לא טועה הם הסריטו את הגירסא של הווסט אנד...

MajorWinters

New member
אתה יודע במקרה מי השחקנים?

אם זה עם סטיב באלסאמו אז בכלל זה מעניין. יש לך מושג איפה אפשר להשיג את זה? (ואם זה באמאזון בכלל?)

thorondor

New member
תודה, אבל הקישור לא עוזר

הוא לא מבדיל בין מחזמרים שעובדו לסרטים למחזמרים שצולמו, שזה בעצם מה שאני מחפש. ואת יודעת, לא תמיד צריך להתעצבן. באותו רגע לא היה זמן לסקור את הלינק. לא צריך להסיק מזה זלזול במאמצים ולהגרר לסרקאזם. תודה בכל מקרה.

trilliane

Well-known member
מנהל
כן הוא כן!

עשיתי חיפוש במיוחד ולאמזון יש קטגוריה שהיא רק צילומים של הפקות בימתיות ולא סרטים עפ"י מחזות זמר. למה סתם להתווכח?

thorondor

New member
שוב טעות שלי.

פשוט הקישור בהודעה שרשמת להודעה של MajorWinters (שזה אני בטעות ממשתמש אחר) קישרה לסרט של ג'וזף, שהוא לא הסרטה של ההצגה. אני באמת לא מנסה להתווכח איתך, ולא מבין למה את לוקחת את העניין כל כך קשה. הדבר האחרון שאני מנסה לעשות כאן זה לריב עם מישהו.

trilliane

Well-known member
מנהל
זה משהו בין לבין, זה לא סרט קולנוע

זה לקחת את המחזמר עם השחקנים ובמקום לצלם אותו על הבמה לצלם אותו יותר כמו סרט, אבל עד כמה שהבנתי זה נשאר נאמן לחלוטין למחזמר הבימתי ולא שוכתב מחדש כמו סרטי מחזמרים אחרים כמו "שיער" או "גריז" או רבים אחרים שבהם יש מרחק רב בין הבמה לסרט. אני חושבת שאם המטרה היא לנסות לחוות מחזות זמר במדיום מצולם (כי זה מה יש) אז לא חייבים להידבק רק לצילום בימתי, זו לא החוויה האפשרית היחידה. מה שמזכיר לי, אגב, דוגמה קצת שונה – "המפיקים". אמנם הסרט בנוי כסרט, אבל הוא נאמן מאוד לגרסה הבימתית (אותה בימאית וכוריאוגרפית, אותם שחקנים ראשיים) והמרחק בין השניים לא גדול. למעשה המטרה המוהרת של יוצריו הייתה לקרב את החוויה של ברודווי לצופים בעולם שלא יכולים לראות את המחזמר על הבמה, ולדעתי הם עמדו במשימה. ולמה אני לוקחת את זה קשה? כי זה מעצבן שמישהו מבקש עזרה, אני משקיעה זמן בלחפש ולמצוא את המידע, מגישה אותו על מגש של כסף (רק הקלק וגע בם) ואז מקבלת תשובה שזה בכלל לא זה, בלי שלחצת על הקישור ובדקת. על "תודה" למי שטרח בשבילך אני בכלל לא מדברת. בפעם הבאה אני לא אענה, ואז לא יהיה לך על מה להתלונן, ואני לא אצטרך לקחת שום דבר קשה.

thorondor

New member
אגב, בקשר לג'וזף

אני לא בטוח שהקאסט שמופיע בסרט אי פעם הופיע בהרכב דומה על במה. אני יודע שדוני אוסמונד ביצע את התפקיד על במה, אבל אני לא בטוח לגבי מריה פרידמן והשאר. (וחבל, יש להם אחלה כימיה בסרט. גם בסרטון מאחורי הקלעים נראה שהם נהנו ביחד) הבעיה שלי עם מחזמרים שהוסבו לסרטים, אפילו כשהם נאמנים למקור, היא שהם בדר"כ מאבדים משהו מהקסם של התיאטרון. על כל ביצוע של שיר בסרט של כל מחזמר שראיתי, תמיד יכולתי למצוא גרסא בימתית טובה בהרבה.

למעלה