מחזמרים שהוסרטו

trilliane

Well-known member
מנהל
אז מה? גם הקאסט של CATS הורכב במיוחד ל-DVD

ולגבי ביצוע בימתי – הרבה פעמים מקליטים ביצועים באולפן מראש (ע"ע CATS) כך שאני לא רואה הבדל גדול. שום דבר לא יכול להשתוות לחוויה של ישיבה באולם וצפייה בהצגה חיה, אבל זה משהו שכך או כך לא יכול לעבור בסרט. אגב, לפעמים גם מבצעים תיקוני הקלטות בדיעבד. רבים חושבים שכשהם קונים אלבום של "הופעה חיה" הם שומעים הקלטה אותנטית אמיתית של ההופעה (יכולות להיות הקלטות מהופעות שונות, לא משנה) אבל נדיר (אם בכלל קיים) למצוא הקלטות כאלה שלא עברו שיפוצים ותיקונים באולפן (והכוונה היא לא רק למיקס או לניקוי של הקלטה, אלא ממש לתיקונים של הזמר).

thorondor

New member
אבל ה-DVD של קאטס הוא לא כמו ג'וזף

הוא הרבה יותר קרוב לגרסא מצולמת של מחזמר מאשר למשהו-באמצע של ג'וזף. הנקודה שלי הוא שבגרסאות מצולמות של מחזמרים (דוגמת Into the woods או Sweeney Todd) עדיין יש את התחושה של התיאטרון, שנעלמת מבחינתי בהסבות לסרטים.

trilliane

Well-known member
מנהל
יוסף, יוסף! הוא משלנו

אתה יודע, הוא היה יוסף הרבה לפני שהגויים קראו לו ג'וזף...
אגב, זה ספציפית מחזמר שמעולם לא הצלחתי להתלהב ממנו (חביב, לא יותר מזה. הצד הפשטני מדי של וובר, ואני גם ככה לא ממעריציו הגדולים) אבל אחי אוהב מאוד, והוא הקליט מהטלוויזיה גרסה בימתית ששודרה לפני כמה שנים באחד הערוצים הבריטים. לא שמעתי שזה יצא ב-DVD, אבל בטח אפשר לחפש ברשת הקלטות של זה.

tommy walker

New member
עוד...

אוקלהומה, יום ראשון בפארק עם ג'ורג'... ויש משהו שהוא באמצע- קונצרט העשור של עלובי החיים שהוסרט אבל ההופעה עצמה לא הייתה ההצגה המלאה אלא העמדות בסיסיות מול מיקרופונים בלי תפאורה וכו'.

BroadwayBaby511

New member
יש גירסה של פיפן

http://www.amazon.com/Pippin-Ben-Vereen/dp/B00004W5VC/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=dvd&qid=1214575156&sr=8-1

thorondor

New member
ראיתי קטעים ממנו ולא התלהבתי

בכלל, אני לא מת על ה-Emcee שלו. אם רק הייתה הקלטה של ניל פטריק האריס בתפקיד הזה...

lioronen

New member
למי שכן זוכה לטוס לניו יורק...

שווה לעצור בספרייה של הלינקולן סנטר. יש שם וידאו מצולם של כל הפקה שהיתה בברודווי וירדה. יש שם באמת כמעט הכל. אפשר להגיע לשם, לשבת כל היום ופשוט לצפות-לגמרי בחינם!

lioronen

New member
אני לא חושב

אני כמעט בטוח שאפשר רק לצפות בסרטים שם. עניין של זכויות יוצרים וכו' לגבי איך זה הולך. עדיף להרים אליהם טלפון ולקבוע תור מראש, כי לא תמיד יש עמדות פנויות. חוץ מזה זה לא עולה אגורה. או סנט, לצורך העניין...

למעלה