שאלה ממש טובה (הגעתי מהראשי..)
הרגע מחקתי זוג כזה- "חברה" אחת ובן הזוג שלה, אחרי שהיא כתבה משהו על זה שהיא והחבר שלה החליטו לעשות מעשה ולחפש ברחבי העיר חגיגת מימונה להתארח בה, והזמינו את עצמם לבית של משפחה אחת. כתבתי לה שזה קצת חצוף בעיניי ושאני לא הייתי מזמינה את עצמי לחגיגה פרטית של אף אחד, גם אם זה נהוג לארח. בתגובה היא ביקשה שאני אכתוב לה תגובות מתונות, מתנחמדות ומתייפיפות יותר- או במילים אחרות: תגובות לפי הזמנה, כדי שכולם יחשבו שהיא לא טיפוס מתעלק והזוי.
ובאמת מכיוון שמדובר בבחורה די הזויה שאני לא ממש מחשיבה כחברה, העדפתי למחוק... אותה, ואת הבן זוג שלה, שממילא אין לי כלום במשותף איתו מלבד העובדה ששנינו מכירים אותה.
יש לי הגדרה ברורה לחברים, ואני משתדלת מאוד למלא אותה מהצד שלי. אם הצד השני לא עומד בה, אני לא אומרת לו להשתנות, לא מפעילה מניפולציות ולא משחקת אותה נעלבת. אני פשוט מוחקת. מוחקת מהפייסבוק, מוחקת מהחיים... וה"חברים" האלו, בינינו, לא באמת היו חברים אלא יותר טיפוסים אקראיים בחיים שלי.
אני מוחקת אנשים שחופרים ומפרסמים כל פיפס, אנשים שמייחצנים מסיבות ללא סוף או מכוני כושר מקפיצים לי את הפיוזים בשניות... כל מיני בלוגריות סדרתיות שבטוחות שהחיים שלהן מאודדד מעניינים, אנשים שנפגעים מכל שטות ומתעצבנים מכל דבר שמגיבים להם (אז למה אתם כותבים את זה בפומבי בפלטפורמה כמו פייסבוק??) וטיפוסים עם בדיחות אינפנטיליות שמצחיקים בעיקר את עצמם. גיליתי שיש לי יותר חברים אמיתיים ממה שחשבתי ברגע שהתחלתי למחוק את כל המיותרים...