תשובה
אם כך אני מבינה שאין לך מידע אחר חוץ מזה שכולנו ניזונים ממנו. אז לי יש מידע נוסף. אני משוחחת מדי פעם עם המטה, ההולכים יד ביד עם נועם שליט, ואני שומעת מהם בדיוק את אותם דברים שיונה, קמנצינד, ואני אומרים לך פה. מה משתמע מכך? שנועם שליט שיודע קצת יותר מאיתנו, שואל אף הוא למה ולמה, מבין אף הוא שאין הממשלה פועלת כפי שצריכה, ואף נותן את ברכתו ליוזמות אלה ואחרות, כמו למשל המשמרות בירושלים. משמרות הערנות, והמשמרות סביב השעון {כמעט}, שהתחילו אתמול. נוסף לזאת, מכנס נועם עם המטה את המתנדבים, לשם התווית דרכים חדשות להחרפת המאבק. אינך יכול לטעון שבידך מידע מדוייק ועדכני יותר מזה שיש לנועם. ייתרה מזאת, שנתיים חשש נועם מאותן סיבות שאתה מצביע עליהן - העלאת המחיר - . היום הוא מבין שאם ימשיך לחשוש, ובכן, זה עלול להיות אסון. אתה כותב: "על פי כל הסימנים וההערכות רון ארד כנראה נהרג בהתקפת חיל אויר על המקום בו הוסתר" איך אתה מעז להגיד משפט כזה? מי אתה? אם אכן זה כך, לשם מה ממשיכים לחפש אחריו? או שאולי בידך מידע שאיש לא חשוף אליו......? אבל זו בדיוק דרכך ראובן. החתירה לאמת ממך והלאה. ועכשיו בקשה לי אליך. אתה כל כך חרד לגלעד שליט. כל כך חרד ממה שאנחנו מעוללים לו. באירוע הבא, אתה מוזמן לשאת את דברייך מעל הבמה, כדי להרתיע את כל מי שמפעיל לחץ על הממשלה. ואם לא תעשה כן, לא אאמין לך שאתה באמת חרד לשלומו. .