מחירי הפיצות בשמיים אז המצאתי פיצה ביתית

פרוסות לחם אחיד חתכתי לקוביות
הוספתי 2 ביצים ותבלינים וערבבתי
טגנתי שטוח במחבת צד אחד
הפכתי עם צלחת לצד השני
שמתי עגבניות, זיתים ופלפלים חריפים ופרוסות גבינה צהובה
כסיתי במכסה עד שהגבינה נמסה
ו...יצא לי פיצה 💪
בעלות שקלים בודדים

ai27

Well-known member
טגנתי שטוח במחבת צד אחד
הפכתי עם צלחת לצד השני
ו...יצא לי פיצה 💪
בעלות שקלים בודדים
יצא לך לחם מטוגן עם ביצה וגבינה
פיצה שמש משפחתית עולה 25 שקל
שים במיקרו את חומרי הגלם לרוטב שבא לך להוסיף - או תוסיף 2 שקל על הרוטב שלהם (מעולה ומומלץ)

1739117617362.png

ai27

Well-known member
25 שקל ? אתה בטוח שזה מהיום ולא לפני 20 שנה?
זה צילום מסך מהאתר שלהם היום
אנחנו גם קונים רק שם מאז שהפיצה המסחרית האהובה עלי נשרפה (פיצה האט יקרים מדי, וכמבן שהמובילה זה פיצה ביתית, אבל לוקח המן זמן להכין, ובסוף ילדים בכיינים עוד מתלוננים)

אלפיני

Well-known member
שים במיקרו את חומרי הגלם לרוטב שבא לך להוסיף - או תוסיף 2 שקל על הרוטב שלהם (מעולה ומומלץ)

צפה בקובץ המצורף 123548
|wtf| יש לנו מכנה משותף. גם אני חובב של הרשת הזו. עלות/תועלת מצויינת.

כוכבית מצויה

Well-known member

צפה בקובץ המצורף 123548
היא לא שווה אפילו את המחיר הזה... סתם זבל שלא ראוי להיקרא אוכל.

אלפיני

Well-known member
היא לא שווה אפילו את המחיר הזה... סתם זבל שלא ראוי להיקרא אוכל.
במקרה אני מבין קצת בפיצות על סמך ניסיון אישי. ניסיתי את פיצה שמש כמה פעמים. כמובן אין מה להשוות לפיצה נפוליטנית. אבל יחסית לדומינוס, שאותה אני מכיר באופן ממש אינטימי , שמש בהחלט VALUE FOR THE MONEY. קונספט די דומה , מינוס הבשרים במטרה לשמור כשרות.

כוכבית מצויה

Well-known member
במקרה אני מבין קצת בפיצות על סמך ניסיון אישי. ניסיתי את פיצה שמש כמה פעמים. כמובן אין מה להשוות לפיצה נפוליטנית. אבל יחסית לדומינוס, שאותה אני מכיר באופן ממש אינטימי , שמש בהחלט VALUE FOR THE MONEY. קונספט די דומה , מינוס הבשרים במטרה לשמור כשרות.
לא טענתי דבר לגבי דומינוס. זה שיש פיצות שדומות לשמש לא הופך אותה לטובה. בעיני לא משנה מה המחיר אין סיבה לאכול מוצר ירוד.

אלפיני

Well-known member
לא טענתי דבר לגבי דומינוס. זה שיש פיצות שדומות לשמש לא הופך אותה לטובה. בעיני לא משנה מה המחיר אין סיבה לאכול מוצר ירוד.
מוצר ירוד אף פעם לא. מוצר בסיסי אינני רואה סיבה שלא. לפחות בסניף שאני מזמין ממנו אין פגמים במוצר בדרך כלל.

SupermanZW

Well-known member

צפה בקובץ המצורף 123548
גלגל פיצה שעולה 25 ש"ח, הגבינה בו לא אמיתית, לא מוצרלה ואפילו לא תחליף מוצרלה, זה איזשהו תחליף צמחי עם עוד כמה חומרים, כמו מרגרינה במקום חמאה. בטוח שזה לא ההבדל היחיד. אני הייתי חושד בפיצה שמחירה (גלגל שלם) רק C$10 בזמננו.

ai27

Well-known member
גלגל פיצה שעולה 25 ש"ח, הגבינה בו לא אמיתית, לא מוצרלה ואפילו לא תחליף מוצרלה זה איזשהו תחליף צמחי עם עוד כמה חומרים, כמו מרגרינה במקום חמאה. בטוח שזה לא ההבדל היחיד.
גבינת נועם של טרה: בלי חומרים משמרים.
מקרר הגבינות הוא בכניסה למטבח וכולם רואים איך הוא מתרוקן
אני הייתי חושד בפיצה שמחירה (גלגל שלם) רק C$10 בזמננו.
פעם לא היית מדבר ככה.
זה בגלל טרודו שדפק את קנדה כהוגן
1739249341540.jpeg

את מי אתה מעדיף בתור הנשיא הבא?
את פייר פוליאב
או את דונלד טראמפ?

SupermanZW

Well-known member
גבינת נועם של טרה: בלי חומרים משמרים.
מקרר הגבינות הוא בכניסה למטבח וכולם רואים איך הוא מתרוקן

פעם לא היית מדבר ככה.
זה בגלל טרודו שדפק את קנדה כהוגן
צפה בקובץ המצורף 123585

את מי אתה מעדיף בתור הנשיא הבא?
את פייר פוליאב
או את דונלד טראמפ?
פייר פוליאב הוא גם גלובליסט ומשת"פ של הWEF, פחות גרוע מטרודו אבל בכל זאת גרוע. אני מעדיף את מקסים ברנייה. טראמפ החליט "להציק לדוב", אמנם הוא הכניע את קנדה ומקסיקו, אבל את סין הוא לא יכניע, הוא יצטער על שניסה בכלל להתעסק עם סין, המגלומניה שלו תעלה לו ביוקר.

ai27

Well-known member
פייר פוליאב הוא גם גלובליסט ומשת"פ של הWEF
את זה אתה יכול להגיד על כל מי שהוא לא ממש קומוניסט
פחות גרוע מטרודו אבל בכל זאת גרוע. אני מעדיף את מקסים ברנייה.
מפלגה עם 0 מנדטים. ליטרלי...
עדיף כבר טראמפ
טראמפ החליט "להציק לדוב", אמנם הוא הכניע את קנדה ומקסיקו, אבל את סין הוא לא יכניע, הוא יצטער על שניסה בכלל להתעסק עם סין, המגלומניה שלו תעלה לו ביוקר.
הדרישות שלו סבירות מאוד, והקנס על התעלמות מהן מזעזע.

סין תיפגע הרבה יותר מארה"ב אם היא תבחר בצעד המשוגע שאתה מתאר:
הם כבר לא צומחים מהר, השכר אצלם לא נמוך רצח
וארה"ב זוממת להעביר את הייצור מסין לקנדה ומקסיקו

אלפיני

Well-known member
גלגל פיצה שעולה 25 ש"ח, הגבינה בו לא אמיתית, לא מוצרלה ואפילו לא תחליף מוצרלה, זה איזשהו תחליף צמחי עם עוד כמה חומרים, כמו מרגרינה במקום חמאה. בטוח שזה לא ההבדל היחיד. אני הייתי חושד בפיצה שמחירה (גלגל שלם) רק C$10 בזמננו.
שמש משתמשים בגבינה צהובה של טרה. לא מוצרלה. אבל כן אמיתית. המוצר שלהם אינו יומרני. פיצה שהבסיס שלה ברמת DOMINOS או LITTLE CEASARS. הפיצה גם כשרה, אז אין נקניקים ובשרים. אין גם תוספת פרמזן. אפילו לא פרמזן מלאכותי. בנו אותה לקהל יעד מאוד ספציפי המחפש כשרות ו/או מחיר נח. לכן היא גם צמחה בפריפריות.

הדבר היחיד שאני אישית הייתי משנה לו החלטתי לחזור לתחום הזה שהתעסקתי בו בצעירותי הוא ליצור VEGI COMBO. אבל מצד שני אני מבין מדוע לא, שכן בגלל המחיר הזול העלויות שלהם ממש על הקשקש.

ai27

Well-known member
שמש משתמשים בגבינה צהובה של טרה. לא מוצרלה. אבל כן אמיתית. המוצר שלהם אינו יומרני. פיצה שהבסיס שלה ברמת DOMINOS או LITTLE CEASARS. הפיצה גם כשרה, אז אין נקניקים ובשרים. אין גם תוספת פרמזן. אפילו לא פרמזן מלאכותי. בנו אותה לקהל יעד מאוד ספציפי המחפש כשרות ו/או מחיר נח. לכן היא גם צמחה בפריפריות.

הדבר היחיד שאני אישית הייתי משנה לו החלטתי לחזור לתחום הזה שהתעסקתי בו בצעירותי הוא ליצור VEGI COMBO. אבל מצד שני אני מבין מדוע לא, שכן בגלל המחיר הזול העלויות שלהם ממש על הקשקש.
שמש/סטורי (הרשת התפצלה) מצליחים לייצר פיצה טובה במחיר מעולה, מה שאי אפשר להגיד על רוב המתחרים,
למרות שהם עולים הרבה יותר.
כנראה לפידונים נהנים כשדופקים אותם

פיצה האט עושים פיצה מעולה, אבל המחיר יקר מאוד.
פיצה משה עושים פיצה בפער איכות וטעם שאולי מצדיק לא לקנות בפיצה שמש.
אבל זהו.

שמעתי דברים טובים על פיצה פרומן. אבל לא יצא לי לנסות

lemner40

Well-known member
טגנתי שטוח במחבת צד אחד
הפכתי עם צלחת לצד השני
ו...יצא לי פיצה 💪
בעלות שקלים בודדים