מחירי הפיצות בשמיים אז המצאתי פיצה ביתית

אלפיני

Well-known member
פרוסות לחם אחיד חתכתי לקוביות
הוספתי 2 ביצים ותבלינים וערבבתי
טגנתי שטוח במחבת צד אחד
הפכתי עם צלחת לצד השני
שמתי עגבניות, זיתים ופלפלים חריפים ופרוסות גבינה צהובה
כסיתי במכסה עד שהגבינה נמסה
ו...יצא לי פיצה 💪
בעלות שקלים בודדים
אם אתה אוכל על בסיס קבוע. תפרגן לעצמך פעם אחת איזה 65 -70 ש"ח וקנה טוסטר לחיצה קטן ותכין משהו דומה מאותם חומרים.
כמובן אפשר פיצה-פיתה בתנור. ויש גם מספיק מתכונים לבצק פיצה שאפשר להכין לבד.
 
פרוסות לחם אחיד חתכתי לקוביות
הוספתי 2 ביצים ותבלינים וערבבתי
טגנתי שטוח במחבת צד אחד
הפכתי עם צלחת לצד השני
שמתי עגבניות, זיתים ופלפלים חריפים ופרוסות גבינה צהובה
כסיתי במכסה עד שהגבינה נמסה
ו...יצא לי פיצה 💪
בעלות שקלים בודדים
בני, פיצות סותמות את העורקים ואז צריך צינתור
בזמן הצינתור ודאי יעשו עליך נסיונות כלשהם
וזה יכול להגמר בניתוח לב פתוח ומשם יש עוד שנתיים לחיות.
מצד שני חיים פעם אחת וכולם חוזרים לאלוהים
אז ממליץ שתלגום גם בקבוק יין עם הפיצה
 
נערך לאחרונה ב:

SupermanZW

Well-known member
בני, פיצות סותמות את העורקים ואז צריך צינתור
בזמן הצינתור ודאי יעשו עליך נסיונות כלשהם
וזה יכול להגמר בניתוח לב פתוח ומשם יש עוד שנתיים לחיות.
מצד שני חיים פעם אחת וכולם חוזרים לאלוהים
אז ממליץ שתלגום גם בקבוק יין עם הפיצה
מעטים האנשים שאוכלים פיצה כל יום.
 
יפה מאוד. אבל טיגון לא טוב לי. יש לך גרסה בלי?
אתה יכול לשים בתבנית ולאפות בתנור על נייר אפיה משוח בקצת חמאה, אחרי שהלחם&ביצים נאפים חצי תוסיף את הירקות לכמה דקות ואז תוסיף את הגבינה הצהובה עד שהיא נמסה. אם אתה שם קטשופ אז רק אחרי שזה יוצא מהתנור
 

רוב הזמן נח

Well-known member
אתה יכול לשים בתבנית ולאפות בתנור על נייר אפיה משוח בקצת חמאה, אחרי שהלחם&ביצים נאפים חצי תוסיף את הירקות לכמה דקות ואז תוסיף את הגבינה הצהובה עד שהיא נמסה. אם אתה שם קטשופ אז רק אחרי שזה יוצא מהתנור
או להתאמץ קצת וללמוד איך מכינים בצק של פיצה.
 

רוב הזמן נח

Well-known member
אני משתמש כבסיס בפיתה או בלחמניה שאני נותן לה מעיכה :-D

על זה אני שם איזה רוטב שהכנתי. או קטשופ. ועל זה גבינה. בדרך כלל 2 סוגים שונים של גבינה.
ועל זה לפעמים אני שם זיתים. או עגבניות שרי.
 

ai27

Well-known member
אני משתמש כבסיס בפיתה או בלחמניה שאני נותן לה מעיכה :-D
על זה אני שם איזה רוטב שהכנתי. או קטשופ. ועל זה גבינה. בדרך כלל 2 סוגים שונים של גבינה.
ועל זה לפעמים אני שם זיתים. או עגבניות שרי.
נשמע כמו טוסט...

בחצי שנה אחרי פסח, אני משתמש לפעמים במצות שנשארו כבסיס לפיצת-מיקרו.
קודם מכינים את הרוטב כמובן (ירקות מופגזים קלות בקרינה)
אחרי זה הרוטב והחום מרככים את המצה למרקם טוב, ויוצאת פיצה דקה עם המון רוטב
 
נשמע כמו טוסט...

בחצי שנה אחרי פסח, אני משתמש לפעמים במצות שנשארו כבסיס לפיצת-מיקרו.
קודם מכינים את הרוטב כמובן (ירקות מופגזים קלות בקרינה)
אחרי זה הרוטב והחום מרככים את המצה למרקם טוב, ויוצאת פיצה דקה עם המון רוטב
גם אני נסיתי בפסח פיצה על בסיס מצות ויצא מאוד טעים
(בלי קשר, נראה לי שעכשיו מפציצים איפשהו)
ריסקתי את המצות, הוספתי ביצה וקצת יוגורט, עשיתי עיסה,
ואז טגנתי כמו קציצות ועל זה שמתי גבינה בולגרית וצהובה, מלח פלפל צ'ילי
ויצא לי פיצות בצורת קציצות
(אני פחות אוהב עגבניות)
 

רוב הזמן נח

Well-known member
נשמע כמו טוסט...

בחצי שנה אחרי פסח, אני משתמש לפעמים במצות שנשארו כבסיס לפיצת-מיקרו.
קודם מכינים את הרוטב כמובן (ירקות מופגזים קלות בקרינה)
אחרי זה הרוטב והחום מרככים את המצה למרקם טוב, ויוצאת פיצה דקה עם המון רוטב
גם אני משתמש לפעמים במצה במקום בפיתה.
אבל אני מרטיב אותה ומכין בתנור.
 

רוב הזמן נח

Well-known member
נשמע כמו טוסט...

בחצי שנה אחרי פסח, אני משתמש לפעמים במצות שנשארו כבסיס לפיצת-מיקרו.
קודם מכינים את הרוטב כמובן (ירקות מופגזים קלות בקרינה)
אחרי זה הרוטב והחום מרככים את המצה למרקם טוב, ויוצאת פיצה דקה עם המון רוטב
אם יש רוטב מתחת לגבינה אז זה פיצה
 
למעלה