אקאקי אקאקיוויץ'
Well-known member
זה לא פותר את הבעיה המהותיתאז תקנה בבני ברק....
זה לא פותר את הבעיה המהותיתאז תקנה בבני ברק....
הא לחמא עניאפרוסות לחם אחיד חתכתי לקוביות
הוספתי 2 ביצים ותבלינים וערבבתי
טגנתי שטוח במחבת צד אחד
הפכתי עם צלחת לצד השני
שמתי עגבניות, זיתים ופלפלים חריפים ופרוסות גבינה צהובה
כסיתי במכסה עד שהגבינה נמסה
ו...יצא לי פיצה
בעלות שקלים בודדים
אין בושההא לחמא עניא
גם לא כבוד גדולאין בושה
לאגם לא כבוד גדול
אם אתה אוכל על בסיס קבוע. תפרגן לעצמך פעם אחת איזה 65 -70 ש"ח וקנה טוסטר לחיצה קטן ותכין משהו דומה מאותם חומרים.פרוסות לחם אחיד חתכתי לקוביות
הוספתי 2 ביצים ותבלינים וערבבתי
טגנתי שטוח במחבת צד אחד
הפכתי עם צלחת לצד השני
שמתי עגבניות, זיתים ופלפלים חריפים ופרוסות גבינה צהובה
כסיתי במכסה עד שהגבינה נמסה
ו...יצא לי פיצה
בעלות שקלים בודדים
בני, פיצות סותמות את העורקים ואז צריך צינתורפרוסות לחם אחיד חתכתי לקוביות
הוספתי 2 ביצים ותבלינים וערבבתי
טגנתי שטוח במחבת צד אחד
הפכתי עם צלחת לצד השני
שמתי עגבניות, זיתים ופלפלים חריפים ופרוסות גבינה צהובה
כסיתי במכסה עד שהגבינה נמסה
ו...יצא לי פיצה
בעלות שקלים בודדים
מעטים האנשים שאוכלים פיצה כל יום.בני, פיצות סותמות את העורקים ואז צריך צינתור
בזמן הצינתור ודאי יעשו עליך נסיונות כלשהם
וזה יכול להגמר בניתוח לב פתוח ומשם יש עוד שנתיים לחיות.
מצד שני חיים פעם אחת וכולם חוזרים לאלוהים
אז ממליץ שתלגום גם בקבוק יין עם הפיצה
אתה יכול לשים בתבנית ולאפות בתנור על נייר אפיה משוח בקצת חמאה, אחרי שהלחם&ביצים נאפים חצי תוסיף את הירקות לכמה דקות ואז תוסיף את הגבינה הצהובה עד שהיא נמסה. אם אתה שם קטשופ אז רק אחרי שזה יוצא מהתנוריפה מאוד. אבל טיגון לא טוב לי. יש לך גרסה בלי?
או להתאמץ קצת וללמוד איך מכינים בצק של פיצה.אתה יכול לשים בתבנית ולאפות בתנור על נייר אפיה משוח בקצת חמאה, אחרי שהלחם&ביצים נאפים חצי תוסיף את הירקות לכמה דקות ואז תוסיף את הגבינה הצהובה עד שהיא נמסה. אם אתה שם קטשופ אז רק אחרי שזה יוצא מהתנור
הרעיון הוא המהירות.או להתאמץ קצת וללמוד איך מכינים בצק של פיצה.
בדיוק אתמול אמרו לי את זה על קרמיקההרעיון הוא המהירות.
להכין בצק זה סיפור בשלבים ומעייף ומחייב תנור
לי אמרו את זה על עזהבדיוק אתמול אמרו לי את זה על קרמיקה
נשמע כמו טוסט...אני משתמש כבסיס בפיתה או בלחמניה שאני נותן לה מעיכה
על זה אני שם איזה רוטב שהכנתי. או קטשופ. ועל זה גבינה. בדרך כלל 2 סוגים שונים של גבינה.
ועל זה לפעמים אני שם זיתים. או עגבניות שרי.
גם אני נסיתי בפסח פיצה על בסיס מצות ויצא מאוד טעיםנשמע כמו טוסט...
בחצי שנה אחרי פסח, אני משתמש לפעמים במצות שנשארו כבסיס לפיצת-מיקרו.
קודם מכינים את הרוטב כמובן (ירקות מופגזים קלות בקרינה)
אחרי זה הרוטב והחום מרככים את המצה למרקם טוב, ויוצאת פיצה דקה עם המון רוטב
גם אני משתמש לפעמים במצה במקום בפיתה.נשמע כמו טוסט...
בחצי שנה אחרי פסח, אני משתמש לפעמים במצות שנשארו כבסיס לפיצת-מיקרו.
קודם מכינים את הרוטב כמובן (ירקות מופגזים קלות בקרינה)
אחרי זה הרוטב והחום מרככים את המצה למרקם טוב, ויוצאת פיצה דקה עם המון רוטב
תרטיב ברוטב - לא במיםגם אני משתמש לפעמים במצה במקום בפיתה.
אבל אני מרטיב אותה ומכין בתנור.
בתנור זה לא מספיק. המצה תהיה אפוייה מידי.תרטיב ברוטב - לא במים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.