ai27
Well-known member
ואז - זה כבר לזניהבתנור זה לא מספיק. המצה תהיה אפוייה מידי.
אני שם כמה שכבות של מצה.
ואז - זה כבר לזניהבתנור זה לא מספיק. המצה תהיה אפוייה מידי.
אני שם כמה שכבות של מצה.
נדמה לי שצריך בצק של פסטה ללזניה.ואז - זה כבר לזניה
רק אם אתה איטלקי.נדמה לי שצריך בצק של פסטה ללזניה.
לזניה!ואז - זה כבר לזניה
בני, בפראג הלנזיה לא כשרהלזניה!
בפראג יש מסעדה שאני אוהב ושמכינה לזניה בולונז נהדרת![]()
אם יש רוטב מתחת לגבינה אז זה פיצהנשמע כמו טוסט...
בחצי שנה אחרי פסח, אני משתמש לפעמים במצות שנשארו כבסיס לפיצת-מיקרו.
קודם מכינים את הרוטב כמובן (ירקות מופגזים קלות בקרינה)
אחרי זה הרוטב והחום מרככים את המצה למרקם טוב, ויוצאת פיצה דקה עם המון רוטב
מעיכה זה כבר טוסטאם יש רוטב מתחת לגבינה אז זה פיצה
בבטן הכול גם ככה מתערבבמעיכה זה כבר טוסט
אז תטחן במיקסרבבטן הכול גם ככה מתערבב![]()
אני אוהב שזה מגיע מסודר. ומתערבב רק בבטן.אז תטחן במיקסר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.