מחירי הפיצות בשמיים אז המצאתי פיצה ביתית

רוב הזמן נח

Well-known member
נשמע כמו טוסט...

בחצי שנה אחרי פסח, אני משתמש לפעמים במצות שנשארו כבסיס לפיצת-מיקרו.
קודם מכינים את הרוטב כמובן (ירקות מופגזים קלות בקרינה)
אחרי זה הרוטב והחום מרככים את המצה למרקם טוב, ויוצאת פיצה דקה עם המון רוטב
אם יש רוטב מתחת לגבינה אז זה פיצה
 

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אני אוהב פיצה האט. אמנם הקוטר קטן, ולכן המשולשים קטנים בהיקפם, אבל היא עבה, ואנחנו מזמינים שני מגשים בכל מקרה. והכי חשוב-היא טעימה מאוד.

750--610.jpg

אבל בכל מקרה ולפרוטוקול, אני מעדיף המבורגרים 🍔

nzilnsf7.png
 
למעלה