מחלה ממושכת

מצב
הנושא נעול.

ayelet102

New member
מחלה ממושכת

מחלה ממושכת
שלום לפני 4 חודשים חליתי והמצב החל להסתבך חודשיים הלכתי מס' שעות מועט לעבודה והעבודה השלימה לי את שעות העבודה על חשבון מחלה עתידית מאין הלוואה כי הייתי נואשת לכסף במשך חודשיים עד היום שאני נמצאת עוד במחלה אין לי ימי מחלה כלל ואני לא מקבלת שכר קיבלתי פיברומאלגיה ואין ברפואה הקונבנציונלית ממש מענה לבעיה ואני נאלצת ללכת הרבה לרופאה אלטרנטיבית כדי לשקם את עצמי וזה דורש סכום לא מועט אני רווקה גרה עם ההורים שאלתי מהם זכויותיי . אודה לך על הכוונה

אפשר לנסות לפנות למוסד לביטוח לאומי

מחלה ממושכת
שלום לפני 4 חודשים חליתי והמצב החל להסתבך חודשיים הלכתי מס' שעות מועט לעבודה והעבודה השלימה לי את שעות העבודה על חשבון מחלה עתידית מאין הלוואה כי הייתי נואשת לכסף במשך חודשיים עד היום שאני נמצאת עוד במחלה אין לי ימי מחלה כלל ואני לא מקבלת שכר קיבלתי פיברומאלגיה ואין ברפואה הקונבנציונלית ממש מענה לבעיה ואני נאלצת ללכת הרבה לרופאה אלטרנטיבית כדי לשקם את עצמי וזה דורש סכום לא מועט אני רווקה גרה עם ההורים שאלתי מהם זכויותיי . אודה לך על הכוונה
אפשר לנסות לפנות למוסד לביטוח לאומי
אם המחלה נמשכת מעל 3 חודשים ואם הנכות הרפואית היא בשיעור 40% לפחות, אז אם ייקבע שהירידה בכושר ההשתכרות היא בשיעור 50% לפחות - תהיי זכאית לקבל קצבת נכות. אבל - תדעי שמדובר בהליך ארוך ומייגע שיכול גם לתסכל. קחי נשימה ארוכה והרבה סבלנות לפני שתתחילי. בענין פיברומיאלגיה - לא בטוח שאין תשובה לרפואה הקונבנציונאלית. אם תהיי מטופלת אצל ראומטולוג שמבין בזה, הוא יוכל, כנראה, לעזור לך. (שילוב של אלטרולט ומשככי כאבים יכול לעשות פלאות). תנסי לפנות לפורום ראומטולוגיה או לפורום פיברומיאלגיה ותשישות ב"תפוז".

מצב
הנושא נעול.
למעלה