מחלקים פרסים שווים ב-

אתמול חלמתי על ליאן ריימס

לדעתי זו פעם שניה בתקופה הזאת. איזה הזוי, אף פעם אני לא חולמת על זמרים. אני לא זוכרת הרבה, אבל ממש שכן זה היה כשהיתי בתוך אולם, כנראה אולם קונצטרים עם מושבים כאלה מפוארים וכולם עם חליפות. ברגע הזה היתי לבד, פתאום מימין נפתחת דלת וליאן שנמצאת מעבר קוראת לי לבוא (
) והיא היתה פשוט מהממת! היתה לה שמלה מאוד יפה והיא היתה מאופרת נורא יפה. היא גם בכלל לא נראתה כמו שלד. אני לא יודעת למה אבל צעקתי לה "כפרעלייך!" והיא אמרה לי משהו, אני לא זוכרת מה זה היה. מה שכן אני יודעת שהחזקתי לה ביד והובלתי אותה אל מחוץ לאולם וניסיתי לחפש לה מונית. הרחוב היה שומם, וזה נראה כמו רחוב אירופאי. בצד אני רואה מונית, והיתה בפנים נהגת והיא היתה ממש חצופה כי היא אמרה שהיא עסוקה ברגע זה ושהיא לא מעוניינת להסיע אותה. אני התעצבנתי ואמרתי שאם היו מכירים את ליאן ריימס בישראל אז הנהגים היו קופצים עליה. איזה מצחיק

LeAnnDylan

Well-known member
איזו הזויה!!!

וחשבתי שאני חולמת חלומות הזויים! כבר איזה פעמיים שחלמתי שאני וטוליסה יושבות בבית של דודה שלי (שבחלום הוא היה הבית שלי
) וכותבות שירים
הקטע הוא שאפילו בחלום ידעתי שזה טוב מידי מכדי לא להיות חלום אז הבטחתי לעצמי שכאשני אתעורר אני אזכור את השיר שכתבנו בחלום (כי הוא היה ממש טוב:!-0) אבל כמובן שכשהתעוררתי שכחתי את השיר
אתמול אבל היה שיא החלומות ההזויים! חלמתי שחן ואני (הנה אורית!) היינו באיזה פסטיבל מוזר כזה והיו מלא אנשים סביבנו שאכלו ורקדו ובאתי להגיד לחן משהו אז אני מסתובבת אחורה כדי לדבר איתה וקולטת שהיא לא שם. אני מתחילה לקרוא לה ולחפש אותה ולא מוצאת ואז מתחילה לשאול אנשים אם הם ראו ילדה חרוכה עם ליפה בלונדינית (בחיי שזה היה התיאור שנתתי
) ואיזה ילד בן 7 מצביע לי לאיפשהו בקהל. אני מסתכלת ורואה אותה שוכבת על הרצפה כשכל מיני אנשים עומדם סביבה ובועטים בה ומכים אותה :| לא היה לי ברור מה היא עשתה שמגיע לה שיעשו בה לינץ' אבל אני זוכרת שחשבתי לעצמי שאני הבאה בתור אז פשוט הסתובבתי והלכתי
|חברהלמופת|

בגלל זה צריך לכתוב או לספר למישהו בבוקר. אבל לי אין באמת כוח לזה אז לרוב אני שוכחת למרות שאני משחזרת ישר אחרי שאני קמה. חבל. לגבי החלום השני, ברור שלא הית מתנהגת ככה במציאות אז אין לך באמת מה לדאוג. הזוי.

LeAnnDylan

Well-known member
אבל איך שהתעוררתי שכחתי את השיר כבר

ומה את חושבת שחיכיתי לשעה נורמלית כדי לספר למישהו
לא! את יכולה לשאול את רווית
אם כי אצלה זו באמת הייתה שעה נורמלית אז זה לא נחשב

מחלקים פרסים שווים ב-../images/Emo43.gif

חצלול, מחקר והקשר ביניהם בחלום צלול האדם החולם מודע לעובדה שהוא חולם, דבר המאפשר לו שליטה ואפשרות לעשות ככל העולה על רוחו בחלום! מאמינים? מתעניינים? או שבכלל מטילים ספק? היום ב-20:30 תתארח בפורום ד"ר ברקוביץ', דוקטורנטית בחקר המוח, אשר תענה על כל שאלה שיש לכם לכם בנושא מחקר על חלומות צלולים. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=27&MessageId=156931708
רוצים להתחדש בערכות משחק מדליקות לפלייסטיישן? מתחילים להשתעמם מהפלייסטיישן? רוצים לאחד מחדש את החבר'ה לערב בלתי נשכח? תפוז בשיתוף Allgame ו-"צעצועי שגיב" מציעים לכם הצעה שלא תוכלו לסרב לה - ספרו בפורום קונסולות משחק איזו דמות מסרט או משחק הייתם רוצים להיות ואולי תתחדשו בערכות חדשות ושוות במיוחד! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=194&MessageId=157009168
בואו לקבל מאיתנו חוויה מעשירה ומלמדת לילדים הספר "מחבואים בלוח השנה" מאת רינת גלבוע ובהוצאת ספריית בית אל מזמין את הקורא להצטרף לילד גדי להרפתקה מיוחדת – מסע גילויים בלוח השנה העברי. רוצים לקבל עותק שלו? שתפו את פורום ספרות לילדים ולנוער בזיכרון עוצמתי שיש לכם מאחד החגים ואולי תקבלו אותו! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=848&MessageId=157011742
בואו לרענן את המלתחה של הבייבי שלכם! הגשם כבר כאן ורק עכשיו גילית שבגדי החורף של הבייבי קטנים מדי? בא לך להלביש את הילדים העונה בסגנון אירופאי מלא שיק? מותג האופנה החדש לילדים Noya&Tush מזמין אתכם ברוח הנוסטלגיה לספר על בגד שאהבתם בילדותכם בפורום הורים לפעוטות. שבעת הסיפורים הטובים ביותר ייזכו את הכותבים בשוברי קנייה! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1934&MessageId=156887333

LeAnnDylan

Well-known member
הקטע של בראד והחלב
אמג!

החלק האחרון שנזכרים בו בבדיחות של בראד וקרי מהטקסים הקודמים עשה לי תחושת נוסטלגיה. בא לי לראות את הקטעים האלה שוב! הקטע של הסוויין פלוווווווווווו

LeAnnDylan

Well-known member
אני באופן אישי מעדיפה את ה-ACM

אבל גם ה-CMA הוא אחלה. במיוחד השנה כשאהובתי פיית' היל חוזרת לחיים
כפרות!!!!@!!@$ אני אוהבת את הפרסומות של בראד וקרי לטקסים האלה. זה תמיד משעשע

איזה כיף! יש אפילו מצב שאוכל לראות את

השידור בלייב. אני אומנם נמצאת בארה״ב אבל כמעט לא יוצא לי לראות דברים בשידור חי. מרגישה שהשהות שלי כאן מבוזבזת. בכל אופן אני שמחה שבראד וקרי מנחים גם השנה. הם משעשעים יחד. אגב אם כבר שאלת אז אני דווקא מעדיפה את ה-CMA בגלל שזה נחשב טקס ״טהור״ יותר ולכן לא תמצאי כל מיני מופעים של ג׳סטין ביברים כאלה (אם כי גם פה יש נספחים מידי פעם) מה שכן, ההופעות של אמני הקאנטרי ב-ACM באמת לרוב הן טובות יותר.

למעלה