מחסן אינסופי של קוביות חסרות שורה.

עריסטו

Active member
תשובות

(מכיוון שהתנהגת יפה
)
1. לגבי בדיקת השוויונים, האם שכחת את וולפראם אלפא?
2. לגבי הוכחה מבריקה שתטען, כי כל מספר נבחר יכול לשמש כמספר ג, עם הרבה תשובות של אא + בב = ג: אני מבין שהכוונה למספרים א ב רציונליים. הוכחה כזו אינה קיימת כי הטענה לא נכונה. למשל, אם ג = 3 לא קיימים א ב רציונליים כך ש- אא+בב=ג. תנסה להוכיח, זה לא קשה. באופן כללי, הרי כתבתי לך (כנראה שוב לא קראת) שאם מספר טבעי אינו סכום הריבועים של שני מספרים טבעיים, אז הוא לא סכום הריבועים של שני מספרים רציונליים.
3. לגבי ג = 31.5844 יש אינסוף פתרונות. זה באמת טריוויאלי, האם אתה רואה מדוע? ושוב, באופן כללי, אם ג הוא מספר רציונלי חיובי ויש פתרון אחד ל-אא+בב=ג (א, ב רציונליים), אז יש אינסוף פתרונות. אתה מוזמן לנסות להוכיח, גם זה לא קשה.

למה "הפתעה"?!!!

לא כתבו לך שיש אינסוף פתרונות? לא ידוע לך שיש לנו ידע בסיסי בתכנות, על מנת לבצע חישובים פשוטים ביותר, שהם מובנים לנו בהחלט?!
אתה גם מנסה להתחרות בריצה עם מכונית, וגם מתפלא שהיא נוסעת מהר.

בקובץ המצורף - ה"מקור". בחרתי ב"מקור" הפרימיטיבי ביותר שאפשר. בנוגע לבדיקת הנכונות, הרי ה"מקור" מבצע אותה תוך כדי הפקת הטקסטים.

aetzbarr

Member
ואם כתבו שיש אינסוף פתרונות, אני צריך להאמין ? לא

לכן ביקשתי פתרון יחיד, וזה הספיק לי.

גם כתבו שפאי קבוע - אני צריך להאמין ..לא

גם כתבו שיש הוכחה לפאי קבוע...אני צריך להאמין לא

גם כתבו שפאי הוא מספר אי רציונלי ....אני צריך להאמין ..לא

גם כתבו שהוכיחו את המשפט האחרון של פרמה...אני צריך להאמין ..לא

יפה שהסכמת להציג את מה שלימדו אותך.

האם אתה מאמין לכל מה שמלמדים אותך ?

א.עצבר

אם כתבו שאתה אמיתי, צריך להאמין?

אם אתה חושב שכולם חוץ ממך אידיוטים, אז בשביל מה אתה נדחף לכאן? להפגין את גסות הרוח שלך? לנדנד לכולם עם ההזיות האידיוטיות שלך על "פִּי משתנה"?

שים לב! אפילו עכשיו אינך מבקש שיציגו לך הוכחה לאינסוף הפתרונות. למה? כי יש לך בעייה להבין הוכחות? כי יותר קל לך פשוט... לא להאמין?

יש לך מזל שיש לנו מנהל כל כך אינטליגנטי, שמאפשר לך לזבל את הפורום בקשקושיך ולא שולח אותך לעזאזל. אבל נדמה לי שגם הסבלנות שלו תתפקע הסופו של דבר.

למעלה