hrpbiiapnrpeltework
Well-known member
מצטער, אני לא רואה את זהאני יודע מה ההגדרה של אינפנטיל. לא שח ולא מט. אתה שואל איפה, תבדוק בתגובות וההתנהגות שלך. אחד אחד יוצא ממך הילדון .
כנראה עוד אחת מעשרות השמועות השקריות עליי, חלקן הקטן אף הומצאו על-ידי אנשים לוקים בנפשם במהלך התקף והמצאתן והפצתן מהוות עבירות פליליות חמורות (כמובן "אינפנטיל" אינה אחת מהם, אני מדבר על מקרים אחרים). מזלם הגדול של המתמודדים שאני אינני מצוא לנכון, קל וחומר בתור איש בריאות הנפש, לתבוע או לפנות למשטרה כנגד חולי נפש. זאת גם לא אשמתם של המתמודדים. הם בעצמם קורבנות של ההתמודדות הקשה והאכזרית שלהם. כאשר אדם מתמודד בהתקף עובר אפיזודה של התנתקות מהמציאות, הדבר האנושי וההומאני הוא להסיט את המבט, לא לפתוח בהליכים, בוודא כאשר כולם יודעים וברור להם שמדובר באדם מתמודד כי הרי דברים כאלו אי-אפשר להסתיר, וזה מה שעשיתי, יותר מפעם ויותר מפעמיים, עם לא פחות משלוש מתמודדות שונות. איך אמר פעם מישהו עם הרבה חוכמת רחוב? האינטרנט הוא כר פורה לפעילותם של מאות אלפי חולי נפש. אבל עזוב, חבל שאני מעלה מהאוב את אותם סיפורים ישנים.
פשוט לפעמים השמועות השקריות, גם אלו הפחות חמורות, כמו "אינפנטיל", מזכירות לי את הפעמים שנפלתי קורבן לשמועות שקריות חמורות יותר, חמורות הרבה יותר, הנובעות מאפיזודות של אנשים מתמודדים.
אומרים "שרשורים". לא "כתבות".ואז אנחנו רואים ממך כל מני כתבות בכי ויגון על מציאות קורעת לב לגבי אבחונים , ציונים , וכיצד המערכת בכלל אינה מכירה בגאוניותו של פוציניו ושלל תירוצים לגבי ציוניו האפסיים שכן הוד מלכותו לא סבור שעליו להשקיע כאחד אדם חס וחלילה.
עצה ידידותית, כדאי לך להתחיל לפתח מודעות עצמית ההולמת את הפרופורציות שלך אחרת החיים עוד ינחיתו עליך כאפות לרוב. בדרך כלל לומדים את הלקחים הללו כבר ביסודי. במקרה שלך לא. עוד סיבה שאתה אינפנטיל.
השרשורים המדוברים גם אינם "קורעי לב". אם אתה רוצה לראות משהו קורע לב, אני יכול לספר לך כמה מסיפורי החיים של כמה מהגולשים פה בפורום, לדוגמה הסיפור של lemner40, המופיע בעמוד הקודם, כמו גם הסיפור של הפסיכופתולוגיה של האוטו-אנטישמיות שלו, שאותו אתה כבר מכיר.
הפסיכופתולוגיה של האוטו-אנטישמיות. כיצד יהודי ישראלי יכול לשנוא (אבל שנאת מוות של ממש, עם רצח בעיניים, כן?) את הדת של עצמו, את העם של עצמו, את המדינה | תפוז פורומים (tapuz.co.il)
המערכת אינה מכירה בגאונותי כי היא מפגרת. זאת לא דעה. זאת עובדה. עובדה שהגעתי להישגים אדירי מימדים, על-אנושיים באופיים, ואף-אחד אפילו לא יודע שאני קיים. עוד עובדה שמישהי מתוך המערכת עצמה, שעובדת במערכת שלושים שנה, סיפרה לי על פיגורה של המערכת במילותיה שלה, "בסוף-סוף, עם כל הכסף שמשרד החינוך משקיע, ועם כל העזרה של המורים וכל המחויבות וכל ההשקעה והכול, בסוף? לא רואים אף-אחד ממטר".
באחת מהפעמים הרבות שבהן הייתי בביתה של המורה שלי למתמטיקה בתיכון, יום אחד, ולאחר עוד סשן ארוך וממושך, היא התוודתה בפניי וידוי נורא. | תפוז פורומים (tapuz.co.il)
הציונים שלי לא אפסיים, אולי בדמיון שלך.
המודעות העצמית שלי בהחלט הולמת את הפרופורציות שלי. זה כל השאר שמפגרים. למעט כמובן המעריצים והסוגדים.
כל ההנחה שלך שאני איפנטיל, מסתברת, נשענת על הנחה שגויה.
אז למה זה עבד? נכון שזה לא עבד על הקב"נית, אבל זה עבד על הועדה הרפואית העליונה.זה מה שנדמה לך.
אז אולי לא מדובר בשקרים.
זה מה שנדמה לך אולי, זה דבר ראשון.מעטים הפסיכולוגים שיסכנו את רשיונם והמוניטין שלכם על שקר לצבא.
דבר שני, אין לי מושג אם הוא מאמין בזה או לא, וגם אם כן, זה לא באמת משנה, כי הרי זה לא סוד שפסיכולוגיה טרום-פזית לא שווה שום דבר, ככה שזה לא כאילו שאם הוא עצמו מאמין בזה, זה באמת אמין או משהו, פשוט כי הוא פסיכולוג שלמד מן הסתם לא מעט פסיכולוגיה טרום-פזית.
לא סתם עברתי שני אבחונים פסיכודידקטיים שבעקבותיהם נכתבו שני דוחו"ת פסיכולוגיים ושני סבבי פגישות כל אחת עם קבוצת פסיכולוגים אחרת שלאחריהן נכתבו שני חוות דעת וכל אחד מארבעת הדוחו"ת הפסיכולוגיים וחוות הדעת הספיכולוגיות סותר ב-80 עד 90 אחוז כל מה שכתוב בכל אחד משלושת הדוחו"ת הפסיכולוגיים וחוות הדעת האחרים.
שלא לדבר גם על איך שאף-אחד מכל האנשים האלו לא הבחין אצלי לדעתו ולהבחנתו בשום דבר מיוחד או יוצא דופן, בשעה שהעובדות הפורנזיות בשטח מוכיחות עובדתית, שכעובדה היצוקה בבטון, אני האדם החכם ביותר בהיסטוריה
אני מניח שזה מה שקורה כשאת מדע הפסיכולוגיה המודרני של העשורים הראשונים של המאה ה-21 אפשר ונכון להשוות, לא לפיזיקה של 1904 ומלפני עבודתו של איינשטיין, זה יהיה מחמיא מידי, אלא אולי לפיזיקה של 1686 ומלפני עבודתו של ניוטון.
הקבנ"ית מטומטמת. השקרים שסופרו בצירוף חוות הדעת הבלתי אמינה בעליל של הפסיכולוג, וזה לא חשוב אם הוא מאמין בדברים או לא, פסיכולוגים טרום-פזיים לא שווים שום דבר (רק לשם סיבור האוזן, הם מנסים למדוד את נפש ואישיות האדם שמולם באמצעות יכולות הציור שלו, מה נדמה לו שהוא רואה כשמציגים לו כתמי דיו חסרי משמעות ומה החיה האהובה עליו. אם זה נשמע מטומטם וכושל כבר עכשיו, אז רק תנסה לדמיין כמה מטומטם וכושל זה הולך להישמע כאשר אשחרר את "תיאוריית האישיות הקוגניטיבית" שלי ומדע הפסיכולוגיה יקפוץ קדימה שלוש מאות שנה בן לילה, ויגיע כבר ב-10-15 שנה הקרובות לרמת ההתפתחות שבלעדיי היו מגיעים אליה אולי-אולי, גם זה לא בטוח, במאה ה-24 ), היו הרבה יותר ממספיקים בשביל לשחרר אותי, והפסיכולוג הביע תדהמה עמוקה מכשלונה של המערכת ומכך שלא שוחררתי באופן מיידי, אם לא מתוקף עצם מלכותי כפי מה שהיה צריך, אז לפחות לנוכח מה שנכתב במכתב המדובר.יש מצב שבשלב הזה הקבנ"ית החליטה שישנם תפקידים שאותם תוכל למלא.
היום אני כבר נבוך ומתבייש בעצם הדברים שהייתי צריך להגיד אותם כדי לקבל בכוח את השחרור שהייתי צריך לקבל מראש ובזכות. בוודאי כאשר אני כבר לא בן-אדם כזה יותר, בוודאי כאשר יש אנשים שבאמת סובלים מהבעיות האלו ואני כמו ניכסתי את הדברים האלו לעצמי בצורה צינית ומכוערת, וכאשר אני סטודנט לתואר ראשון בפסיכולוגיה ואיש בריאות הנפש.אבל ספר לנו איזה שקרים סיפרת שם ואולי הדברים יסתדרו עם מי שאתה.
הדברים כמובן אינם נכונים, לא מה שאמרתי ולא מה שנכתב במכתב הפסיכולוג או מכתב הערעור לאחר כישלון מכתב הפסיכולוג (אולי הם ראו מעבר לשקרים/הטעויות של הפסיכולוג וידעו שזה הכול בולשיט), ואני לא מוצא סיבה לחזור עליהם.
הדברים גם לא באמת יסתדרו או לא יסתדרו עם מי שאני, אלא כן או לא יסתדרו עם מי שנדמה לכם שאני, כאשר גם התמונה שלי בראש שלכם היא לא נכונה, מעבר למה שהשקרים שסופרו והנאמר במכתבים שנכתבו הם לא נכונים בעצמם, בוודאי מה שנכתב במכתב הערעור, וגם מה שנכתב במכתב של הספיכולוג, כאשר את הפסיכולוגיה של העתות המודרניות ניתן להשוות לפיזיקה של 1686.
כשל על כשל על כשל על כשל על כשל.
כמו המוכנות וההתארגנות של צה"ל לקראת השבעה באוקטובר.
אין שום טעם או ערך בשיתוף מה שאתה מבקש לדעת.
אולי באוטוביוגרפיה שלי על גילאי 0 עד 18.5 הדברים יופיעו, גם לא בטוח. האוטוביוגרפיה למעשה כבר נכתבה ומוכנה, אבל בינתיים לא הכנסתי את הדברים האלו לשם, למרות שתיאורטית אני עוד יכול לשנות את דעתי, אבל בינתיים, לא נראה לי שזה יקרה.
אתה לא צריך להסתייג. גם הדעות המקצועיות של אנשי מקצוע הפסיכולוגיה לא שוות שום דבר ודעתך לא שווה לא פחות ולא יותר, כפי מה שהוראה והוסבר רק בהודעה זאת עם סיפור ארבעת חוות הדעת והאבחונים שכולם סותרים את כל מה שכתוב בכל האחרים.כי אם להגיד את האמת הפנימית שלי, זו לא דעה מקצועית
גם לפיזיקאים של 1686, אנשי המקצוע של הפיזיקה באותה תקופה, היו כל מיני דעות, אפילו דעות "מקצועיות" על כל מיני דברים. היום אנחנו כבר יודעים מה זה היה שווה, וכשהמקצוע של אנשי המקצוע ברמת קדמתו המודרנית לא שווה כלום, אנחנו כבר יודעים מה הערך של הדעות המקצועיות של אנשי המקצוע
ההתרשמות שלך לא שווה שום דבר. ההתרשמות של הפסיכולוגים של תחילת המאה ה-21 לא שווה שום דבר וניתן להשוותה להתרשמותם של הפיזיקאים ב-1686, אז כאשר ההתרשמות של אנשי המקצוע לא שווה כלום, ההתרשמות שלך תהיה שווה משהו?אבל התרשמותי האישית שאינך לגמרי אפוי.
השרשור של אתמול נכתב בהשראתך ובהשראתם של עוד כמה.
הטרגדיה של האדם דובר האמת בעולמם של השקרנים. | תפוז פורומים (tapuz.co.il)
גם השרשור של היום ייכתב בהשראתך, ובהשראת עוד כמה.
נערך לאחרונה ב: