מחפשים צלם/DJ - עצות בבקשה

Amosfre

New member
מחפשים צלם/DJ - עצות בבקשה ../images/Emo110.gif

שלום לכולם! אנחנו מתחתנים עוד חצי שנה, וכרגע נמצאים בתחילת החיפושים אחרי צלם ו-DJ. החתונה תיהיה בגני שרונית למי שמכיר. ממה שבררנו עד עכשיו, מבחינת צלמים, שמענו על "עושים צילום" (נפגשנו איתם), "שחר שדרין" (בקרוב) ולפני 5 דקות ראינו בפורום את "X גרץ" (לא זוכרת את השם). לגבי DJs, שמענו על ניר מ-"תטה", על "שבלול", "בייגלה" ובועז גור. נשמח לשמוע תגובות לגבי אלה שציינו ואחרים
ביי ותודה מראש

הילולית

New member
מזל טוב!!!!!!!!

גם אנחנו מתחתנים בשרונית ביוני אז לגבי בחירת המקום אני רק יכולה לשבח . לגבי דיג´י אנחנו לקחנו את מיקס עופר דותן הוא מהמשפחה אבל ממש מולמץ לגבי צלמים גם אנחנו בדילמות קשות היינו אצל אבנר צרפתי, א.ד. הפקות ולורנצי צלמים - אורן חברי היקר רוצה ללכלת לראות עוד אז ככה שהחלטה לגי צלם אין

אתי@

New member
מזל טוב ../images/Emo20.gif ../images/Emo66.gif

בחתונה שלנו תיקלטחנן דרוב המדרוב שהיה פשוט מעולה - ואני אומרת את זה על סמך המחמאות הרבות שקיבלנו, וגם על סמך ארועים אחרים שבהם היינו והוא תיקלט בהם
1-800-214414 הצלמת שלנו היא סיגל שגב, שצילמה תמונות מקסימות, היתה נהדרת לאורך כל הדרך (עדיין!), מקצועית ורצינית. 03-5182308. בהצלחה אתי@

יעלי2

New member
לאתי@@@

אני מנסה להשיג את סיגל לפי הטלפון שצירפת, אבל היא לא עונה. בטח בבשעה כזו היא עוד לא פתחה (11:30). רציתי להשאיר הודעה אבל גם מזכירה אלקטרונית אין. אולי יש לך נייד שלה?

יעלי2

New member
לאתי והילית

נפגשנו היום עם סי גל. הבחורה מדליק. העבודה שלה מצאה חן בעינינו, הוידאו פחות (מה שמקשה כי אין לנו כח לחפש וידאו בנפרד, אנחנו נופלים מהרגליים). היתה לנו גם רגשה טובה איתה. עכשיו ההחלטה אפילו יותר קשה. נראה. נ.ב. אתי, הרשת לה להראות את הסרט שלכם, וראיתי שוב כמה היית יפיפיה מיהממת ביום כלולותייך. ושניכם מקסימים ביחד!

אתי@

New member
ווא, תודה ../images/Emo9.gif איזו מחמאה ענקית |חיב

למרות שבסרט לפי דעתי נראינו לא מדהים בכלל...

אינצה

New member
יעלי יש לי צלם וידאו בשבילך ../images/Emo9.gif

קוראים לו תומריקו והוא בנאדם מקסים מעבר לזה שהעבודות שלו ממש מקצועיות ויפות. אנחנו היינו מאוד מרוצים. אם תרצו, יש לו משרד בפתח תקווה וגם בתל אביב. אני חושבת שתאהבו את העבודה שלו. תומריקו 03-9347262

מיה :)

New member
../images/Emo49.gif וברוכה הבאה.

הייתי בחתונה של צוקה (תעשי חיפוש דף אחד אחורה) ותיקלט שם בחור בשם בועז שמואל מ"מיקס - ג´וני בגים". הבחור היה מעולה ןממש הרגיש את הקהל. אני, בתור אורחת מאד נהניתי ממנו.

צוקה

New member
בוקר טוב מיה ../images/Emo70.gif איך את מרגישה ../images/Emo35.gif

אני רוצה להוסיף את המלצתי החמה לבועז שמואל מ-MIX ג´וני בגים - האירוע שלנו התרחש ביום ד´ האחרון, בדיוק לפני שבוע (מה כבר עבר שבוע?) ובועז היה פשוט א-ל-ו-ה-י, המון חברים ובני משפחה ניגשו אליו על-מנת לקבל כרטיס ביקור - הוא פשוט קלט את הקהל בצורה הכי טובה שיש והרקיד את כולם, צעירים ומבוגרים כמעט בכל הסגנונות, המעברים שלו בין הסגנונות היו חלקים ובכלל, ללא כל הסתייגות ובבטחון מוחלט אני יכולה לומר שבועז הוא אחלה בחור ותקליטן מדהים. בועז שמואל: 058-209080 או במשרדי מיקס: 03-6955555 בהצלחה

New member
תודה, מתוקה, ואת? התאוששת כבר?

אנחנו נפגשות גם ביום א´ כמדומני...?

צוקה

New member
כן, ביום ראשון בחתונה של יניב!

אני מתאוששת מהחתונה, ויותר נכון לומר שאני מתאוששת מהמחלה, אני עדיין לא מרגישה פרפקט ולוקחת אנטיביוטיקה. אין לך מושג איך אני מחכה לתמונות, איזה מתח ...

New member
גם אנחנו מחכים לתמונות ... ../images/Emo20.gif

וגם אני קצת חולה, אבל לי אסור לקחת אנטיביוטיקה. ואני גם רוצה לגלות משהו בסודי סודות.... חזרתי מבדיקה עכשיו ויש לנו בת
איזה כיף
שששש.....

New member
תודה, תודה... ../images/Emo9.gif

אני יודעת שזה לא הפורום, אבל אחרי הכל... הייתי חייבת

מולדת.

New member
וואו, מזל"ט ../images/Emo95.gif

בע"ה יווו, איזה כיף לכם!!!!! מזל"ט ויום טוב! מולדת

למעלה