מחפשים צלם/DJ - עצות בבקשה

יעלי2

New member
ספרו איך התרשמתם מהצלמים שראיתם ../images/Emo13.gif

אני יכולה להמצליץ על ניצן גרץ שצילם חתונה של חברים שלנו והיה מצויין. האלבום שעשה להם מגוון ועדין. על שחר שדרין רק שמעתי אבל אנחנו לא בודקים אותו, ואשמח לשמוע איך התרשמתם מעושים צילום כי הם יהיו אופציה.

oc101

New member
ניצן גרץ !

אין בכלל על מה לדבר ! אני מכירה את האחרים - אבל לו יש אישיות כזאת שאין שני לו ! אני לא הצלחתי לשים עליו יד , הוא לא היה פנוי - אבל התמונות , אוי התמונות ... אני חושבת שגם אתי אלבכרי - מנהלת הפורום ממליצה עליו ! הצעירה

יעלי2

New member
אוסנת היקרה oc101

היום, בשעות הערב, תקיים בת"א ערב טעימות וכו. היה שם קייטרינג, בר, מעצבות ו...צלם. בן זוגי ואני ללא תכנון (בדיוק חזרנו מפגישה בענין), מסתכלים בתמונות שהוא הציג, ולידינו היתה מצגת של תמונות על מחשב נייד. פתאום אני שומעת אותו אומר "את התמונות האלה צילמתי בחורה שבאה מבוסטון להתחתן בארץ". מייד תקעתי את ראשי במסך וקלטתי אותך בפוזות מפתות עם בעלך היקר. זה היה קטע ענק. וככה התחלנו לדבר. נ.ב. דברנו עם ניצן גרץ, הוא פנוי בתאריך שלנו אבל יקר לתקציב.

oc101

New member
אוי , איזה פדיוחות

אף פעם לא חשבתי על האפשרות שאני יכולה להיות מוצגת למתחתנים חדשים ... איזה פדיחות כי כשאני הייתי אצל רון ראיתי סרט וידאו של זוג מקסים שבכיתי מרוב התרגשות , מבלי להכיר אותם בכלל.... אני מאוד ממליצה על רון , למרות שאת ניצן רציתי יותר ... רון היה מקסים , שקט ומרגיע ולא כל כך הבנתי באיזה סיטואציה זה היה ? אפשר להמשיך במייל ? הצעירה

oc101

New member
אוי, איזה פדיחות ../images/Emo5.gif

אף פעם לא חשבתי , שאולי אני אהייה זאת שיראו את התמונות למתחתנים חדשים... איזה פדיחות... רק לא הבנתי באיזה סיטואציה זה היה ? אני מכירה את ניצן גרץ - אולי הנחה תעזור ? אולי נעבור למייל ? הצעירה

oc101

New member
אויייייי ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif

המחשב נפל לי ולא חשבתי שההודעה נקלטה אני מרגישה מטומטמת
הצעירה

לגבי הדי ג´יי, אני מאד ממליצה על

הדי ג´יי שלנו, אילן הניג הגדול. הוא היה מעולה, בחור מקסים ביותר ומקצועי בטירוף. לגבי הצלמים, הסטודיון של אמיר הם בעלי זוית ציחלום מיוחדת, ואנשים מגניבים במיוחד. אם תרצי טלפונים, אני אספק. יעל

למעלה