מחפשת אובייקט מעבר

מחפשת אובייקט מעבר

"אובייקט מעבר" הוא מושג מפסיכולוגיה התפתחותית שמתאר מצב בו התינוק מתחיל להבין שאמא לא זמינה תמיד , הוא מוצא לה תחליף זמני בדמות חיתול, שמיכה אהובה, צעצוע או מוצץ. ואיך זה קשור לכאן? מאחר שהענקית החלה להתעורר לי, אני תוהה איך אפשר לחזור עכשיו לעולם בתבונה. איך מחפשים מישהו שיהיה לך משהו נעים איתו (בשם האלים, רק לא אהבה) בקיצור , אני זקוקה לגבר מעבר. יש רעיונות?

spooni

New member
את יודעת כבר מה אני מציעה...?

אטרף ...אהבה אין שם , אם את לוקחת את האתר בפרופורציות אז המון חוויות מצחיקות וגברים לא מעניינים. אבל...אחרי שיחה קולחת אפשר לדעת מי הוא מעניין שם ..ויש. שווה ניסיון. ושאר האתרים שמציעים היכרויות ..JDATE, CUPIDON,CAPIOT הם כולם בתשלום, את יכולה לפתוח כרטיס , חובה לשים תמונה, להמתין ולראות אילו הודעות את מקבלת ואחרי שתראי שבאמת יש מישהו שאת מעוניינת בו , תעשי מנוי. או אם בא לך ליזום ולחפש אז תעשי מנוי ותשלחי הודעות , ומה יהיה יהיה. כשאת שולחת הודעות, אל תחשבני לכלום רק לרצונות שלך ומי שיענה יענה. אין מה לפחד מדחיה. חוץ מזה ...אמרו לי שהשדכנית הלנה היא שדכנית ברמה
ועוד הוסיפו ואמרו שהודלפה לעיתונות ששרי אריסון הכירה אצל הלנה את בן זוגה
ובהצלחה.

spooni

New member
אהמממ....

אני יודעת שיש פעילויות וטיולים שונים לפנויים פנויות...אף פעם לא חיפשתי או ניסיתי.. יש בתפוז איזו קומונה שנקראת המשחק שמישהו מפעיל שם משחק שלפיו מארגנים מפגשים לפנויים פנויות. אני אנסה למצוא את הלינק.

ספוני - הצעה!!!

אולי תעשי סריקה של אתרי היכרויות עם קריטריונים, איפיונים וציונים מזווית הראיה של נשים? זה חומר נהדר לפרסום בהגר. מה את אומרת? נעשה את השרות הזה לבנות מיננו ?

E D G Y

New member
XLOVE.CO.IL ../images/Emo8.gif

מלא באובייקטים כאלו.... מניסיון...:)

כן, אני כבר מתארת לעצמי את הפניה

שלי: דרוש אובייקט מעבר (ע"ע ויניקוט) לאימון על רטוב לחזרה לשוק הבשר. רצוי אחד עם לב שבור , שנוכל לדבר על האקסים שלנו עם הסיגריה של אחרי. הממ..מלא קופצים - אני כבר מכינה את היומן כי הוא באמת עומד להתפוצץ. שיט.

spooni

New member
מותק ...אין לך מושג כמה גברים

יש שאוהבים שמנות וחכמות ויפות למטרות סקסואליות. עד שלא מנסים לא יודעים
ובאתרים אטרף ו XLOVE כמובן לא מפרסמים תמונה.

נובמת

את באמת חושבת שעומד להם על חכמות? סתם אני לא למטרות סקסואליות, אני למטרת תרגול על רטוב של קשר בלי הקקה של האהבה בפנים.

E D G Y

New member
כן, דומה, רק שהגברים משלמים בו....

מגיע להם!! חח מה שגורם לעליה ברמה וברצינות של אוכלוסיית הגברים שם... אבל אותו עיקרון...

על גברים משלמים....

אני יודעת שאני בעמדת יחיד בקטע הזה , אבל כל פעם שגבר משלם על משהו שקשור בקשר/סקס אני נכנסת ללחץ. ישר נכנסת אצלי תגובה טראומטית . אם הגברים משלמים לאתר, והאתר מרוויח מהם כסף מי ישלם לגברים ובמה? 13 ניחושים... בניגוד לנשים , גברים לא נוטים לזלזל בהשקעות שלהם. בקיצור: זה עוד זוית מסויימת לקניית מין . בעיני.

למעלה