מחפשת אובייקט מעבר

E D G Y

New member
ומה עם המין שאני "קונה"?

זה דווקא הפעם לטובתי... אני לא משלמת והם כן, והם לוקחים את ההשקעות שלהם ברצינות.... האתר מצהיר שהוא מיועד לנשים שייבחרו ממבחר הגברים ששם רק בשביל לענג אותן ולהגשים להן פנטזיות... אם את בראש המתאים לזה, זה מאוד מהנה. יש לי שתי חברות שנמצאות שם כבר הרבה זמן ונהנות מאוד ולאחרונה גם אני הצטרפתי ל"מועדון" ומאוד נהנית מההטבות...

Betterfly

New member
לי זה אישית עושה צמרמורת

אבל אולי ביום מן הימים, לא פוסלת את הרעיון.

spooni

New member
זה לא יקרה כל כך מהר...אם בכלל

אני עדיין רוצה אותו, בואי לא נשלה את עצמנו. ואני רוצה לעשות אהבה ולא זיון.

ולכן אמרתי שאני בעמדת מיעוט

לטענתי גם ההנאה שנשים מפיקות אינה משנה את העובדה הבאה: הגבר שילם תמורת מין בלי קשר. כל העיסקה היא שבעצם התיווך של האתר מבחינתו הוא למיין לו נשים שמעוניינות בקשרי מין ותו לאו. אז לדעתי זה לא כל כך משנה את הפנטזיות של מי מגשימים (יש הרבה גברים מכובדים שישלמו לאישה בשביל שתצליף בהם ותשפיל אותם - אז?) וזה לא כל כך משנה שהאישה יוצאת מהדבר הזה מסופקת מינית עד הגג (למרות שקשה לי "לקנות" את הסיפוק הזה). זאת , בכל מקרה נראית לי עיסקה בין נשים שוויתרו על קשר וגברים שמשלמים כדי שלא יזכירו את המילה הזאת לידם.

E D G Y

New member
יש הרבה במה שאת אומרת...

לגבי עצמי אני יכולה להעיד שבאופן זמני אני באמת לא מחפשת קשר ולכן זה מתאים לי כרגע...

E D G Y

New member
וזה בגלל שאני עסוקה בפיתוח רומן עם

עצמי.....
אני מניחה שאח"כ אוכל להתפנות גם לאהבת אחרים....

*רק אני*

New member
מנסיוני בעבר

היה לי יזיז שווה במיוחד, אבל כשהחלטתי שהגיע הזמן למצוא חבר אמיתי, היה לי קשה לוותר על היזיז הזה בשביל מישהו שהוא פחות "שווה" ממנו.

Betterfly

New member
ברגע שהתאהבתי בכלב

כל היזיזים נמחקו.... כלא היו. נעלמתי להם.

למעלה