מחפשת את המתכון המושלם לרוגלך
שלום לכולם,
אורחת מזדמנת בפורום. אני מחפשת את המתכון המושלם לרוגלך כמו במאפיות הכי פשוטות, כמו בשופרסל. עם עלי בצק דקיקים וקריספים שאפשר לקלף מסביב מסביב
הכנתי כבר המון ורסיות וזה תמיד יוצא רך ועבה, אני מחפשת דק וקריספי. אם למישהו יש מתכון כזה אני ממש אשמח לשמוע. צירפתי גם תמונה להדגמה (לא משהו שאני הכנתי לצערי).
שלום לכולם,
אורחת מזדמנת בפורום. אני מחפשת את המתכון המושלם לרוגלך כמו במאפיות הכי פשוטות, כמו בשופרסל. עם עלי בצק דקיקים וקריספים שאפשר לקלף מסביב מסביב
הכנתי כבר המון ורסיות וזה תמיד יוצא רך ועבה, אני מחפשת דק וקריספי. אם למישהו יש מתכון כזה אני ממש אשמח לשמוע. צירפתי גם תמונה להדגמה (לא משהו שאני הכנתי לצערי).
