מחפשת גלשן...

bgnv123

New member
מחפשת גלשן...

מה עניינים?? חדשה כאן... אני גולשת כבר 9 שנים נולדתי בקליפורניה איפה שיש גלים אמיתיים!... בקיצר אני צריכה להתחיל ללמד את האחיין שלי ואני צריכה גלשן משומש במצב טוב במחיר הכי זול שאפשר למצוא אבל ממש זול!! אני ישמח אם תוכלו לעזור לי למצוא משהו זול ויחסית טוב למי שיש פרטים רציניים יכול להתקשר 0526329333-קיילי

LiorInDaMix

New member
מגניב לאללההה

תספרי קצת על קליפורניה... אחד המקומות שאני רוצה לבקר בהם במהלך החיים שלי...

bgnv123

New member
איי קליפורניה...

נולדתי בקליפורניה(חצי אמריקאית חצי ברזילאית). התחלתי לגלוש בגיל 8-9.. ומאז לא הפסקתי הגלים שם טובים+ יש ימים של ראש ויש גם ימים של דאבל אובר הד. פשוט חיים שלמים של הברזה מביצפר והאזנה צמודה לסרף ריפורט! ואז שגדלתי המשכתי נסעתי לתחרויות וכו, כשחזרתי לארץ נפצעתי בברך וגם ככה די התאכזבתי מהגלים פה.

אודלינה

New member
מישהו אשכרה מאמין?

נשמע לי כמו סיפור מצוץ מהאצבע.. אם נולדת בקליפורניה? איך זה שחזרת לארץ? ובאיזה תחרויות השתתפת?

bgnv123

New member
באמת השאיפה שלי בחיים זה שתאמיני לי

השתתפתי שם בתחרויות של ילדים עד גיל 14 שהיו שם לא משהו רציני.. ולמה חזרתי לארץ??! כאילו שיש לי מילה בעניין...יש לי הורים את יודעת...יהודים..ארץ ישראל..אומר לך משהו?? אם יש לך עוד שאלות לגבי החיים שלי שמעלים בך סימני שאלה כלשהם את מוזמנת לשאול או לדחוף אותם לאן שבא לך..

yanay4

New member
אני הולך לסיים את זה אחת ולתמיד:

הודעה 1 שלך מטופסי: "שמעו אני מחפשת גלשן הכי בזול שיש! אין לי מושג מאיפה לקנות ואניפשוט חייבת דחוף! ליומהולדת של אחותי היא בת17 הגובה שלה הוא 1.60 ואני צריכה משהו שיהיה יחסית זול בלי יותר מידי פיצוצים.. מי שיש לו מה להציע או מכיר מישהו שמחפש למכור שיתקשר: נעמה-0526329333 " הודעה מספר 2 שלך מטופסי: "מה עניינים?? חדשה כאן... אני גולשת מגיל 9 און אנד אוף.. נולדתי בקליפורניה וכמו כנראה רובכם פה, אני חיה, נושמת, אוכלת,שומעת... גלישה!!!!! עכשיו ,נידבו אותי ללמד את האחיינית שלי גלישה-אמנם היא לא מתחילה מאפס אבל יש על מה לעבוד.. אני מחפשת בשבילה גלשן זול ובמצב טוב עד כמה שאפשר! אם מישהו יכול לעזור לי למצוא משהו רציני וזול-אמרתי כבר?! שלא יתבייש וירים טלפון-0526329333 (זול=500 גג!) " ואני לא חושב שמדובר על פיצול אישיות........

אודלינה

New member
אוו איזה מתוחכמת.......

ככל שאת רושמת הודעות ככה את מסגירה את עצמך חחחחח אשכרה נדמה לך שנולדנו אתמול..

bgnv123

New member
עד 500 שקל..

ובקשר לקליפורניה...אחרי הצבא כנראה אני יחזור אבל יש עוד המווווון מקומות לבקר בהם.

LiorInDaMix

New member
אני מתכנן טיול להוואי ולקאריביים...

אבל כרגע אני מתמתקד בטיול לתאילנד שאני נוסע עוד שבועיים

yanay4

New member
למה באת לארץ בכלל?

אם התנאים שם כל כך טובים ואת מאוכזבת ממה שיש פה

yanay4

New member
קיילי?? קוראים לך נעמה...

ובטופסי רשמת שזו אחיינית... ומשהו בסיפור שלך קצת מריח לא טוב, או שזה רק אני........

bgnv123

New member
וואו ווה איזו מתקפה...

אם אתה רוצה אז בשבילך אני יחזור לקליפורניה..סתם... לרגע לא אמרתי שרע לי פה.. קיילי זה השם של האחיינית שלי...אחיין אחיינית מזה משנה.. "הסיפור שלי" זה לא מה שמסריח פה.. אולי דווקא היחס מצידך... כל מה שאני מחפשת זה גלשן מה זה משנה למי או למה?
פשוט קיוויתי שתוכלו לעזור..

yanay4

New member
חמודה.. את רשמת קיילי ליד המספר טלפ

ון... "אחיין אחיינית מה זה משנה?" טוב אנלא אגיב וכן, אני מודה, היחס שלי באמת קצת לא משהו (ואני בד"כ בנאדם חברותי) וזה רק בגלל שאני לא מאמין לשטויות שאת רושמת.. אבל בפעם הבאה שאת מנסה להוציא סיפורים סטייל "בלו קראש" תעשי זאת בחכמה, כי מה שיוצא לך זה "בלו טראש" ושימי תמונות שלך ככה על הדרך למה לא..

bgnv123

New member
אוקיי

חחחח... סבבה אולי זה לא נשמע לך הכי טוב.. וחבל שאתה לא מכיר אותי..ראיתי בלו קראש..סרט חמוד..אני מודה שהייתי רוצה חיים כאלה...אבל החיים שלי טובים לא פחות... בא לך לשמוע פרטים ...סבבה..לא נולדתי בארץ... נולדתי בארה"ב ליד הים בסן פרנסיסקו יש לי אחות קטנה שאני רוצה ללמד אותה לגלוש. אני עצמי גולשת מגיל צעיר בגלל הסביבה שהייתה לי שמה למדתי לחיות את זה. נולדתי שמה בגלל שליחות של אבא שלי. אין לי מה להמציא בקטע של מה שלא נראה לך אני מצטערת שהייתה אי הבנה.. אני פשוט לא חושבת על זה כי זה לא משנה.. הבת של אחי והבן של אחי גם נדלקו על הקטע של הגלישה זה בדם... ואני בסך הכל מחפשת גלשן כדי ללמד אותם משהו... לפחות שירגישו את זה.. אולי בסוף אני ישלח אותם לקורס אבל לפחות אני רוצה שיתרגשו מהקטע שיש להם גלשן.. בקיצור ולעניין ואחרי כל החפירה הזו כל מה שאני רוצה זה גלשן זול וטוב
דרך אגב... בן כמה אתה?..מאיפה?...וכמה זמן אתה כבר גולש?

yanay4

New member
וואלה הצלחת לצאת מזה,

חיברת 3 סיפורים שונים לסיפור אחד. איך אומרים, הכנסת את עצמך מהפח אל הפחת.... לא עבד עליי.. ודברי תכל'ס, תמונות, חייב להיות לך אחרי כל כך הרבה תחרויות מותק........ ובטח בשביל להנציח את החיים המושלמים שיש לך שם. ואני, בן 26, אזור השרון, גולש 8 שנים.

bgnv123

New member
בואנה..אתה משהו אתה..

חח תאמין למה שאתה רוצה ותהיה בריא הכי חשוב... קיצר אין לך גלשן למכור לי?

למעלה