מחפשת גלשן...

bgnv123

New member
דרך אגב...אתה נשמע כמו מישהו

קצת אומלל..קרה משהו? אתה רוצה לשתף אותי?... כי קשה להבין איך מישהו יכול להיות כזה.. אתה כזה גורם לי קצת להצטער על זה שאני חייה... אתה מייאש כזה.. כאילו שאני צריכה לנמק לך את החיים שלי... ולהוכיח לך משהו... מוזר שנראה לך שאתה כזה חשוב...מי אתה בכלל גבר מתוסכל ב26.. תשיג לך חיים...כדאי לא?.. תנסה ללכת לגלוש או משהו כדאי לך זה מאוד משחרר..סמוך עליי אני יודעת מה אני אומרת
תשלח תמונה נראה עם מי אני מדברת... ואם יש למה להתאמץ

yanay4

New member
את האמת,

אני עדיין מחכה לתמונה, יש בעיה כלשהיא איתה? אני מאוד משוחרר, חברה יש, גלשן יש, הכל מעולה. גם מהצבא אני משוחרר.. חחח כבר הרבה זמן. אז את כבר יכולה להבין שאין בעיה עם השחרור. אבל אולי את צודקת, אני מתוסכל מזה שבנות מושפעות נכנסות לפורום וממציאות סיפורים, מתוסכל מזה שהספורט הזה שיש בו קשר מיוחד עם הטבע, נהפך לספורט של פוזה. אני לא נמסה לגרום לך להצטער שאת חיה, וואלה לא. ולהפך אם הסיפור שלך א כ ן, היה אמיתי, היתי אפילו מתעניין עוד, ואולי גם נחמד יותר, כי באמת שזה אחלה של חיים.

bgnv123

New member
טוב קיצר..

אין לי כח יותר נראה לי זה לא ילך ביננו... זה לא אני זה אתה.. אמון זה הדבר הכי חשוב במערכת יחסים.. (ועקיצות זה לא הכי מוסיף). בקיצר עד כמה שהיה לי כיף לדסקס איתך.. והיה כיף נצטרך לסיים את זה פה
נגמור את זה יפה.. ואם באמת אתה רוצה לגמור... חכה שתפגוש אותי

yanay4

New member
אבל מותק את מתחמקת ממני, לא יפה

תמונה (אני לא חרמן, חברה כבר יש אמרתי לך חח) אני רק רוצה לוודא שהכל כפי שאני חושב, ואז אניח לך לנפשך.

bgnv123

New member
רגע אבל כרגע הבנתי!!

לא אכפת לי מה שאתה חושב.. ובבקשה אל תגיב..אני יודעת מה אתה חושב הבהרת לי.. נמאס לי להצדיק את עצמי... גלישה זה הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים בסה"כ באתי לחפש גלשן זה הכל... זה שנתתי קצת רקע על החיים שלי זה לא אומר שניסיתי לעשות פוזה אני הכי שונאת פוזה הרי בשביל מה יש לי לשקר מה האינטרס? אני באמת לא מבינה.. כל מה שבאתי לחפש זה גלשן ובאמת שאין כאן טעם לשים תמונה יש לי קטע כזה שאני אף פעם לא שמה תמונות במחשב לא יודעת למה... ובאמת תחשוב מה שאתה רוצה...כי תכלס אתה לא מכיר אותי וכפי שראיתי גם לא רוצה להכיר.. תחשוב שאני משקרת זאת זכותך המלאה ואני באמת מצטערת אם עצבנתי אותך..חבל שאתה ככה מזלזל בלי לדעת עלי כלום.. אתה בטח גולש בנזונה.. אז אחי, גלוש ותן לגלוש היה נעים... נעמה

אודלינה

New member
הפעם באמת הסגרת את עצמך

אלהים ישמור כמה שטויות....... למה שמישהו יאמין לך באמת.. תהיי בריאה

yanay4

New member
ציטוט קטן:"רוצה תמונה?שנייה"

אז מסתבר שאין... לא שאני מאוכזב, ידעתי שלא תהיה. ברור ה"קטע" שלך נשמע לי מאוד הגיוני............. ועדיין לא הצלחת לשנות את דעתי, את יודעת במשך כל הזמן הזה למדתי לזהות מי חרטטן ומי לא. את מי מעניינות ההתנצלויות שלך? פעם הבאה אל תרשמי שטויות וגמרנו.

טל קפלן

New member
חבר'ה מה קרה...?!

לא חייבים לריב על שטויות מה זה פה כיתה א' חח... (אני נשמע כמו המורה הסרסורית שלי חח..)(סליחה על השפה). אממ.. יאאלה בקטנה תחליקו את זה באת לחפש גלשן..? סבבה אני מניח שאם מישהו היה מוכר הוא כבר ממזמן היא מתקשר איתך, אני הייתי מציע לך לבדוק ביד 2 www.yad2.co.il ואם יש לך עוד שאלות תוכלי לפנות אלינו [=

למעלה