מחפשת הכוונה/המלצה על טלפון אנדרואיד, כנראה פיקסל

trilliane

Well-known member
מנהל
היו לי בעבר שני טלפונים של סמסונג ולפני 4 שנים עברתי לפיקסל 4a ואני ממש מרוצה ממנו. לצערי הרב הוא כבר עשה את שלו (ולקינוח הגיעו גוגל בעדכון האחרון ודפקו לי את הסוללה, אפילו נתנו לי כמה גרושים על זה...). דחיתי את הקנייה כי הוא בסה"כ נוח לי (ואני עצלנית) אבל כבר אין ברירה. אני מרוצה מהמותג ולכן חושבת על פיקסל אחר (למרבה הצער הם ממש יקרים בימינו, אז זו ההתלבטות העיקרית שלי).
לא מחפשת ביצועים בשמיים, חשוב לי שלא יהיה גדול וכבד (הייתי שמחה לכרטיס זיכרון וכניסת אוזניות חוטיות, אבל אני מבינה שזה פחות פופולרי בימינו, בפרט בפיקסלים).
לא מעוניינת במותגים סיניים, אל תציעו לי שיאומי וכו'.
חברים שלי עומדים לנוסע לאילת אז חשבתי להזמין משהו מ-KSP (כדאי?) וראיתי שיש להם היצע די רציני של פיקסלים (27!), בעיקר בגלל הבדלי זיכרון / צבע וכמובן דגם (מ-7 עד 9). אני לא עוקבת אחרי התחום אז לפני שאני מתחילה לצלול (אין לי הרבה פנאי בימינו ובעיקר לא כוחות נפש למחקר מתיש...) רציתי לשאול אם יש לכם טיפים – ממה להתרחק, מה סתם יקר ומיותר וכו'.
תודה! |4U|

lemner40

Well-known member
היו לי בעבר שני טלפונים של סמסונג ולפני 4 שנים עברתי לפיקסל 4a ואני ממש מרוצה ממנו. לצערי הרב הוא כבר עשה את שלו (ולקינוח הגיעו גוגל בעדכון האחרון ודפקו לי את הסוללה, אפילו נתנו לי כמה גרושים על זה...). דחיתי את הקנייה כי הוא בסה"כ נוח לי (ואני עצלנית) אבל כבר אין ברירה. אני מרוצה מהמותג ולכן חושבת על פיקסל אחר (למרבה הצער הם ממש יקרים בימינו, אז זו ההתלבטות העיקרית שלי).
לא מחפשת ביצועים בשמיים, חשוב לי שלא יהיה גדול וכבד (הייתי שמחה לכרטיס זיכרון וכניסת אוזניות חוטיות, אבל אני מבינה שזה פחות פופולרי בימינו, בפרט בפיקסלים).
לא מעוניינת במותגים סיניים, אל תציעו לי שיאומי וכו'.
חברים שלי עומדים לנוסע לאילת אז חשבתי להזמין משהו מ-KSP (כדאי?) וראיתי שיש להם היצע די רציני של פיקסלים (27!), בעיקר בגלל הבדלי זיכרון / צבע וכמובן דגם (מ-7 עד 9). אני לא עוקבת אחרי התחום אז לפני שאני מתחילה לצלול (אין לי הרבה פנאי בימינו ובעיקר לא כוחות נפש למחקר מתיש...) רציתי לשאול אם יש לכם טיפים – ממה להתרחק, מה סתם יקר ומיותר וכו'.
תודה! |4U|
מצחיק
את כותבת שאת לא רוצה טלפון סיני
הגוגל פיקסל מיוצרים בסין

גם רשת גו מובייל מוכרים דגמי פיקסל בישראל, יש להם סניף באילת.

המעבדה המרכזית שלהם נמצאת בראשון לציון. השירות שלהם טוב מאוד.

אם רוכשים בksp יש אחריות של GETCELL, אין לי מידע לגבי טיב האחריות שלהם.

פיקסל:
את צריכה לברר ברשת שאת מנויה בה כמה דברים חשובים לפני רכישה.

האם הפיקסל הספציפי שאת רוצה לרכוש נתמך בשירותי דור 5.

האם יש תמיכה בשיחות בדור 4 voLTE.

האם יש תמיכה בwifi דיירקט, דהיינו שיחות דרך רשת wifi.

בעיקרון את צריכה לרכוש פיקסל עם גרסה אירופאית/גלובלית.
(להתרחק מגרסאות אמריקניות ויפניות)

דגמי 8 ו8 פרו או 8a.
דגמי 9 ו9 פרו ו9 פרו XL, פיקסל 9a שיגיע בקרוב מאוד ויעלה זול ביחס לשאר דגמי סדרה 9.

תשכחי מסלוט לMSD ויציאה 3.5 מ"מ לאוזניות.

נערך לאחרונה ב:

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה רבה!
ראשל"צ לא ממש רלוונטי לי, אני גרה בחיפה. את הפיקסל הנוכחי הזמנתי מחנות/מעבדה בשם "סלפי" ברמת גן.
אני לא משתמשת בשירותי מעבדה... טלפונים בדרך כלל לא מתקלקלים מהר, וכשזה קורה אחרי כמה שנים אני סוחבת / קונה חדש.

אני ברשת פרטנר (היה דרך חברת בת שלהם ומתישהו איחדו מותגים). אין לי מושג אילו "דורות" יש כיום, אבל 4 כבר יש לכולם, לא?
Wifi דיירקט זה פרוטוקול ותיק מאוד, השתמשתי בו בעבר הרחוק כדי להעביר קבצים גדולים מהר מאנשים שעמדו לידי. זה היה כבר בטלפונים לפני עשור, יש כיום טלפונים שזה לא קיים בהם?

איך יודעים איזו גרסה "לאומית" יש לטלפון? אם קונים בישראל זה לא אוטומטית הגרסה האירופית?

מתי בערך צפוי להיות פיקסל 9a? החברים שלי יהיו באילת בעוד שבוע, אז אני מניחה שזה כבר לא יהיה רלוונטי, אבל אם יש מחירים זולים גם בחנויות אחרות זה יהיה בסדר... אני לא לחוצה מאוד, חיכיתי עד עכשיו... רק מקווה שהטלפון לא יתפגר לי פתאומית בלי התרעה (וגם נמאס לי כבר לטעון כל היום את הסוללה; מסיבה לא ברורה הוא לא מצליח להיטען מסוללה מטעינה שיש לי).

em28

Well-known member
בפיקסל יש את ההתאמה המושלמת בין תוכנה לחומרה (כמו העייפון אצל אפל), אבל המכשירים יקרים בטירוף.
פיקסל 6-7 זה כבר ענתיקה ומן הסתם יהיו החזרות או מחודשים במקרה הטוב.
כרטיס זיכרון וכניסת אזניות אלחוטיות כמעט אין בנמצא.

אז נכון שביקשת לא סיניים, אבל נראה שאין לך ברירה - סדרות הביניים או סדרות הדגל דור קודם של ONEPLUS או POCO.
היות ואני יכול להבין את סלידתך ממערכת ההפעלה של שיאומי, אז של OP הרבה יותר דומה פיקסל.
מכשירי הדגל הנוכחיים של OP יקרים, אבל אפשר ללכת דור אחד אחורה או לסדרת הביניים שלהם.

את המכשירים אפשר לקנות באילת או ישירות בחנות הרשמית של OP ב-AE.
מכשיר כמו ה-ONEPLUS 12R עם 16GB זיכרון יהיה אפשר להשיג בארץ בסביבות 2,300 ש"ח ובאילת סביב 2,000.
אני קניתי אותו לפני שנה, קצת אחרי שיצא, ב-1,700 ישירות מדוד עלי.
אפשרות נוספת היא דגם הביינים העכשווי שלהם NORD 4 עם 16GB זיכרון שיעלה בערך אותו דבר
או הנורד 3 שיחסוך לך בארץ 500-700 ש"ח ממחיר ה-12R.

בכל מקרה הייתי מציע לא להסתפק במכשיר שיש לו פחות מ-16GB זיכרון,
זיכרון גדול פותר בעיות של אפליקציות טוחנות זיכרון או אפילו מערכת הפעלה מג'עג'עת.

למעלה