היו לי בעבר שני טלפונים של סמסונג ולפני 4 שנים עברתי לפיקסל 4a ואני ממש מרוצה ממנו. לצערי הרב הוא כבר עשה את שלו (ולקינוח הגיעו גוגל בעדכון האחרון ודפקו לי את הסוללה, אפילו נתנו לי כמה גרושים על זה...). דחיתי את הקנייה כי הוא בסה"כ נוח לי (ואני עצלנית) אבל כבר אין ברירה. אני מרוצה מהמותג ולכן חושבת על פיקסל אחר (למרבה הצער הם ממש יקרים בימינו, אז זו ההתלבטות העיקרית שלי).
לא מחפשת ביצועים בשמיים, חשוב לי שלא יהיה גדול וכבד (הייתי שמחה לכרטיס זיכרון וכניסת אוזניות חוטיות, אבל אני מבינה שזה פחות פופולרי בימינו, בפרט בפיקסלים).
לא מעוניינת במותגים סיניים, אל תציעו לי שיאומי וכו'.
חברים שלי עומדים לנוסע לאילת אז חשבתי להזמין משהו מ-KSP (כדאי?) וראיתי שיש להם היצע די רציני של פיקסלים (27!), בעיקר בגלל הבדלי זיכרון / צבע וכמובן דגם (מ-7 עד 9). אני לא עוקבת אחרי התחום אז לפני שאני מתחילה לצלול (אין לי הרבה פנאי בימינו ובעיקר לא כוחות נפש למחקר מתיש...) רציתי לשאול אם יש לכם טיפים – ממה להתרחק, מה סתם יקר ומיותר וכו'.
תודה!
לא מחפשת ביצועים בשמיים, חשוב לי שלא יהיה גדול וכבד (הייתי שמחה לכרטיס זיכרון וכניסת אוזניות חוטיות, אבל אני מבינה שזה פחות פופולרי בימינו, בפרט בפיקסלים).
לא מעוניינת במותגים סיניים, אל תציעו לי שיאומי וכו'.
חברים שלי עומדים לנוסע לאילת אז חשבתי להזמין משהו מ-KSP (כדאי?) וראיתי שיש להם היצע די רציני של פיקסלים (27!), בעיקר בגלל הבדלי זיכרון / צבע וכמובן דגם (מ-7 עד 9). אני לא עוקבת אחרי התחום אז לפני שאני מתחילה לצלול (אין לי הרבה פנאי בימינו ובעיקר לא כוחות נפש למחקר מתיש...) רציתי לשאול אם יש לכם טיפים – ממה להתרחק, מה סתם יקר ומיותר וכו'.
תודה!