מחפשת המלצה על ספינינג ברמת אביב

חן321

New member
מחפשת המלצה על ספינינג ברמת אביב

שלום לכולם אני גרה ברמת אביב ורוצה להרשם לספינינג באזור. אשמח למלצות! תודה

הזאהיר

New member
מרכז מיקאדו

יש שאת טל שחם 3 פעמים בשבוע... שווה שווה שווה!!!! אם לא הולמס עזריאלי רעות בר לב, מאור, קובי, קרן

Tami661

New member
ויש את קאנטרי נווה אביבים... יש שם

לפחות מדריך אחד שאני באופן אישי מקטלגת בקטגוריית המקצועיים ביותר שנתקלתי

חן321

New member
לא שמעתי על מיקאדו ובאינטרנט לא

מצאתי. אפשר קצת פרטים? כתובת? טלפון? זה מכון ספינינג או קאנטרי עם חדר כושר? תודה!

ronili2

New member
מרכז מיקדו- תל ברוך צפון

הי, זהו מכון כושר מצויין,קוראים לו פיטנס אני עושה שם ספינינג ומאד מאד מרוצה( זה המקום היחיד שניסיתי, התחלתי לפני חודשיים והתמכרתי....) אני באופן אישי הכי אוהבת את גלי אבל יש גם את אייל ודורון ולירון שגם הם טובים. ממליצה! טלפון: 03-6488918

הזאהיר

New member
מרכז מיקאדו להלן:

נמצא בפרוייקט המשתלה ליד שכ' תל ברוך זה מין מ.מסחרי שכונתי או כמו מין קניון קטן וחביב (שיווו, הייתי שם כ"כ הרבה פעמים ולא זוכרת את השם,מעניין) אם אינני טועה למכון קוראים פיטנס או משהו כזה איך להגיע?: אם את מגיעה מרמה"א ונוסעת מזרחה לכיוון קק"ל פונה שמאלה לכיוון צומת הפיל וברמזור הראשון לאחר מכן שוב שמאלה (אגב יש שילוט למ.מיקאדו) נוסעת ישר מס' מ' ורואה את זה לשמאלך! מכון חביב, אינטימי, שכונתי בעיקר. והדובדבן שבקצפת
נו אין עוגה אז שמתי
: ט ל ש ח ם

סליחה??!!:-*

בכל שנותי כנהג בקו 47בדן השכלתי להבין שאם פונים שמאלה בצומת הפיל כשבאים מרמה"ש... מגיעים לקניון אילון בסוף...מיקאדו סנטרלא נמצא בפרויקט המשתלה!! מכון הכושר שהיה במשתלה זה הוא היט תנצב"ה שכונס הנכסים עיקל את כל אופני הספינינג בו מזמן...(מי כמוני יודע , חייבים לי 400 ש"ח על כל ההחלפות שעשיתי שם על קובי א') מיקאדו סנטר נמצא בתל ברוך צפון החדשה שזה כאשר מגיעים מכיוון רמה"ש בצומת הפיל נצמדים לימין וממשיכים על רחוב בני אפריים,פונים ימינה ברחוב חנה רובינא (הרמזור הראשון אחרי הפיל)ומיקאדו סנטר נמצא בערך 350 מטר בצידו השמאלי של הרחוב. אם באים מכיוון רמת אביב, נוסעים על רחוב קק"ל עד פינת בני אפרים(כלומר מזחה לכיוון כיתן ורחוב שלונסקי..בית יהדות ביסרבייה ומכון הכושר SWET) פונים שמאלה לבני אפרים וברמזור הראשון שוב שמאלה לחנה רובינא. הזאהיר... מי בלונדעעע מי?????
... סתאאאאאם ...

P u s s i c a t

New member
סליחה 2

אם אתה מגיע מכיוון רמת השרון ופונה שמאלה בפיל (למרות שאין שמאלה בצומת...) אתה מגיע במקסימום ל-206. אם עשית שמאלה בזוית קהה נכנסת לצהלה. קניון איילון זה ישר ואז הוא מצד ימין. פרויקט המשתלה הוא אכן משמאל כשמגיעים מרמתשרון - אבל לפני הצומת. מה יש שם או מה היה ונסגר - אין לי שמץ. אבל הכיוונים של הזהאיר נכונים. כנראה שהרבה שנים לא נהגת באוטובוס, ו/או הסתובבת באזור
מי
עכשיו?

סליחה 3...

כשיוצאים מרמתשרון...אבל למה בכלל לצאת מרמת שרון למה?...לפני שבוע פתחו אצלנו את הסניף הראשון בארץ של לאונידס... המממ... היום היום שיקעתי שמה ממיטב ממוני... חבללללללללזמן חבל... למה למה לצאת מרמתשרון למה?...

P u s s i c a t

New member
../images/Emo45.gif

עם זה קשה להתווכח... עד היום אני מנסה לבין למה עשיתי את הטעות. אם יהיה לי מזל אני חוזרת לשם בקרוב...

Tami661

New member
ואתה זוכר איזה טעם הזמנתי?../images/Emo8.gif

לא... כי אם שכחת, אין לי בעיה להזכיר לך

הזאהיר

New member
חטא שמיימי

המממממממממממ, כמה שהם טעימים טעימים שזה פשוט בגדר חטא ןפוי לגיסתי, שבגללה או שבזכותה חטאתי חטא גדול

יעל81

New member
סליחה ../images/Emo46.gif

לא זורקים רמז ובורחים. מה עם כתובת מדויקת? מס' טלפון?

למעלה