מחפשת המלצה על ספינינג ברמת אביב

P u s s i c a t

New member
התעללות לשמה...

תגידי... שוקולד עם חלבה יש להם? יאללה. מחכים לכתובת. שנדע מאיזה רחוב ברמתשרון מתרחקים
החתולה - מריירת...

P u s s i c a t

New member
זה באשמת הבד"צית... ../images/Emo3.gif

הייתי מכורה והשתדלתי להמנע בגלל הדיאטה. והיא. היא הזכירה לי את זה. ואז הגיע הקיץ... ופלדמן הוציאו גלידת חלבה... את לא רוצה לדעת כמה מיכלים גמרתי ורק בקיץ הזה
מזל שיש ספינינג... ורכיבות... אחרת היו רואים את זה עליי

למה? ../images/Emo12.gif

תמיד אני אשמה...
במקרה דנן מוכנה לשאת את כל האשמה על כתפיי... אני מכורה לחלבה!!!

shiri 80

New member
אין על הסנדוויץ חלבה של הבדצית

שילוב קטלני וכולו בלחמנית ביס אחת קטנה אבל כזו שמסוגלת להחזיק אותך בחצי רכיבה ויותר .. (ועוד יותר טעימה בסוף הרכיבה ) היא רק צריכה ללמוד להמנע מלהכניס בסנדוויצים האלה ריבת אוכמניות, תות שדה או כל דבר ורדרד ריבתי אחר יעשו את הללחמנניה הזו - ליגה עכשיו תגידי לי גב 81 , עברת לדירה הסודית כבר? 03 או 09 ??

shiri 80

New member
רחוב סוקולוב

אם להיות ספציפים לגבי מפסר בית לא יודעת בניין אחד לפני המקדונלד לבאים מכיוון צפון

P u s s i c a t

New member
גררר...

טוב. אז אגיע ממורשה... או מהרצליה - אחתוך בצמרות לאוסישקין... יו. בא לי. יאללה. ארומה. סוג של נחמה

../images/Emo68.gif גם את...

אי אפשר לפנות ל206 אם באים מרמה"ש והפנייה לכיוון קניון אילון וצהלה היא פנייה שמאלה שאפילו מסומנת על הכביש ובשילוט כפניה.. אני גר בנווה שרת שזה "צהלה דרום" ולמיטב זכרוני... היום העברתי את האוטובוס שלי בצומת הזו 7פעמים בכיוונים שונים... כך ש.......

דבש

יוווווו כמה זמן לא נסעתי בבאס כמה אצלי באס זה הנהג שפותח תדלת עם הידית הזו חחחחחחחחחחח טיכו...

P u s s i c a t

New member
פנייה. מאמי. פנייה.

הנה. שוב "אם אתה מגיע מכיוון רמת השרון ופונה שמאלה בפיל (למרות שאין שמאלה בצומת...) אתה מגיע במקסימום ל-206. אם עשית שמאלה בזוית קהה נכנסת לצהלה. " מה שאתה מתאר זה לא פניה... זה בחירה בנתיב השמאלי ב-Y... פניה. כזה דבר שבא מישר. וזז בזוית שמאלה או ימינה. כזה דבר שאתה מאותת ממנו כשאתה רוצה לפנות למקום אחר. הרי אם בחרת בנתיב השמאלי בצאתך (וצודק החליל - למה לצאת משמה) מרמת שרון אתה אפילו לא מאותת. אתה נצמד לשמאל. זה - כפרתי הבלונדינית, לא פניה. כשיש לך מזלג, או Y זו לא פניה. זו בחירה בנתיב... פניה שמאלה זה לסוע צפונה ואז לפנות ולהמשיך בנסיעה לכוון מזרח - לדוגמא. ככה לפחות לימדו אותי בתאוריה...
אחלה דיון התפתח פה... הולכת, ברשותך, לראות את הארץ הנהדרת שלנו. (לא להתלהב. פה בארץ זו יכולה להיות רק תכנית...)

הזאהיר

New member
אם תקרא שוב

אני מציעה שתקרא שוב את שרשמתי ותגיע למסקנה ששנינו רשמנו אותו הדבר!!! אגב נהיגה, כמי שרוב יומה מתנהלת בדרכים מכירה את כבשיי הארץ ויתכן שאף טוב ממך כי נוהגת גם בדרכים שאינם מסלולים שאתם כנהגי דן לומדים כמו תוכי! וסליחה על הישירות

P u s s i c a t

New member
עדכון קל....

במשתלה, באותו מקום יש מכון היום - סניף נוסף של ספורטיב. ואפילו יש שם מדריכה מדהימה שאנחנו מכירים אותה...

chalil

New member
יש אחלה מקוום

בבית לסין הישן ליד כיכר המדינה אני מתאמנת שם שנה קוראים למקום צ'יקלטה האתר הוא www.cicleta.com בהצלחה

למעלה