הרבה ספרים שאהבתי ונראה לי שגם את תאהבי
לפי רשימת הספרים שאהבת לא תורגמו לעברית.
ספר שאהבתי מאד וכן תורגם הוא "לבד על מאדים" (במקור The Martian).
אם תחליטי בכל זאת לקרוא אנגלית, או אם יתרגמו יום אחד, ממליצה בחום על הספרים של פיטר פ. המילטון: כוכב פנדורה והמשכו Judas Unchanied, טרילוגיית ההמשך The Void, וספרו האחרון Great North Road.
ראיתי שאת אוהבת (כמוני) את קוני ויליס. אהבתי מאד את צמד הספרים האחרון שלה, שנדמה לי שתורגם לעברית Blackout + All Clear.
ממליצה גם על טרילוגיית "ארץ ים" של אורסולה לה גווין, למרות הנסיון הלא טוב עם צד שמאל של החושך - גם אני נטשתי אותו, אבל אהבתי מאד את ארץ ים. (באנגלית זו לא טרילוגיה אלא סידרה של שישה ספרים, אבל אני חושבת שרק שלושת הראשונים תורגמו. אין בעיה לקרוא רק אותם, הסיפור די סגור, אבל שווה גם לקרוא את ההמשכים שהם בוגרים יותר).
נהנתי כמוך מ"המשחק של אנדר", ולמרות שכתבת שאת לא מעוניינת בהמשכים, אני ממליצה בחום על "הצל של אנדר". זה לא המשך, אלא חזרה לאותה עלילה, הפעם מנקודת המבט של דמות אחרת, בין. בעיני טוב יותר מ"המשחק של אנדר".
אני אהבתי מאד גם את "הערפילאים" של ברנדון סנדרסון וגם את שני הספרים שיצאו בינתיים בסידרה החדשה שלו "דרך המלכים" ו"Words of Radiance". אבל אני רואה שלא התלהבת מאלנטריס, ובעיני הוא הטוב ביותר שלו, אז לא בטוח שתאהבי.