מחפשת המלצות.......מוצרי דיאט

עוד אוכל שעוזר בדיאטה...

במעדני החלב אני הכי אוהבת את ה"טוויגי" - השוקולד והוניל. מכל מעדני הדיאט בסגנון שטעמתי - הטוויגי הכי טעים לי. אבל הוא פחות נפוץ בחנויות. לאחרונה התחלתי לאכול את השניצל מהטופו (חימום של 2-3 דקות במיקרו ויש אוכל) והוא ממש טעים לי... בערך 150 קלוריות לשניצל. אחלא פתרון כשמגיעים הביתה מורעבים ורוצים "אוכל אמיתי" ולא רק עשב... ומהר.... לסלטים או סתם לנישנוש - יש בפריג´ידרים דג לסלט (לא צריך לבשל - רק לאכול) בתוך מגשית פלסטיק ששכתי כמובן הרגע את שמו אבל זה מהחברה שמייצרת את השריפס הכשר (שאגב, בגירסתו ללא הפירורי לחם הוא גם כן דיאטטי ונחמד לחימום מהיר במיקרו) יש את מוצרי הדיאט של טבעול - אני חושבת שהקבב הדיאטטי (צמחוני) הכי סביר - אני הייתי מחממת אותו פעם כל ערב (2 מקלות קבב = 90 קלוריות) מורחת לי פרוסת לחם קל במיונז קל וחתיכת עגבניה, שמה בפנים את הקבב המוכן ואוכלת את זה כמו מן המבורגר כזה... רק עם קבב... נחמד.... בעבודה נחמד להחזיק חטיפי סויה טבעי קלוי... מלא סידן... ממלא (אי אפשר לאכול הרבה) וטעים (טעם של גרעיני חמניות ממש). עוד... להחזיק במקרר קופסא עם פרוסות של הודו מעושן (פסטרמה) וכשנורא תחשק משהו פשוט למרוח טיפה חרדל, לגלגל כמו סיגר ולבלוס... ממש לא משמין (פרוסה כזו יכולה להיות משהו כמו 9 קלוריות פלוס מינוס) כשעושים סלט ורוצים להפוך אותו לארוחה אפשר להוסיף פנימה כל מיני מרכיבים נחמדים... חצי כוס פסטה מחיטה מלאה (חצי כוס אחרי הבישול... לא לפני)... תירס קל.... פסטרמה חתוכה לריבועים גדולים.... מלפפון חמוץ (זה ממש כלום קלוריות)... ואני אישית במקום לשים רוטב "מועכת" טוב טוב חתיכת גבינה בולגרית דוגמת "פנחס" ומערבבת בתוך הסלט - זה נותן לו טעם וגם בריא ולא משמין... עוד... לא מזיק... למען הבריאות.... להוסיף לסלטים/פסטות דברים טובים לגוף כמו נבט חיטה וזרעונים שונים - יש בזה המון דברים טובים! בתחום השתייה מאוד עוזר לחילוף החומרים - תה ירוק. זה לכשעצמו לא ממש טעים אבל יש עכשיו בסופר תה ירוק בטעם יסמין שהוא ממש טעים!. אני אישית מכינה חליטה מתה ירוק ובשביל לשפר את הטעם מוסיפה פנימה לימונית מהגינה או לואיזה... לשתות במשך היום וחילוף החומרים עובד נהדר! ממש מומלץ כחלק מדיאטה או בכלל הרגלי חיים! זה מה שעולה לי בראש כרגע...

אתי@

New member
מה זה

חטיפי סויה טבעי קלוי? איך קונים את זה ובאיזה אזור בסופר זה נמצא?

הסויה מגיעה בשקית שקופה

שבפנים יש כמו שעועית לבנה קטנה (זה פולי הסויה). בסופר זה בד"כ באגף של הטבע או הבריאות. יש כל מיני טעמים - אני אוהבת את הטבעי הקלוי.

מוצרי דיאט נוספים ואזהרות....

מעדני חלב:* יופלה דיאט טעימים שלא הוזכרו -אגס חתוך,אשכולית אדומה. * מעדן תענוג בטעם שוקו בננה-פצצה!!!!!!(70 קלוריות) * שמופית-להזהר ממילקי קל זו סתם אשליה,יש בו יותר מ100 קלוריות-משמין!!!!!!!! * חלב 0% - 33 קלוריות ל 100 מ"ל. * ארטיק חלב-גלידיאט בטעם וניל,בננה,קפוצ´ינו(בננה הכי טעים) סירופ: עסיס בטעם תפוח ולימון(1.6 ל100 מ"ל),אסם בטעם מנגו,תות בננה. להזהר מסירופ של פריגת ,הם לא כל כך דיאטטים וגם מכילים סוכר. (12 ק´ ל100 מ"ל). גלגלגלגלית:פרוסת פסטרמה לא משמינה אבל יש בה 20 קלוריות (לא 9). עוד הצעות למריחה על פרוסה:ריבת חלב דיאט ,גבינה צהובה עמק לייט(60 קלוריות לפרוסה),משולשי גבינה מותכת לייט (25 קלוריות למשלוש). עוגיות: להזהר מכל המתוקים שרשום עליהם ללא סוכר ,לפעמים הקלוריות שלהם כמעט ולא שונות משל אלו עם הסוכר(כמו שוקולד חלב ללא סוכר,פסק זמן,ופלות ועוד). מה שטעים ויש בהן 20 קלוריות לעוגיה הן עוגיות "קוקילייט) יש טעם אגוזים,ושוקולד.(אגוזים טעים יותר).

אתי@

New member
בקשר לחלב ../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif

שימו לב שבחלב 3% יש 48 קלוריות ל-100 מ"ל. בחלב 1% יש 45 קלוריות ל-100 מ"ל. ובחלב 0% יש 33 קלוריות ל-100 מ"ל. עכשיו תעשו את החשבון אם זה הבדל כ"כ משמעותי שמצדיק את הויתור על חלק ממרכיבי החלב החשובים.

Ronnie*

New member
אני לא מסוגלת לשתות חלב 3 אחוז

אחרי שהתרגלתי ל- 1%. הוא נראה לי שמנוני... על איזה מרכיבים חשובים של החלב מוותרים?

אתי@

New member
סידן למשל

בכל אופן את יכולה לקרוא על האריזה את המרכיבים ולהשוות

Ronnie*

New member
הממ... אוקיי...

אני אבדוק את זה. למרות שבכל מקרה אני כמעט לא שותה חלב ניגר, רק אוכלת (הרבה) מוצרי חלב.

תלוי איזה פסטרמה ואיזה עוסי פרוסה!

אני קונה דיאטטי ומבקשת שיפרסו לי דק... ואכן קוקילייט אגוזים נורא טעים (בתוך הקפה... יאממי!!!...) צריך להיזהר רק לא להיסחף ולחסל חצי חבילה... (אני מראש שמה לי בצלוחית רק כמה) מוצרי ה"ללא סוכר" הם יותר מוצרים המיועדים לחולי סכרת... בדרך כלל מבחינה קלורית הם לא דיאטטים בכלל!

בחלב 3%

יש 57 קלוריות ל100 מ"ל וזה כבר נהיה משמעותי לעומת 33 ב-0%. במיוחד כששותים הרבה כוסות קפה . גלגלגלית -את צודקת בעניין הקוקילייט ,אם אני אקנה חבילה בעבודה ואשאיר את זה כאן לידי,תוך יומיים כבר אין עוגיות.

למעלה