מחפשת חברת אכסון שיתופי

קרמיט524

New member
מחפשת חברת אכסון שיתופי

מעולה בחו"ל.
מחירים הוגנים, שרתים יציבים וחזקים, תמיכה מיידית.
מישהו מכיר כזה דבר ויכול להמליץ?
תודה!!

קרמיט524

New member
עצמי:

עד כמה זה באמת קריטי שחברה שמכוונת לחו"ל צריכה לשבת על שרתים בחו"ל? עד כמה זה קריטי ל-SEO?
שוף תודה!

באגומט

New member
לא justhost

לא bluehost
ולא hostgator
&nbsp
מנסיון אישי
אשמח אם תשתפי אותי בתוצאות. מחפש גם משהו

rj111

New member
לינוד זה שרתי VPS לא אכסון שיתופי

ההבדל הוא שבשרת שיתופי רגיל יש 1000 אתרים ובשרת VPS יש עד כמה עשרות שרתים ורטואלים. בנוסף VPS בלינוד הוא לא מנוהל, שזה אומר שאת צריכה להתקין הכל: לינוקס, אפאצ'י, Mysql, ...

קרמיט524

New member
כן, ברור.

אבל מבחינת המחירים זה אותו סדר גודל, ונראה לי שהתמורה יותר שווה את הכסף (בהנתן שאתה יודע מה אתה עושה...
)

rj111

New member
זה תלוי למי

מחיר זה לא הכל.
VPS רוכשים רק אם חייבים.
הרבה יותר נוח להמנע מניהול של VPS ולהשתמש בפאנל מוכן של אירוח שיתופי.
אפשרות אחרת היא לרכוש VPS מנוהל עם פאנל, מה שעולה כפול (נדמה לי שיש בהוסטגייטור)

FreeSoft

New member
התמורה אכן שווה

את העלות ואם יש לך לקוחות שמוכנים להתאכסן אצלך אז 12$ נוספים בחודש ויש לך cPanel/WHM שמצד אחד יעשה לך את החיים קצת יותר קלים ויתן לך אפשרות להקים חשבונות ללא הגבלה ללקוחות שלך (כולל רייסלר) אך מהצד השני, מנקודת ההסתכלות של הנסיון שלי, רצוי לעבוד ללא cPanel אם זה שרת שישמש רק אותך.
אגב, יש היום VPS מינימלי גם ב 2$

קרמיט524

New member
2

מישהו מכיר ספרייה מומלצת ב-JS שאפשר לממש איתה גרפים ואינפוגרפיקות?

N0

New member
לא

יצא לי לעבוד עם d3 שזה מבוסס עליו והיא ספרייה מצויינת.
הבעיה היא שהיא קצת מסובכת להתחיל איתה ונראה לי שלגרפים בסיסיים פלוטאבל יספיק
ויהיה הרבה יותר קל לעבוד איתו

קרמיט524

New member
כן

ראיתי גם את D3, שהיא כנראה באמת קצת אובר-קיל בשבילי כרגע, אבל נשמע לי שווה ללמוד אותה גם. אולי בפנסיה...

N0

New member
אתה עדיין ממליץ על האפסים האלה ?

אתה יודע שאיימו להעיף אותי מפייסבוק בגלל הביקורת שרשמתי להם על השירות המזוויע שלהם ושהם גנבו לי את הכסף ?
הייתי צריך לתת להם דירוג חדש (מינימלי) בלי תוכן רק כדי שהם לא יוכלו למחוק או להתלונן עליו

FreeSoft

New member
אשכרה?

השיתופי שיושב שם הוא "המקום של דובי" והאמת שבשנה וחצי שהוא שם לא היתה שום בעיה מה גם שאם נוסיף את העלות שהיא 0.83$ לחודש...

למעלה