רצוי ממין זכר שיסתדר טוב עם הכלבה הנוכחית שלי. אפשרי טרייר, פינצ'ר, פודל, שוקי, מה שבא ויכול להסתדר עם עוד כלבה אנרגטית ומאוד חברותית. אני מעדיפה שלא יהיה גור אלא כלב בוגר ומחונך לצרכים. אה, ואני מאיזור המרכז, ת"א.
כמעט מחונכת לצרכים (מאמינה שתפשל בימים הראשונים בבית החדש אבל אם תפעלו נכון לא יהיה קשה להחזיר אותה למסלול) מסתדרת טוב עם כלבים, תשמח להריץ את הכלבה שלך ברחבי הבית ובחוץ. אני מוסרת אותה תמורת התחייבות לעיקור. יש עוד הרבה פרטים עליה כאן
אחת זו הב לב שמצילה כלבים מההסגר במסובים מוצאת להם משפחות אומנות ומחפשת להם בתים. והשניה זו צער בעלי חיים רמת גן שהיא עמותה קטנה וגם בה ידעו להכיר לך את הכלב הכי מתאים. יש להם כלבים מדהימים אחד אחד וזו מצווה לעזור להם, כל כלב שתקחי משם יפנה מקום להצלת כלב אחר
יש לי להציע לך כלבה קטנה בת שנה בערך מסוג ג'ק ראסל מעורבת מאוד אוהבת נשים!!! (בשל טראומת עבר)היאמ פחדת מגברים,אבל היא מסוגלת להתרגל אל גבר ולהבין שהוא לא מזיק
בכלביה בחדרה .. כמובן שאת יכולה לפנות לעמותות מהמרכז שהוזכרו פה . לנו יש טרייר , שועלי 2X , בינוני בהיר, ופינצ'ר. כולם בוגרים צעירים ומאוד נוחים ונחמדים עם בני אדם, השועלי הלבן קצת חשדן .. והנה התמונות. קודם הטרייר ..
ואפילו אומנה ..היות ומלבד השועלי הלבן הם בכלביה ..ובהחלט לא מומלץ להם שם ..(אי אפשר לדעת מה יביא להם המחר...). לפרטים .. רונית : 054-4428904 או נילי : 050-8956560