מחפשת לאמץ כלב קטן

האנידי

New member
מחפשת לאמץ כלב קטן

רצוי ממין זכר שיסתדר טוב עם הכלבה הנוכחית שלי. אפשרי טרייר, פינצ'ר, פודל, שוקי, מה שבא ויכול להסתדר עם עוד כלבה אנרגטית ומאוד חברותית. אני מעדיפה שלא יהיה גור אלא כלב בוגר ומחונך לצרכים. אה, ואני מאיזור המרכז, ת"א.

רֵעוּת

New member
אולי בכל זאת?

כמעט מחונכת לצרכים (מאמינה שתפשל בימים הראשונים בבית החדש אבל אם תפעלו נכון לא יהיה קשה להחזיר אותה למסלול) מסתדרת טוב עם כלבים, תשמח להריץ את הכלבה שלך ברחבי הבית ובחוץ. אני מוסרת אותה תמורת התחייבות לעיקור. יש עוד הרבה פרטים עליה כאן

האנידי

New member
אני ממש מעדיפה שלא גור

למרות שבקרוב בעזרת השם אני עוברת לבית עם חצר. אבל אני לא מתכוונת להשאיר את הכלבים בחוץ כשאינני נמצאת.

רֵעוּת

New member
אני מכירה בתל אביב שתי עמותות מקסימ

אחת זו הב לב שמצילה כלבים מההסגר במסובים מוצאת להם משפחות אומנות ומחפשת להם בתים. והשניה זו צער בעלי חיים רמת גן שהיא עמותה קטנה וגם בה ידעו להכיר לך את הכלב הכי מתאים. יש להם כלבים מדהימים אחד אחד וזו מצווה לעזור להם, כל כלב שתקחי משם יפנה מקום להצלת כלב אחר

שלום

יש לי להציע לך כלבה קטנה בת שנה בערך מסוג ג'ק ראסל מעורבת מאוד אוהבת נשים!!! (בשל טראומת עבר)היאמ פחדת מגברים,אבל היא מסוגלת להתרגל אל גבר ולהבין שהוא לא מזיק

ronagg

New member
יש לנו בדיוק המינים שהזכרת..

בכלביה בחדרה .. כמובן שאת יכולה לפנות לעמותות מהמרכז שהוזכרו פה . לנו יש טרייר , שועלי 2X , בינוני בהיר, ופינצ'ר. כולם בוגרים צעירים ומאוד נוחים ונחמדים עם בני אדם, השועלי הלבן קצת חשדן .. והנה התמונות. קודם הטרייר ..

ronagg

New member
פינצ'ר

מבריא ..ממכה ברגל...כל יום יש שיפור ניקר.

ronagg

New member
חשוב מאוד למצא להם במהרה ..בתים

ואפילו אומנה ..היות ומלבד השועלי הלבן הם בכלביה ..ובהחלט לא מומלץ להם שם ..(אי אפשר לדעת מה יביא להם המחר...). לפרטים .. רונית : 054-4428904 או נילי : 050-8956560

DirrtyShay

New member
מישהו יכול בבקשה לתת לי פרטים עליו?

אני מתכוון על הסוג של הכלב.. מה הגובה שלו עכשיו ומה הגובה שלו המקסימלי.. אם הוא ידידותי לא נושך ונובח יותר מדיי...? כי אני ממש נדלקתי עליו מהתמונה
ועוד משהו זה צ'ין יפני...
(איפה אני יכול להשיג צ'ין יפני
) תודה על העזרה - שי

ronagg

New member
השארתי לך מספר טלפון שגם מצויין פה

בשירשור ..

DirrtyShay

New member
תודה אבל בסוף אני חושב ש...

אני ארד מעניין הכלב/ה ויעבור לחתול/ה כי יהיה לי יותר קל לגדל חתול/ה מאשר כלב/ה..

למעלה