מחפשת לאמץ כלב קטן

ofershir

New member
כלב לברדור בן 5

היי יש לי כלב זכר בן 5 סקאי שמו ואני מחפש לו בית חם הכלב מאוד חברותי שקט ויודע לעשות את הצרכים בחוץ הכלב מחונך מקסים ומלא שמחת חיים אני חייב למסור אותו עקב נסיעה אני מפ"ת אשמח להיפגש כדי שתיראי אותו

יש לי כמה הצעות...

צ'יקס, כלב שגדל במכלאה עם עוד הרבה מאוד כלבים קטנים, ומסתדר מצויין עם כלבים אחרים. כלב חברותי מאד וחביב על כולם אוהב מאד משחקים, במיוחד משחקי כדור "לך תביא" מוכן לשחק שעות ולעולם לא משתעמם משעשע מאד, אוהב פינוקים: כישרון מיוחד: רוקד ועושה פירואטים כמו פרימה בלרינה. כלב חינני וכובש ביותר, אי אפשר לעמוד בפני חביבותו. קטן, מסורס ומחוסן. בן 4. מתוק מתוק!

פשוש...

כלב שזקוק לתקופת הסתגלות למשפחה החדשה, מצפה להרבה פינוקים ותשומת לב. זקוק למשפחה סבלנית ואז יעניק המון חום ואהבה. בן 5, גודל קטן. פינצ'א מעורב.

פשושי...

כלב חברותי, מאד ידידותי, אוהב לשחק, צעיר מאד ברוחו. מסורס, מחוסן, בן 5 וגודל קטן (פיצ'ר מעורב).

גורי...

טרייר מעורב, כלב שמח וחברותי, אוהב מאד לקפוץ, חברותי ומלא חיים, אוהב מאד להתפנק מתאים למשפחה. בן שנה מסורס ומחוסן. גודל קטן. אני רק רוצה לציין שכל הכלבי שהעלתי פה, גדלו כולם במכלאה עם הרבה כלבים אחרים, ומסתדרים מצויין עם כלבים אחרים.

למעלה