מחפשת מכשיר פשוט בבקשה...**עורכת ומוסיפה**

אני רוצה בבקשה לשמוע המלצות על מכשיר פשוט שמשמש בעיקר ל-
שיחות, סמסמים, וואטסאפ, יוטוב, גוגל ואינטרנט רגיל, מיילים, חיי סוללה והטענה טובות, ***זיהוי בטביעת אצבע***.
רכיב של NFC יכול להיות מאוד נחמד ומועיל אבל עד עכשו לא היה לי (שלוש וחצי שנים בערך עם שיאומי MI A1 ומרוצה מאוד) ולא הרגשתי צורך או חוסר.
כמו כן- שלא מתחמם בקלות, ועמיד יחסית לנפילות.
לגבי טווח המחיר- בסביבות ה-800 ש"ח, פחות או יותר.

תודה רבה רבה מראש לכל מי שיוכל לעזור!!!🙏🙏🙏🙏

נערך לאחרונה ב:

לוייםLEVIM

Well-known member
שיחות, סמסמים, וואטסאפ, יוטוב, גוגל ואינטרנט רגיל, מיילים, סוללה והטענה טובות, ***זיהוי בטביעת אצבע***.
רכיב של NFC יכול להיות מאוד נחמד ומועיל אבל עד עכשו לא היה לי (שלוש וחצי שנים בערך עם שיאומי MI A1 ומרוצה מאוד) ולא הרגשתי צורך או חוסר.
מזכירה לגבי טווח המחיר- בסביבות ה-700 שקלים.

ראשית כדאי לדעת איזה דגמים לא לקנות ולהתרחק מהם קילומטרים
סמסונג (A12 (A125/A127
סמסונג (A13 (A135

סמסונג A03S/A03
שיאומי 9A/9C
שיאומי 10A
רילמי C21Y
רילמי C25Y
רילמי C15

רילמי C31
VIVO Y31
OPPO A57

מעבדים נחותים ממש המיץ של הזבל
מצלמות ירודות במיוחד חבל בכלל לצלם

שני מכשירים שמגיעים עם מערכת אנדרואיד רזה וקלה GO
רילמי C11 2021
סמסונג A03 CORE
להתרחק מהם

נערך לאחרונה ב:
כתבת
ראשית כדאי לדעת איזה דגמים לא לקנות ולהתרחק מהם קילומטרים
סמסונג (A135/137) A12
סמסונג (A13 (A135

סמסונג A03S/A03
שיאומי 9A/9C
שיאומי 10A

מעבדים נחותים ממש המיץ של הזבל
מצלמות ירודות במיוחד חבל בכלל לצלם
אגב, אחד הדגמים שכתבת זזה- סמסונג A03S,
התכוונת יכול להיות ל-A30S והתבלבל לך הסדר? כי ראיתי דגם כזה בזאפ,
או שלא התבלבלת וזה אכן 03?

שיחות, סמסמים, וואטסאפ, יוטוב, גוגל ואינטרנט רגיל, מיילים, סוללה והטענה טובות, ***זיהוי בטביעת אצבע***.
מזכירה לגבי טווח המחיר- בסביבות ה-700 שקלים.

בזאפ, לפי הסינונים שעשיתי, כולל, סינון אחרון של השנה הכי עדכנית, העלה לי את הדגם הזה-
https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=1120461
אבל אין שום חוות דעת עליו, והוא נמצא רק ב-4 חנויות מרוחקות.
לא מבשר טובות, נכון?

לוייםLEVIM

Well-known member
בזאפ, לפי הסינונים שעשיתי, כולל, סינון אחרון של השנה הכי עדכנית, העלה לי את הדגם הזה-
לא מבשר טובות, נכון?
לא לגעת
מעבד זבל אקסינוס 850
בדיוק כמו שיש בA12//A13
המכשיר מעולם לא שווק ביבוא רשמי בישראל

נערך לאחרונה ב:

frankthe2

Active member
לא מבשר טובות, נכון?
המכשיר הזה בא עם מעבד מאוד חלש שמופיע במכשירים אחרים ששללו עבורך.
מצטרף להמלצה על שיאומי note 11. מעדיף אותו על פני השיאומי 10c למה? בגלל מערך מצלמות יותר טוב מה 10c ונתונים טכניים יותר טובים במסך. אמנם המסך קטן יותר אבל גודל של 6.43 לעומת ה 5.5 יהיה שיפור משמעותי וביקשת הטענה טובה אז הטענה מהירה יותר לעומת ה 10c. כמו כן המסך קטן יותר ולכן צפוי לדרוש פחות סוללה לכן צפוי שהסוללה תחזיק יותר זמן בין הטענה להטענה. המכשיר עמיד לאבק בתקן ip53 וזה יותר טוב מכל המכשירים המתחרים האחרים.

הערה: אם ניתן להרחיב את התקציב בעוד 200 ש"ח תקבלי מכשירים ברמה גבוהה יותר.

JEK12345JEK

Well-known member
מצטרף להמלצה על שיאומי note 11. מעדיף אותו על פני השיאומי 10c למה? בגלל מערך מצלמות יותר טוב מה 10c ונתונים טכניים יותר טובים במסך. אמנם המסך קטן יותר אבל גודל של 6.43 לעומת ה 5.5 יהיה שיפור משמעותי וביקשת הטענה טובה אז הטענה מהירה יותר לעומת ה 10c. כמו כן המסך קטן יותר ולכן צפוי לדרוש פחות סוללה לכן צפוי שהסוללה תחזיק יותר זמן בין הטענה להטענה. המכשיר עמיד לאבק בתקן ip53 וזה יותר טוב מכל המכשירים המתחרים האחרים.

200 שקל זה המון כסף לא לכולם יש את זה
אני מכיר איש שמעולם לא הוציא בקניה יותר מ800 שקל על רכישת סמארטפון
יש אנשים שכל שקל מחושב אצלם לפרטי פרטים
יותר גרוע זה לקנות טלפון ב600/700/800 שקל ולקבל מעבד זוועתי ומצלמה מחפירה

ל יודעת לגבי כל שקל מחושב ל9רטי 9רטין אבל כן, אני ספציפית לא מעוניינת להוציא יותר מ800 על 9לא' , 9חות או יותר ..

אוקיי, קודם כל, תודה רבה רבה על התגובה המפורטת!! דבר שני- אם לא קריטי לי איכות מצלמה, ו וא9 9ען )סליחה על ההקלדה הלא טובה, אני מגיבה מה9לא' עכשו ונהרס לי החלק הימני של המסך, בין שאר הבעיות שיש לי כבר במכשיר ..) , עדיין אתה ממליץ על הנוט 11 על 9ני ה-c10?

frankthe2

Active member
אוקיי, קודם כל, תודה רבה רבה על התגובה המפורטת!! דבר שני- אם לא קריטי לי איכות מצלמה, ו וא9 9ען )סליחה על ההקלדה הלא טובה, אני מגיבה מה9לא' עכשו ונהרס לי החלק הימני של המסך, בין שאר הבעיות שיש לי כבר במכשיר ..) , עדיין אתה ממליץ על הנוט 11 על 9ני ה-c10?
עדיין ממליץ על נוט 11 על פני c10 מהסיבות שפירטתי...

מסך של אמולד יותר יקר לתיקון מאשר מסך של איי 9י אס?
שיחות, סמסמים, וואטסאפ, יוטוב, גוגל ואינטרנט רגיל, מיילים, חיי סוללה והטענה טובות, ***זיהוי בטביעת אצבע***.
כמו כן- שלא מתחמם בקלות, ועמיד יחסית לנפילות.
לגבי טווח המחיר- בסביבות ה-800 ש"ח, פחות או יותר.

מקווה שהצלחתי להגיב נכון לכל אחד ישירות, כי הצ9ייה בפורום דרך ה9לא' היא הרבה יותר מבולגנת מאשר דרך המחשב

מחפשים שלושה פרמטרים:

שבב Snapdragon
זיכרון 64 ג'יגה לפחות
זיכרון ראם: 4 ג'יגה לפחות

JEK12345JEK

Well-known member
מחפשים שלושה פרמטרים:

שבב Snapdragon
זיכרון 64 ג'יגה לפחות
זיכרון ראם: 4 ג'יגה לפחות
לא תמיד זה נכון
מעשית המעבדים הזולים של קוואלקום הם כישלון מהדהד
460 4G אפשר למצוא בשנים וחצי דגמים
680 4G מצליח הרבה יותר אבל אין תמיכה 4K בוידיאו
480 +480 דור 5 אפשר למצוא אותם בארבע וחצי דגמים אין תמיכה 4K בוידיאו
695 5G קוואלקום עשתה עליו מכירת חיסול והציפה איתו את השוק, הבעיה כרגיל שהוא לא תומך 4K בוידיאו
אין לקוואלקום תשובה אמיתית למעבדים הזולים של MTK וEXYNOS דגמי 1080 1280 ו1100 1200 1300 900 920 בהתאמה שתומכים ב5G ובצילום וידיאו 4K
מול 780G 778G+ 778G GEN1 7 שיקרים להחריד
יש להם מעבד אחד זול 870 וזהו
קוואלקום הם חזירים קפיטליסטים
מזל שיש אקסינוס מדיהטק יוניסוק טנסור וJLQ

ועוד לא דיברנו על +MTK 8000 8100 9000 9000 מעבדי על שמפיקים ביצועים יוצאים מן הכלל במהירות בגרפיקה וFPS במשחקים
ושעולים חצי מחיר מה8 GEN1 וה+8 GEN1

נערך לאחרונה ב:
לא תמיד זה נכון
מעשית המעבדים הזולים של קוואלקום הם כישלון מהדהד
460 4G אפשר למצוא בשנים וחצי דגמים
680 4G מצליח הרבה יותר אבל אין תמיכה 4K בוידיאו
480 +480G דור 5 אפשר למצוא אותם בארבע וחצי דגמים אין תמיכה 4K בוידיאו
695 5G קוואלקום עשתה עליו מכירת חיסול והציפה איתו את השוק, הבעיה כרגיל שהוא לא תומך 4K בוידיאו
אין לקוואלקום תשובה אמיתית למעבדים הזולים של MTK וEXYNOS דגמי 1080 1280 ו1100 1200 1300 900 920 בהתאמה שתומכים ב5G ובצילום וידיאו 4K
מול 780G 778G+ 778G GEN1 7 שיקרים להחריד
יש להם מעבד אחד זול 870 וזהו
קוואלקום הם חזירים קפיטליסטים
מזל שיש אקסינוס מדיהטק יוניסוק טנסור וJLQ

ועוד לא דיברנו על +MTK 8000 8100 9000 9000 מעבדי על שמפיקים ביצועים יוצאים מן הכלל במהירות בגרפיקה וFPS במשחקים
ושעולים חצי מחיר מה8 GEN1 וה+8 GEN1
הזכרון של הram שהזכיר שאול רזניק שאליו הגבת , זה מה שמשפיע על המהירות של לפתוח דברים וכו' , או המעבד שאתה הזכרת?

JEK12345JEK

Well-known member
הזכרון של הram שהזכיר שאול רזניק שאליו הגבת , זה מה שמשפיע על המהירות של לפתוח דברים וכו' , או המעבד שאתה הזכרת?
1) בכל הקשור למהירות פעולת הטלפון החשוב ביותר שיהיה קליטה חזקה ומושלמת של הרשת הסלולרית באור מגוריך/לימודים/עבודה זה הבסיס, ואז הטלפון כבר רץ במהירות מעצמו זה לבד כבר 50%
2) מעבד זה דבר שני וצריך שיהיה די חזק 680 4G הוא אחלה מעבד
3) זיכרון RAM ככל שהוא גבוה יותר והוא מהיר יותר ככה יותר אפליקציות נשארות פתוחות בזיכרון הRAM, למשל בREDMI 10C יש 4GB ויש אפשרות להרחיב בעוד 1GB על חשבון זיכרון הטלפון הROM, בREDMI NOTE 11 זיכרון הRAM הוא 6GB כאשר אפשר להרחיב אותו בעוד 2GB על חשבון זיכרון הטלפון הROM
4) טכנולוגית מהירות זיכרון RAM הכי חדש זה LDDR5 דור קודם זה LDDR4X דור קודם LDDR3, בטלפונים הזולים בדר"כ זה LDDR3 שהם די מהירים כשלעצמם ומספקים בהחלט לשימוש לא כבד בטלפון יעני שלא משתמשים בעשרות אפליקציות ביום בשימוש כבד מאוד בטלפון, לשימושים שלך זה בסדר גמור

1) בכל הקשור למהירות פעולת הטלפון החשוב ביותר שיהיה קליטה חזקה ומושלמת של הרשת הסלולרית באור מגוריך/לימודים/עבודה זה הבסיס, ואז הטלפון כבר רץ במהירות מעצמו זה לבד כבר 50%
2) מעבד זה דבר שני וצריך שיהיה די חזק 680 4G הוא אחלה מעבד
3) זיכרון RAM ככל שהוא גבוה יותר והוא מהיר יותר ככה יותר אפליקציות נשארות פתוחות בזיכרון הRAM, למשל בREDMI 10C יש 4GB ויש אפשרות להרחיב בעוד 1GB על חשבון זיכרון הטלפון הROM, בREDMI NOTE 11 זיכרון הRAM הוא 6GB כאשר אפשר להרחיב אותו בעוד 2GB על חשבון זיכרון הטלפון הROM
4) טכנולוגית מהירות זיכרון RAM הכי חדש זה LDDR5 דור קודם זה LDDR4X דור קודם LDDR3, בטלפונים הזולים בדר"כ זה LDDR3 שהם די מהירים כשלעצמם ומספקים בהחלט לשימוש לא כבד בטלפון יעני שלא משתמשים בעשרות אפליקציות ביום בשימוש כבד מאוד בטלפון, לשימושים שלך זה בסדר גמור
הבנתי..טוב לדעת .. תודה רבה רבה לך!!

למעלה