מחפשת מליות מלוחות לאזני המן פרווה

michalgad1

New member
מחפשת מליות מלוחות לאזני המן פרווה

החלטתי להכין מנה ראשונה עם אזניים מלוחות, אולי עם הבצק של דורעם. אשמח למליות שנוסו בהצלחה.
 
פטאייר . באדיבות יפה 55

אוזני המן מלוחים - פטייר


מקלידה את הדרך המקוצרת שלי:

לבצק: 300 גרם קמח, 20 גרם שמרים יבשים, 1 כפית מלח, 1.5 כוסות מים, 3 כפות שמן =
ללוש ולהתפיח.

מלית: לטגן בצל, להוסיף שקית תרד קפוא (סחוט) מלח ומיץ מלימון אחד, לערבב תוך בישול עד שהתרד משנה צבע.

לקרוץ עיגולים מהבצק, למלאות בתרד, ולסגור כמו אוזן המן


* כאן בתמונה מילוי עלי מנגולד (אפשר גם סלק) שנחלטו לפני כן וקוצצו.
http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles_3/30991236.JPG
 

אסתרכ

New member
עלי תרד טרי או עלי סלקה

בצל קצוץ דק לטגן עד הזהבה להוסיף עלי תרד חלוטים מסוננים ןחתוכים רצועות מיץ לימון מל"פ לבשל אש קטנה 5 דקות. לצנן לשים באמצע האוזן המן ולסגור לאפות. אני עושה מבצק שמרים וקוראים להם פטאייר בהצלחה
 

חנהפ

Active member
לפני כמה שנים הכנתי אוזני המן ירוקים במילוי

ירקות

אוזני המן ירוקים ומלוחים:

רכיבים:
לבצק:
1/2 2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
200 גר' מחמאה
1/2 כוס מים
1 ביצה
כף פטרוזיליה קצוצה
3/4 כפית מלח
1 כפית סוכר
1/2 כפית אבקת שום

למילוי:
1 בצל קצוץ
2 כרישה קצוצה
מעט שמן
1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
2 גבעולי סלרי קצוצים
1 גזר מגורר דק
1 סלסלת פטריות קצוצות
מלח
פלפל שחור
טימין


אופן הכנה:

בצק:


לעבד את כל רכיבי הבצק, לבצק ולהניח לקירור לשעה.


מילוי:

לטגן במעט שמן בצל קצוץ וכרישה קצוצה.

להוסיף פלפל אדום, גבעולי סלרי קצוצים, גזר מגורר.

לאדות 10 דקות על אש קטנה.

להוסיף סלסלת פטריות קצוצות.

לתבל במלח, פלפל שחור וטימין.

לאדות עד שאין נוזלים והירקות רכים למדיי.

לקרר.


לרדד את הבצק, לקרוץ עיגולים, למלא ולאפות 180 מעלות כ- 35 דקות.
 

amysh

New member
גבינה מלוחה עם חלמון, יוצא דומה לבורקיטס

 
למעלה