מחפשת מרואיינים

• פותח הנושא Eil
  • פורסם בתאריך

Eil

New member
מחפשת מרואיינים

שלום וברכה. אני מחפשת אנשים שמעריצים שחקנים/זמרים/דוגמנים ישראלים ושיש להם סיפורים מעניינים על מה הם עשו כדי לפגוש אותם או עושים מתוך הערצה כלפיהם (מבררים עליהם כל מיני פרטים, עוקבים אחריהם, כאלה), לכתבה על התופעה. מי שמעוניין, שייצור אתי בבקשה קשר בהקדם האפשרי, במסרים או באימייל [email protected] (בקובץ מצורף, כי האימייל שלי לא קולט כרגע עברית). תודה מראש! יום טוב לכולם!

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif וואיי.. ואיייי...

יש פה מלאאא מעריצים אובססיביים!
אם אפשר לשאול.. לשם מה את מחפשת מרואיינים שמעריצים מפורסמים?!

Music4Life

New member
אויי מיטל, איזה צריוף מקרים...

זה בדיוק הדברים שאנחנו מדברות אליהם!
איזה קטע ואכן יש הרבה מעריצים שיכולים לתרום את סיפורם.....

חן חמי

New member
אני שוב חוזרת ואומרת

מיטלי אם התכוונת אלי את תשני בסלון תיזהרי ! :) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם אני צוחקת חולה עלייך אבל אני לא אובססיבית או שכן? תחליטי את

Eil

New member
אני עושה כתבה

על מעריצים... אמממ... לאו דווקא אובססיביים, אבל כאלה שיש להם סיפורים משעשעים ו/או מרגשים על מה שהם עשו/עושים במסגרת ההערצה שלהם. אם יש כאן מישהו שעבר תלאות והרפתקאות מסמרות שיער רק כדי לפגוש את שרית חדד, או צפה עליה בטלסקופ מהדירה שלו, לא יודעת, דברים מעניינים ויוצאי דופן. אני מחפשת את הסיפורים והמעריצים הכי מעניינים שיתראיינו לכתבה הזאת. בינתיים אני אוספת את המרואיינים והסיפורים, כך שאשמח אם מי שחושב שהוא יכול לתרום לי מעלילותיו יפנה אליי בדואר או במסרים. שוב תודה!

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif אני מוכנה../images/Emo70.gif

אבל זה לאו דווקא בנ'אדם מפורסם! אני מעריצה אנשים גם לא מפורסמים, ויש לי מלאאא סיפורים מעניינים! השאלה היא אם את מעוניינת לראיין אפילו אם אני אספר לך על ההערצה שלי לאדם לא מפורסם?!

חן חמי

New member
יותר מידי!

הרפתקאות ותלעות זה עלה לי ביוקר חחחח אבלל שווה אבל אני לא מעונינת להתראיין אני יקח את זה כחוויה (ממש!) יש פה הרבה אחרים שישמחו

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif כןן.. נכון ניבה.. ../images/Emo13.gif

זה מענייןןןןןן!!! באמת יש מלא מעריצים שיכולים לספר לה על ההערצה! =)) וחן, אני לא יודעת אם את אובססיבית.. חח :) מה שכן, אני אובססיבית לג'ניפר ולעוד הרבה אנשים אחרים! אני בכלל- בנ'אדם אובססיבי ברמות שאי-אפשר לתאר!!!
רק מי שמכיר אותי ממש- יודע שאני כזאת! חחח
אני מודה! אבל חן, את חושבת שאת אובססיבית? תגידי את!

Music4Life

New member
אווו אני יכולה לקטול פה המון

מעריצים עם צורת הערצה אובססיבית...אוווו...חבל לכם על הזמן - יש לי המון מה לומר בנושא הזה, אבל אתם לא רוצים שאני אגיד שום דבר... בכל מקרה, לגביי חן, אני לא ממש יודעת אם היא מאלה שאובססיבים לשרית, אבל היא בעצמה צריכה לדעת. קצת ביקורת עצמית. בשבילה אני מקווה שלא... חן? לשיפותך.

Music4Life

New member
הא מיטל...אני יודעת למה את מתכוונת

איזה קרועה את אחותי!! :-9 הערצה למישהו שלא מפורסם...היה לי גם קטע כזה אבל קצת אחר אני חושבת. אני אספר לך עליו בקרוב.

חחחחחחחחחחח

אני גם קצת אובסבי מה לעשות ככה אני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Music4Life

New member
שרית יודעת אולי אבל חן את גם צריכה

לדעת אם הערצה שלך אליה היא מוגזמת או לא... את פשוט לא רוצה להגיד הא?

חן חמי

New member
מוגזמת?

לא לא לא לא לא אין אין מצב!!!!!!!!!!!!! אני לא קופצת עליה לא מתעלקת עליה לא כלום שאני רואה אותה אני יושבת בצד והיא מתקרבת אלי להביא לי חיבוק ונשיקה יש תמיד מספיק אנשים, אני נשארת בצד והיא פשוט באה אלי. לא יפה להציק לבחורה מסכנה

למעלה