מחפשת מרואיינים

• פותח הנושא Eil
  • פורסם בתאריך

Music4Life

New member
האמת שאני חייבת להגיד מילה טובה

לחן. כי באמת כמו שאת מספרת לי את לא עושה לה חיים קשים, ההפך, היא דווקא מתלוננת אלייך לפעמים...
אישית אני מכירה הרבה מעריצים שהם מאד מגזימים שאני שונאת התנהגות כזאת ואותם על כך...יש הגזמה רבה מכל הקשור לשרית כידוע ..אבל חן, את בסדר אני חושבת. את כבר לא בת 14 שמתלהבת ממפורסמים, את מבינה את שרית והיא יכולה לסמוך עלייך שלא "תחנקי" אותה מאהבה, זה טוב, תמשיכי כך. היא במאת מסכנה...אני ממש לא הייתי רוצה להיות בנעליה. זה לא הכי כיף שקורעים לך את הבגדים וכל החרטה הזה....

חן חמי

New member
ואווו

לקרוע בגדים????? בטח אבל היא עוברת את זה מאהבה אוהבים אותה אבל לפעמיים קצת "חונקים" אותה. מה לעשות?? יש מחיר להצלחה! תודה ניבה מקווה ששרה חושבת ככה. ערב טוב

Music4Life

New member
זה רק ביטוי חן...

אל תקחי את זה מילולית. תשמעי, כן, יש מחיר להצלחה - יש מחיר להכל אבל (!) מצד שני, אפשר גם להרוג מאהבה...אפשר לפגוע בה מאהבה...זה לא מוצדק. כל אחד צריך לדעת איך להתנהג לידה! מה היא בובה? היא עשויה מקש? זה די ברור לך אני מניחה אז אני אסיים את השיחה הקולחת הזאת
ערב מצוין!

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חחחחח.. חן,

"אל תקחי את זה מילולית!"
זה רק ביטוי
חח סתםםםםם... וניבה, נכון! את זוכרת אולי את המאמר ששמתי כששיחקנו את המשחק של המילים בפורום?! (המאמר על ההערצה האובססיבית...) יש אנשים שמרוב הערצה ואהבה, פוגעים באותו אדם שהם מעריצים.. ומטרידים אותו
ויש המון כאלו! לדעתי, אנשים צריכים לשים גבולות לעצמם בקשר להערצה, ולדעת איך להתנהג, וכמובן גם לא להכנס לחיים הפרטיים של אותו אדם! (במקרה שלנו, לחיים האישיים של שרית) אני לא אומרת שיש פה מעריצים כאלו!!! חס חלילה! אבל זה ידוע שהמון מעריצים של מפורסמים אחרים מגזימים עם הקטע הזה! טוב, זהו! אני אפסיק לשגע לכם ת'שכל.. חחח כי זה באמת נושא דיי ברור! ערב טוב לכולם

למעלה