מחפשת משחק ל SPS1

moonchild78

New member
מחפשת משחק ל SPS1

שאלה (אני מקווה שאני בפורום הנכון..) יש משחק של ריקודים, כמו ה dancing stage euromix וכו' שמגיע עם שטיח שעליו חיצים ועושים צעדים לפי החיצים. יש מס' משחקים לפלייסטיישן 1, אשמח לקבל את השמות שלהם אם למישהו יש מושג.... תודה,

rave47

New member
dance dance revolution: DDR

ddr,ddr2,ddrmax,ddrmax2 ועוד יותר מדי... כנראה המשחקים האלה שולטים חזק בקטע של ראשי תיבות יש גירסאות כמעט לכל מערכת כולל הפלייסטיישן המקורי. ואם בא לכם להדגיש עוד יותר את החוסר שלכם בחוש קצב תוכלו לקנות את השטיח הידוע לשימצה ולפחות לנסות לרקוד עליו תוך כדי ניסיון עלוב ביותר ללחוץ על החץ הנכון כדי לשמור על הקצב של המשחק... כפי שאתם מבינים הייתה לי חוויה מאוד לא נעימה עם המשחק הזה.

Piccolo

New member
../images/Emo26.gifמי שבעניין ה"ריקודים"../images/Emo36.gif

דאנס דאנס תפס אצלי ואצל חברי מאוד חזק. הקמנו טורניר עם פרסים וגביעים ומה לא. קיצר לכל שאלה בנושא כמו איך להפעיל את זה, מה הכי כדאי, מה פועל במחשב והכל, אפשר לפנו אלי במסרים או איי סי קיו או משהו.. וסתם כדי שכולם ידעו - עוד לא הכרתי בן אדם שניסה את זה בערך 3 פעמים ולא התמכר. אז אל תשפטו את סתם.. :>

rave47

New member
אני ניסיתי, לא אהבתי... מה לעשות...

אבל זו דעתי, אם מישהו אוהב את המשחק שיהנה ממנו.

Piccolo

New member
בטוח שזה רק

בגלל שלא ידעת מה בדיוק עושים ולא היה איתך אף אחד שמבין בטח בחרת במשהו קשה וישר נכשלת... הבעיה בזה שהוא לא חביב למתחילים. צריך להיות עם אנשים שמבינים טיפה כדי שישמו לך רמה קלה שתוכל להתחיל ממנה. על המשחקים הראשונים מרגישים את השיפור.. זה ממש מדהים וסוחף.. אם אתה באמת רוצה לנסות אז אתה מוזמן לפנות אלי או משהו ואני אגיד לך פחות או יותר מה כדאי ואיך. אם אתה באמת רוצה לנסות רק.. ואיזה מיקס ניסית? באיזה מקום?

ShotokanMaster

New member
אסור לך להגיד דבר כזה!

לכל אחד יש זכות לא לאהוב משהו ואין לך זכות לקבוע למה! אני מכיר אנשים שכל משחק שתביא להם הם יגמרו לך אותו תוך יומיים, ויחרשו עליו 24 שעות, ועדיין הם לא אוהבים כל משחק! אתה גם לא יכול לקבוע שהוא מתחיל, ותפסיק להציג אנשים כאילו הם טיפשים, כי לא כל אחד חייב להסכים עם הטעם שלך במשחקים! מה לעשות, יש אנשים שמרגישים טיפשי לעמוד על שטיח מול הטלוויזיה, ולהזיז את הידיים והרגליים סתם, אני רק אגיד לך שממבט מהצד זה נראה מגוחך, אבל יש אנשים שנהנים מזה וזכותם! אז אל תגיד "בטוח שזה בגלל שאתה לא יודע" כי יכול להיות שהוא ידע טוב מאוד אבל פשוט לא התחבר לזה!

Piccolo

New member
רואים שאתה לא מבין

ניסית פעם? בדקת? ראית? לא, נכון? אז שב בשקט :E זה בהחלט מפדח בהתחלה והכל. אבל אחרי שאתה עושה אולי איזה כמה משחקים, אנשים כבר מתפלאים מהביצועים שלך. ועם הזמן, זה רק תופס יותר. אתה חושב שכל האנשים שאהבו את זה אוהבים לרקוד? אז תתפלא, אני לא סובל מועדונים ולא אוהב לרקוד בגרוש. אבל זה לא בדיוק נקרא לרקוד. לכן אני אומר שמאוד כדאי לנסות את זה. ומאוד מאוד כדאי לנסות את זה עם מישהו שמבין *טיפה* בזה ויש לו *טיפה* ניסיון מאשר סתם לזרוק שזה לא מתאים או כן מתאים.. ברור שלא כולם אוהבים.. בטוח אפשר יהיה למצוא. אבל עד עכשיו לא ראיתי אחד שהכרתי לו את זה (הכרתי את זה לבערך 35 אנשים.. משהו כזה). ואף אחד לא התאכזב מזה. היתה אולי רק אחת שמתביישת לנסות, אבל כולם מודים שזה ממכר. קיצר, תנסה לפני שאתה שופט משהו...

ShotokanMaster

New member
ממש לא אכפת לי....

.....מה חברים שלך חושבים, כל אחד יכול לאהוב מה שהוא רוצה ואתה לא יכול לקבוע למה! זאת זכותו לא לאהוב! ואני מצטער לומר לך, אבל יש לי רק פס1, ואנלא הולך לבזבז עכשיו איזה 200 שקל בשביל איזה שטיח שישמש אותי רק למשחק אחד, ושאנלא יודע אם אני בכלל אוהב את זה. ואגב, אני ראיתי אנשים שהם הרבה יותר מקצוענים ממך ומחברים שלך והשתתפו בתחרות הארצית של זה בארה"ב (הראו אותם פעם באקס-פליי) והם עדיין נראו מגוחכים..... ושוב, לכל אחד טעם משלו, ואתה לא יכול למצוא סיבות למה אנשים לא אוהבים את מה שאתה וחברים שלך אומרים. אז לפני שאתה קופץ למסקנות, אני לא אמרתי אם זה טוב או לא! אני אמרתי שזה נראה מגוחך מהצד כי ראיתי איך זה נראה ואמרתי שיש אנשים שלא אוהבים את זה, וזכותם! תלמד שאין בעולם דבר שכולם אוהבים, תמיד יש חילוקי דעות! אני לא קפצתי שפטתי שום דבר בניגוד אליך.

rave47

New member
טוב שלא פתחתם מלמת קודש...

פיקולו תראה אני ניסיתי את זה כמה פעמים עם אנשים שמכורים לזה ולא אהבתי, לא התחברתי למשחק ואני ניסיתי שירים קלים(חבר שלי אמר לי מה קל) ועדיין לא התחברתי... וגם די להגיד שדעתו של שוטוקן לא נכונה, זו דעתו וזו זכותו להחזיק בה... עכשיו שוטוקן: זה סבבה מאוד שאתה מגן על הזכות שלנו לומר את דעתנו אבל אם פיקולו לא מבין שזו דעתך, למה אתה מתאמץ בשביל כלום? ד"א אני ניסיתי את DDRMAX

Piccolo

New member
אתה בכלל שם

לב למה שנאמר או שאתה סתם מגיב להגן פה על חברים? הוא לא ניסה.. הוא מודה שאין לו את זה בצורה נורמלית. לנסות עם כפתורים בידית זה בהחלט לא נחשב. אני אישית גם לא נהנה לשחק בזה עם כפתורים סתם.. אז איך אפשר לתפוס את זה כדעה אובייקטיבית? הטענה שלי היתה שרוב האנשים *כן* אוהבים את זה וזה פשוט עובדה. זה פשוט מוכח שלפחות עניין של עשרות אנשים אהבו את זה איך שהם ראו. וההכוחה לכך היא טורניר שאני עזרתי להקים במקום שחולקו שם כ 5 גביעים. אני לא מאמין שעשית את זה כמו שצריך אם לא נהנת.. כי תכלס בצעדים הראשונים זה בהחלט מפגר. אתה מרגיש שאתה סתם מזיז רגל בלי קשר ומוציא סתם חרא של ציונים.. אבל אם אתה עומד עם מישהו שמכיר את זה, תוך.. הממ.. נראה לי 5 או 6 פעמים אתה מגיע כבר לרמה שכיף לעשות.. (אני לא יודע הכי טוב איך הכי כדאי לעלות בדידיאר מקס, משיר פשוט לשיר יותר נורמלי, אני יותר מבין בעניין של השלישי). אבל אני מניח שזה לא הכי מעניין אותך אשכרה לנסות אם אתה רץ להגן על אנשים שאפילו לא ניסו את זה באמת.. אתם לא אוהבים? סבבה.. אבל אל תלכלכו אם לא ניסתם כמו שצריך.. אם זה באמת מעניין אותכם לנסות כמו שצריך אז תפנו אלי ואני אסביר לכם בפרטי בערך איך הולך העניין של לנסות במיקס השלישי..

ShotokanMaster

New member
די, אתה ממש משגע אותי....

....תקלוט! הוא ניסה את המשחק אוקיי?!!?!? אתה לא זה שיקבע אם הוא ניסה את זה "באמת" או "בכאילו"! גם יש מליון אנשים בארץ שחולים על ג'יטיאיי! אז מה?! אני מחבב ג'יטיאיי אבל אני מעדיף מאפיה! אותו דבר! לא כל אחד חייב להתחבר לזה, ולא צריך להיות מומחה כדי להחליט! אף אחד לא יתחיל להתעמק במה שהוא לא אוהב! וגם קשה לי להאמין שמישהו ישקיע 200 שקל בשביל שטיח שישמש אותו רק למשחק אחד, שהוא עוד לא יודע אם הוא אוהב או לא! אני לא קבעתי כלום לגבי המשחק כי לא שיחקתי בו! אבל תאמין לי, אני מכיר משחקים שכמעט אין מי שלא אוהב אותם, אז מה? אתה חושב שהמשחק הזה הוא שיא הגאונות? המשחקי ריקוד האלה כבר יוצאים ב-6 שנים האחרונות! ואם לומר את האמת, לדעתי, אין הרבה מה לשנות במשחק כזה, אבל זאת דעתי. ועכשיו לעובדות - יכול להיות שזה כיף, אבל מהצד זה נראה מגוחך. אני מקווה שהבנת סופסוף, ושתפסיק עם הויכוח המיותר, אני לא עומד להתווכח עוד, ואני מקווה שלא יהיו עוד אנשים שיתנו יד לזה. לסיכום - אין לך זכות לסתום פיות ולקבוע מי מבין במה ומי לא, כי לכל אחד יש את הזכות לומר מה שבא לו.

Piccolo

New member
בהחלט יש

זכות כאשר אדם לא באמת מנסה את זה. ושוב אתה מתערב בבויכוח שאין לך מושג בו אז אם לא נאה לך אתה לא חייב להגיב. העניין שאני מנסה להסביר זה שיש דרך לנסות את זה. זה לא כמו משחק ג'י טי איי או שום דבר אחר. העניין פה שאם אתה לא מנסה את זה בעצם מרמה מסויימת אתה לא יכול להבין מה עושים. פעם ראושנה שאני ראיתי וניסתי לא הבנתי כלום ואכלתי אותה. למזלי היה איזה מישהו שהסביר לי והביא לי רמה קלה ומשם הבנתי מה רוצים ממני. מה העניין ובעיקר מה ממלהיב. אבל אם אתה סתם מתחיל לשחק ברמה מסויימת אז לא תהנה. בגלל זה אני אומר שאם אתה לא מבין ולא מנסה, אל תשפוט את זה סתם.. בהחלט יכול להיות שכמה אנשים לא יאהובו את זה אבל זה בהחלט נדיר.. אני גם מאוד אהבתי למשל סטריט פייטר ועוד המון משחקים אחרים שהרבה אחרים גם אוהבים.. זה לא אומר שכולם יואהבו. אבל זה שונה לגמרי.. זה סוחף גם בנים וגם בנות.. בעיקר אם אתה יודע איך לנסות.. בעניין המשטח, אני לא אומר לשלם 200 שקל בשביל זה... אפשר ללכת למכונות ארקייד כשאתה באיזור ולנסות בכמה זה כבר? 3 שקל? ולראות מה הטירוף.. או לנסות אצל מישהו שכן יש לו משטח.. בוא נתערב שאם אתה בא איתי לאיזה ארקייד אז אתה רואה מה מיוחד בזה כל כך? אולי יש פה ושם אנשים שלא יאוהבו באמת כי קשה להם או שהם לא אוהבים לזוז הרבה. גם אני אחד כזה אבל הדבר הזה בהחלט משנה המון. זה לא לרקוד למעשה.. זה קשה להסביר וכדאי לנסות.. אבל לנסות כמו שצריך.. לא סתם לבחור רמה ואז לאכול חרא מזה ולהתבעס שלא הצלחת.. יש רק רמה אחת שכדאי להתחיל איתה אחרת נפסלים..

ShotokanMaster

New member
לסיכום....

...כמה שאתה טוען שזה משחק יפה, אני מבטיח לך שזה לא כזה גאוני כפי שאתה מתאר את זה..... כלומר, אתה גם לא יכול לומר שמי שלא מנסה את המשחק ברמה קלה לא מבין מה זה ואיך משחקים בזה..... ואתה לא יכול להציג אנשים כאילו הם לא מבינים מהחיים שלהם אם הם לא מקצוענים במשחק. זה כל מה שרציתי להגיד. אגב, אין לי ארקייד ליד הבית, או באזור קרוב אלי שיש בו את המשחק, אז אני לא יכול לנסות אותו..... רק שתדע, כיף או לא כיף, זה לא דומה לריקוד אמיתי.

Piccolo

New member
איך רואים שאין

לך מושג על מה אתה מדבר... או לחילופין שאתה לא הכי מבין הבנת הנקרא.. אני אמרתי שזה דומה לריקוד אמיתי? אני אמרתי שצריך לשחק ברמה של מקצוענים? בדיוק ההפך משני אלה.. אבל בדיוק. בעיקר אחרי שציינתי שאני לא אוהב ריקודים.. זה רק מראה כמה אתה בכלל מקשיב לצד השני.. אז יודע מה, תחשוב מה שבא לך.. מי שבאמת מעוניין לנסות משהו ממכר שהרבה מאוד התלהבו מזה, מוזמן לפנות אלי ולברר את העניין.. מי שרק רוצה להתפלצף ולחשוב מה שבא לו ולשמוע או לקרוא מה שהוא רוצה, שיקשיב לך או לדמיון שלו אנערף..

ShotokanMaster

New member
דייי כבברררר!!!

יש לי הרבה מושג על מה אני מדבר!!! אתה אמרת שמי שמשחק ברמות הרגילות בהתחלה זה מגוחך וכו' אבל כשמתקדמים ומצליחים במיקסים הקשים זה ממכר וכו'! אז נכון, ציינת שאתה לא אוהב ריקודים, אבל למקרה שלא שמת לב המטרה של המשחק הזה אמור להיות "משחק ריקודים" וזה לא! והמשחק הזה לא כזה גאוני כמו שאתה מתאר אותו!!! וממש לא אכפת לי כמה התלהבו מזה! אני יכול למנות לך משחקים רבים שכמעט אין מי שלא התלהב מהם! אז מה?!?!?!?! להתפלצף!?? חה! זה בסך הכל משחק ריקודים! יצאו איזה 40 משחקים כאלה! מה ההבדל בינהם חוץ מהמוזיקה והרמת קושי???? אז כדאי שתפסיק כי אף אחד לא מינה אותך לקובע מה יפה ומה לא, ומי מבין במשחקים ומי לא! אני לא יודע אם זה אכן כיף, אבל זה שאתה נהנה מזה לא עושה אותך מבין יותר מאחרים! ותמשיך לכתוב מה שבא לך, אני עם הויכוח הזה ג מ ר ת י....

Piccolo

New member
ושוב, אין לך מושג.

אמרתי שבהתחלה זה לא כיף ונראה מגוכך. מה שנכון ואתה יכול לשאול כל אחד שמשחק בזה וגם לראות בעינייך שלך. מה שאתה לא עושה.. אותך מינו כדי לקבוע אם זה לא גאוני או כן גאוני? אז מי אתה בכלל שתחליט? אפילו לא ניסית את זה ואין לך מושג על מה אתה מדבר, אז מי אתה שתשפוט את זה בכלל? ולא יצאו 40 כאלה, יש הבדל ענק בסוג המשטח ועוד הרבה הבדלים. וההבדל הכי גדול הוא שיש רק סוג של ארקייד אחד בארץ של זה. אולי 2. אבל רק 1 שהרבה יותר נפוץ. ואני שמח שגמרת עם הויכוח הזה. זה באמת מטומטם שתמשוך ויכוח על משהו שאין לך מושג בגרוש בקשר אליו... בעיקר מאחר ואתה סתם זורק דברים שלא נכונים כדי לצאת צודק.. רק חבל שאין לך מושג בגרוש כי אני לא קובע מה יפה ומה לא. אני מציין דעה כמובן דעה ואומר איך כדאי לבדוק... מסביר.. מפרט.. ולא מזיין בשכל על משהו שלא ניסיתי בחיים שלי ואין לי מושג בו ושולל אותו עוד לפני שאני יודע מה זה.. למען האמת דיי נראה לי שבגלל אנשים כמוך המצב של הגיימרים שלנו הוא כמו שהוא... דיי נמוך.. אנשים לא בודקים ושוללים ישר.. נו מילא, מזל שאתה רק אחד :>

ShotokanMaster

New member
חחחחח

אתה צריך לקרוא יותר בעיון לפני שאתה קובע. אני לא שללתי שום דבר, ציינתי עובדה - מהצד זה נראה מגוחך, ותאמין לי, ההבדלים שיש בין הדברים האלה לא משמעותיים... יצאו אולי איזה 5 משחקים של דאנס דאנס רבולושן, אז שינו כמה תנועות, עשו את הקטע הזה עם המסך, אבל הרעיון נשאר כשהיה.. והמשחק הזה אכן לא גאוני, כי אף אחד כולל אותי לא קיטלג אותו כגאוני, מבין??? וזה שאנשים לא מסכימים אתך לא אומר שהמצב של הגיימרים הוא נמוך, אולי זה המצב שלך.... אני לפחות לא קובע מה טוב ומה לא.... אל תטריח את עצמך להגיב...

Piccolo

New member
איזה עובדה בדיוק?

אפילו אתה לא מכיר את המשחק, לא ניסית ולא ראית. על איזה עובדות אתה מדבר? יצאו הרבה יותר מ 5 משחקים. יצאו לדאנס דאנס עצמו רק איזה 10. ושלא נדבר על המיליון גירסאות הנוספות שיצאו בעיקבות זה כמו הפרה פרה ועוד דיי הרבה דברים אחרים שמשלבים חצים אחרים ואפילו משלבים שימוש בידיים. יש אגב גם גירסה של קריוקי באותו רעיון. אותה לא ניסתי אבל מיזה אני קצת יותר חושש :X קיצר אתה יכול להגיד מה שבא לך. כל עוד לא ניסית ולא בדקת את זה באמת אז הדעה שלך לא הכי מתקבלת. למה? כי גם אני יכול לבוא ולהגיד שכל משחקי אס אן קיי שווים לתחת למרות שלא ניסתי אף אחד מהם. (זו סתם דוגמא). או כל דבר אחר... ואתה כן קובע מה טוב ומה לא, עובדה שעל זה אתה מתווכח XD תשים רק לב כמה עלוב זה שאתה ממשיך להתווכח על משהו שאין לך מושג בו.. חשבתי שאתה אשכרה עם ניסיון וידע.. ממש חבל.. נו מילא.. לפחות אני יודע שמי שבאמת רצה לנסות פנה אלי ושאל אותי ונהנה
כל אחד אחר שרוצה אשכרה לנסות מוזמן לפנות אלי עדיין.. מי שיותר תומך בדעה של להחליט שזה טוב או לא טוב לפני שמנסים מוזמן להקשיב להיגיון הזה... XD

ShotokanMaster

New member
דבר אחד יש לי לומר לך:

תקרא מה שאני כותב לפני שאתה קופץ להגיב, מי שמנסה לקבוע מה טוב ומה לא זה אתה, אני אמרתי בפירוש שאנלא יודע אם זה טוב או לא, אבל במבט מהצד, וראיתי את זה מהצד,זה נראה מגוחך.

למעלה