מחפשת משחק ל SPS1

Piccolo

New member
ואני אמרתי

שמי שמנסה אוהב את זה. כן יש חריגים אני מניח. לא נתקלתי בהרבה אם בכלל אבל העניין הוא שהרוב מתים על זה. ולמעשה אתה לא יכול לדעת אם באמת הרוב אוהבים או קצת או אף אחד בגלל שאתה לא ניסית ואין לך מושג בגרוש.. אז אם מישהו צריך לא לקפוץ כאן, זה רק אתה. אותו אחד שלא ניסה ולא יודע.. אם זה היית רק אתה אז לא היה משנה לי.. אבל הרבה אנשים שוללים את זה רק בגלל מחשבות סתמיות כמו שלך. שאולי זה לא בשבילהם ואולי זה בלה בלה.. בלי לנסות אפילו.. אני כבר בספק שאתה תואהב את זה כי רואים שאתה בכוח רוצה להיות צודק גם במה שאין לך ניסיון.. אבל כמו שאמרתי. מי שינסה כדי לבדוק, רוב הסיכויים שיואהב את זה. לא סתם המון אנשים מתמכרים לזה בקלות.. וזה לא כמו משחקים רגלים. אי אפשר להשוות את זה למשל למשחקי מכות או כל ז'אנר אחר. זה סוג שונה לגמרי.. זה העניין שניסתי להבהיר פה..

ShotokanMaster

New member
אחחח....

איזה מחלה זאת, שכל פעם שאומרים משהו על משחק שחביב על מישהו שלא כל כך מוצא כן בעיניו אותו בן אדם שונא אותך פתאום.... אתה קולט בכלל מה כתבתי או שאתה סתם אוהב להתווכח?! אני אמרתי שאנלא יודע איך המשחק הזה, אבל שאתה לא תקבע מי מבין במשחקים ומי לא. כמו שאתה מכנה את אלה שלא אוהבים את המשחק שלך "חריגים". אז, מי שלא אוהב את המשחק שלך נחשב חריג? טוב... רואים שלא הפנמת כלום... זה מה שקורה כשמחפשים ויכוחים מיותרים כל הזמן.... לא אמרתי שהמשחק לא בשבילי, אבל אנלא אקח אוטובוס כדי לנסוע לאולם ארקייד שיש בו את המשחק, או אשלם 200 שקל בשביל שטיח ריקודים. אתה עושה מזה כזה דבר 'מגניב', אז כל מה שאמרתי זה שחיצונית זה נראה מגוחך, לא אמרתי כלום לגבי המשחק עצמו, רק נתתי לך סיבות שאולי בגללן אנשים עשויים לא לאהוב אותו.... בכל אופן, הייתי מנסה את המשחק הזה אם הייתה לי הזדמנות כי אנלא בנאדם ששופט משהו לפני שהוא משחק בו ואת זה כל אחד שמכיר אותי יוכל לומר לך..... וכשאתה בונה על רוב הסיכויים, אז אתה גם טועה.... גם מלא אנשים (אפילו הרבה יותר מאלה שמשחקים דאנס דאנס) אוהבים פיפא, למעשה כמעט כל השכבה שלי... אבל אתה יודע כמה אנשים לא אוהבים את המשחק? מלא... אז הם (ואני) חריגים? בגלל שיש להם טעם שונה משלך הם לא מבינים במשחקים? כשמישהו לא אוהב משהו שאני כן אוהב, אני מחפש סיבות כדי להאשים אותו בכך? לא! אז עם כל הכבוד למשחק שלך, הוא משחק, הוא לא המצאת המאה כמו שאתה עושה ממנו, כי אין כזה דבר משחקים 'רגילים', כל משחק הוא משחק בפני עצמו, וזה שאתה אוהב את הז'אנר הזה יותר מז'אנרים אחרים, לא אומר שכולם צריכים לחשוב כמוך, שמי שלא חושב כמך מדרדר את רמת הגיימרים בישראל, או נותן לך זכות לקבוע מי מבין במשחקים ומי לא. אני עדיין לא הבעתי את דעתי לגבי המשחק כי לא שיחקתי בו... רק שתדע, וזאת עובדה - הרעיון של המשחק המוחשי הזה, בא בכלל מהארקייד, זה כמו שיש משחקי מרוצים שאתה רוכב בהם על מתקן דמוי אופנוע, משחקי גלישה שאתה עומד בהם על גלשן, או משחק פנדלים שאתה בועט בו בכדור. אז במקרה הזה זה ריקודים, עדיין, הרעיון לא חדשני כ"כ... ואנלא צריך לשחק במשחק כדי להגיד לך את זה.... תפנים לפחות חצי מהדברים שכתבתי לפני שאתה כותב תגובה, למה נמאס לי לחזור על דברים 20 פעם עד שתפנים אותם....

Piccolo

New member
וואי וואי

יש לך כל כך הרבה בעיות בהבנת הנקרא שזה עצובבבבבבבבב.. פשוט עצוב.. למה אתה לא מטפל בזה? =\ חריג זה לא חייב להיות משהו רע.. חריג זה משהו ששונה.. שאני אומר שזה חריג שאנשים לא אוהבים את זה, אני לא אומר שהם אנשים מוזרים בעלי בעיות מסויימות... אני אומר שזה חריג ממה שזה קורה בדרך כלל.. כלומר זה לא קורה הרבה.. בחיי, אתה ממש חייב טיפול o_O; אתה לא רוצה לבדוק את זה? אל תבדוק.. אבל גם אל תשפוט.. איך אתה יכול לדעת אם זה שווה את ה 200 שקל ואולי את ה 100 אלף שקל? אולי זה כן? אני כמובן לא אומר לך להמר על זה וללכת לשחק. אבל סתם שאתה באיזור או סתם שבא לך לנסות, אפשר לנסות.. לא חייבים לנסוע לשם במיוחד כמובן.. אבל למי מאיתנו לא יוצא להיות בת"א לפחות איזה פעם בכמה חודשים?.. ומה הקשר לפיפא בכלל? זה סוג משחק, דאנס דאנס זה משהו אחר לגמרי, זה תנועה.. זה לא סיגנון של משחק, זה לא תחום כזה שאתה יכול להשוות אותו להבדל בין משחק ספורט לבין הבדל של משחק מכות.. זה משהו אחר לגמרי.. ורואים שאתה עושה השוואות לא קשורות כי אתה באמת לא מבין בזה כלום.. זה ממש עצוב שאתה משווה דברים לא קשורים בכלל לכוונה ובעיקר שאתה מתעקש להבין במשו שאין לך מושג בו.. בעיקר עם בעיות ההבנה שלך.. זה אשכרה עצוב שאתה לא מנסה להסביר למה זה *יכול* להיות לא מתאים לכולם המשחק כאשר אתה בעצמך לא יכול לדעת אם לא ניסית.. ובאמת עצוב שאתה מבקש להפנים דברים כאשר אתה מחליט דברים לאנשים אחרים על מה שהם אמרו.. אולי אתה צריך להפנים בעצמך דברים..

ShotokanMaster

New member
אה, כן ברור...

מי שמדבר על בעיות בהבנה, אני צריך לחזור על עצמי אלפי פעמים עד שתקלוט משהו, או שאתה סתם אוהב להתווכח על שטויות..... כל עוד לא עשית מדגם אוכלוסייה אתה לא יכול לקבוע מה הרוב אוהבים! לא אמרתי שאנלא רוצה לבדוק, אם אני אהיה באולם ארקייד מתישהו ובמקרה יהיה שם את זה אני אבדוק..... ותפסיק לטעון שדאנס דאנס זה המשחק הכי גאוני בעולם, הכי מדהים הכי לא יודע מה, כי הוא לא, תגיד לי שאנלא מבין כלום, לך תגיד את זה לכל המבקרים שאמנם לקחו את המשחקים הראשונים ברצינות, אך טענו שהמשחק מתחיל לחזור על עצמו.... לא צריך לשחק במשחק כדי להבין מה עושים בו! שיחקתי במשחקי ריקוד דומים שהשוני היחיד בינהם הוא שאין את השטיח הזה! זה כמו שתשחק במשחק מרוצים בלי שיהיה לך את האופנוע המדומה שיש באולמות ארקייד, או במשחק פנדלים בלי שיהיה לך כדור מדומה שאפשר להבקיע לשער מדומה! אז כמו שאמרתי, זה לא שונה ולא בטיח, זה אמנם מקורי יחסית, כי מדובר בריקוד, אך הרעיון של השילוב הזה נובע ממשחקי הארקייד שניסו לעשות אותם ריאליסטיים! כל עוד אני יודע מה המשחק הזה, אני יודע בדיוק מה עושים בו אני יכול גם לומר לך יפה דברים, הדבר היחיד שלא עומד לשיפוטי הוא אם המשחק טוב או לא, אך כל השאר כן ניתנים לכך.... ואולי לך יש בעית זיכרון או בעיית התבטאות, כי כדאי שתקרא את מה שכתבת בהתחלה לפני שאתה קופץ להגן על עצמך..... בקיצור היתרון היחיד שיש לך עלי הוא ההתנסות, זה לא משפר את ההבנה שלך לגבי שומדבר, והבעיה שאתה אטום כל כך למה שאנשים אומרים, אבל זאת עובדה, שהמבקרים טענו שהמשחק שלך מתחיל למצות את עצמו! זאת עובדה שמאז דאנס דאנס רבולושן יוצאים מליון משחקים בסגנון בשנה! תענה לי על שאלה, אתה היית מסתמך על דעה של מישהו לגבי משחק מסוים, מישהו שאתה לא בהכרח מסכים עם הטעם שלו, ואז מוציא 200 שקל?! כך שאני נוטל סיכון שאולי אנלא אוהב את המשחק ואז סתם בזבוז, וגם אם אני אוהב אותו, להוציא 200 שקל בשביל לשחק במשחק אחד?! אז לפני שאתה ישר קופץ להתגונן אולי תקשיב, תקלוט, ותבדוק מה אתה אומר לפני שתתחרט על זה אחרי זה ותצתרך להכחיש....... אולי תפסיק להתנשא על אחרים? למה אתה לא יודע מה אני מבין ומה לא כי אתה בכלל לא מכיר אותי.... ותן לי לתת לך טיפ, תבחר אם אתה מקבל אותו או לא - תהיה קצת נחמד לאנשים, זה לא יזיק לך, בדיוק להיפך..... העוינות הזאת לא מוסיפה לכבוד שלך......

Piccolo

New member
שים לב מי חוזר על הסברים..

אני אומר לך כבר 20 פעם שאני לא אומר שזה גאוני. אני אומר שזה כיף, זה אחלה זה לא יודע מה. אין הרבה גאוניות ב 4 חצים על הריצפה. דווקא בגלל הפשטות שלו זה יפה. אבל סבבה תחשוב מה שאתה רוצה לחשוב כדי להגיד שאתה צודק.. העיקר שאתה מאמין לזה וזה עושה לך טוב :> ובטח שזה שונה, אתה יכול להשוות משחק כדורגל במציאות למשחק כדורגל במשחקי ארקייד? זה רמה אחרת לגמרי... זה סקילס שונה לגמרי.. אם אתה אומר שזה אותו דבר, אתה רק מוכיח כמה בנאלי הטעם שלך.. מתי התנשאתי? אתה בא לקטול משהוא שלא ניסת ולא בדקת. אתה לא מקשיב למילה ממה שאני אומר. אני אומר לך שאתה יכול לבדוק את זה בעבור 3 שקל. 200 שקל זה המלצה לאלה שרוצים באמת להנות ולבדוק. אבל לאחד כמוך שלא יודע להקשיב וסתם קופץ ומתלהב שהוא יודע הכל. ושהכל אצלך דומה כמו כדורגל אמיתי וכדורגל במשחק מחשב, אז סבבה. אל תקנה. בכלל, אני מההתחלה טענתי ששטיח לדעתי זה לא חובה, זה טוב בעיקר לרמות הראשונות.. אבל אחרי חודשיים ככה זה כבר בהחלט לא ה-דבר. מה כן כיף בזה עדיין? הארקייד. ותתפלא, אבל אישית אני בעצמי אירגנתי טורניר של עשרות אנשים בזה עם פרסי גביעים ופירסום ענק.. ונחש מה? מההצלחה של זה רוצים לעשות עוד טורניר לזה. אז אם מישהו צריך לבדוק כאן עובדות אחי, זה רק אתה..

ShotokanMaster

New member
אחי,

כפי שאמרתי אין לי דעה כי עוד לא שיחקתי במשחק, אבל אני רק ניסיתי להעביר את המסר שאי אפשר להחליט בשביל אדם אחר מה טוב ומה לא, ואני חושב שידידנו הבין את כוונתי והפנים אותה. אני צודק פיקולו, אחי?

Piccolo

New member
חחח

תראה זה לא העניין שאני מחליט מה הוא אישית אוהב.. אני אומר שרוב האנשים נדלקים על זה אם אתה יודע להתחיל עם זה כמו שצריך.. אישית יש לי 2 חברים שניסו את זה לפני שנה או שנתיים בערך וסתם בחרו שיר נחמד.. נפסלו בזה ולא נגעו בזה מאז. אחרי זה הכרנו מישהו שכן יודע מה זה והוא הסביר לנו ממה בערך להתחיל ועכשיו כולנו מכורים לזה.. כמו שאמרתי קודם, כן, יש מצב שזה לא ילהיב את כולם כולם.. אבל זה בהחלט יכול להלהיב את הרוב.. מניסיון.. יודע משהו? אפילו פעם שהייתי בארקייד דודו טופז עבר מאחורי והתעניין בזה והסברתי לו בערך.. זה בהחלט היה מוזר להסביר לו מה זה החצים האלה XD

Piccolo

New member
קודם כל

המיקסים שאני אישית משחק בהם מותאמים לפס1. יש לך מהמיקס הראשון עד המיקס החמישי לשחק בהם בפס1. להגיד לך דוגרי, לקנות משטח בהתחלה זה נחמד כדי להתאמן קצת בבית ולתפוס את הרעיון. אחרי בערך שבועיים עד חודש עם משטח, אפשר ללכת ולשחק רק בארקייד... בכלל, אני הצעתי ללכת רק לארקיידים.. זה הרבה יותר כיף לדעתי.. וכן, אני מסכים שבהתחלה שאתה חושב על זה, לזוז סתם כמו מפגר מול מסך נשמע ממש אידיוטי.. אבל אנשים אמרו דברים כאלה על טלוויזיה פעם ראשונה שהיא יצאה ועל מחשב ובלה.. לא צריך לשפוט סתם.. כי אני באמת יודע שבהתחלה זה ממש מגוכך ואפילו משפיל? לחלק מהאנשים.. אבל תאמין לי שאם אתה אשכרה מנסה אתה זה קצת עם אנשים שאתה מכיר.. או אם אתה רואה אנשים ברמה יותר גבוהה משחקים בזה, אין ספק שזה מרשים. זה פשוט עובדה.. אנשים אקראיים מוחאים כפיים ומסתכלים על מה שאתה עושה.. ולהגיע לרמה כזו לוקח אולי חודש עד חודשיים אם אתה יודע בערך להתקדם.. בשביל זה אמרתי לאנשים לפנות אלי בעניין, כדי שיכלו להתקדם.. אני לא מאשים אותך שאתה לא יודע שזה סבבה יכול להיות, זה הבעיה עם המכונה הזו, היא בכלל לא מוכרת.. אם היית בא אלי לפני חצי שנה ואומר לי את זה, הייתי גם חושב שזה טיפשי.. אבל בהחלט זה ממכר.. יודע מה, בוא איתי פעם לארקייד ותנסה.. תראה שיהיה סבבה.. רוב הסיכויים שתאהב.. ואם לא? אז לא.. לא נורא.. העיקר שתדע שניסית באמת :>

ShotokanMaster

New member
לא אמרתי....

אני אמרתי שאם יזדמן לי אני אנסה, אבל אני עסוק בויכוח עם איזה ילדון מעצבן שמשוכנע בצדקתו, כי כל אחד מוכרח לאהוב את המשחק שלו..... צריך להסביר לו 1000 פעמים אותו דבר, והוא אומר משהו אחד ואז משהו אחר...... והוא עוד מתרגז עד כדי כך שהוא מדרדר לקללות עלובות ברמה של כיתה ב....

tamar111

New member
נפתח אתר קהילה לרקדני ה DDR בישראל.

הי חבר'ה, רציתי לספר לכם על אתר חדש שהקמנו עבור קהילת ה DDR בארץ, וממש בפוקס מצאתי את השרשור הזה, ועוד בעמוד הראשי... אני שמחה לגלות שאתם מכירים את המשחק וחלקכם אוהב אותו ונהנה לשחק. האתר חדש, כולל טיפים וטריקים, לוחות עם צעדים לשירים, כתבות בנושא, סיקורים מאתרים שונים בעולם, הורדות של שירים ותוכנות והכל כמובן בחינם
אז אתם מוזמנים להכנס לאתר, ולעזור לנו לבסס את הקהילה, אנחנו לוקחים את העסק ברצינות, מבקרים בקניונים בהם מותקנות מכונות ארקייד, ושואפים להכיר את המשחק הזה לכמה שיותר אנשים. אתמול העלנו לאתר את הגירסה העברית למשחק הסימולציה סטפמניה. המשחק מדמה את המשחק במכונות, ניתן להוריד מאות שירים, רקעים דמויות וכו' המשחק למחשב הבייתי הוא חינם, תומך במשחק עם המקלדת או עם משטח שמתחבר למחשב באצמעות LPT או USB. בקיצור, נשמח להצעות לשיפור, תגובות, הערות והארות... תודה על שיתוף הפעולה, תמר IDDR - Israel Dance Dance Revolution

למעלה