מחפשת מתכון

rolan

New member
מחפשת מתכון

זה לא חדש הרבה זמן ברקע, עולה ויורד, כמו ספינה על ים סוער. לעיתים הטלטלות חזקות ורוח חזקה מסיערה מאוד. לעיתים יש שקט ושלווה. אתמול הסערה טילטלה את הספינה ביתר עוצמה. הטלטלה הביאה אותי להתפרץ על בנותי. אוהי עמד מנגד והגן עליהן (דווקא הוא...). כמעט מהיום שאוהי נכנס לביתנו, שבלולית (בעיקר) ואליה מצטרפת סייחה, מחפשות וחופרות, איך לומר לנו שלא מוצא חן בעיניהן שיש איש חדש בבית. כבר דיברנו על ה"איש", זה הרי כל אחד חדש בבית אליו הוא מצטרף. כזה אחד שלא עושה קולות של שטיח, או נהיה עציץ.... הכוונה למישהו שאומר דעתו, משפיע, משנה ומנהיג מנהגים חדשים. זה אך טבעי שכך יהיה... השבלולית והסייחה כל הזמן אומרות - פעם היית/עשית/רצית ועוד ועוד אחרת... היום זה לא כך... אנחנו מנסים להסביר להם, שכאשר נכנס "איש" חדש לבית, כל הדינאמיקה משתנה, החיים עוברים למסלול חדש, המנהגים משתנים וכולנו מתאימים עצמנו - הוא לנו ואנחנו אליו. השבלולית עקשנית ומסרבת לקבל את השינוי. הסיבות רבות ומגוונות, אך כולן נובעות ממה שציינתי לעיל. איך עושים? מה עושים? כדי להרגיל את כולם לשינוי

שבת שלום רולנצוקית

יש מתכון אחד שאצלי תמיד עובד......מניפולציה שמו. בנות יקרות שלי ,פעם כשהייתי כל כולי רק בשבילכן ,היה חסר לי מישהו שיהיה בשבילי. פעם כשאתן הייתן מאושרות ,אני הייתי פחות. עכשיו כשטוב לי ואני מאושרת ,אתן מבקשות להחזיר אותי לתקופה שהייתי בודדה ועצובה. למה?................ אם רע לכן ואתן סובלות,יש על מה לדבר! אם הוא רע איתכן,יש סיבה לכעסכן! אבל אם זה רק עניין שהוא לא היה כאן תמיד? אז תתרגלו.

עלמה 3

New member
רולן , מתוקית ../images/Emo24.gif

הן כל הזמן ימשיכו לנסות , לבדוק, לבחון ואתם תמשיכו באותה דרך עם הרבה סבלנות וסובלנות... ומצטרפת למניפולציות שהעלתה כאן יונה... בדיוק כך.

rolan

New member
עדכון מהשטח

הן נכנסו אחה"צ, שתיהן, לאחר היעדרות של כל היום. אני בדיוק נכנסתי לנוח מעט,אוהי נשאר לצפות בסרט בורקס בטלביזיה. כאשר הצטרפתי אליו מאוחר יותר, סיפר לי שמאוד רצה לשוחח עם שבלולית, אך הרגיש לא בנוח משהו. "הלכו לבקר את אביהן" כאשר חזרו, אוהי ביקר שאכנס אסיפת משפחה דחופה. כינסתי את הסוררות והתחלנו בשיחה. אני, דם חם, מיד התחלתי בטונים גבוהים והן שתקו, רק סייחה מדי פעם השמיעה קול נהמה או ציקצוק... אוהי שידע לאן מוביל הטון הזה, עצר והתחיל מדבר על כך שאנחנו כרגע משפחה מורכבת, שיש כאן נתונים שאינם עומדים לשינוי בקרוב אם בכלל וכו' וכו'... לסיום ביקש מהן לומר את דברן. הן שתקו... ביקש שוב לציין שכל אחד צריך לעשות צעדים של ויתור, של התקרבות, מה דעתכן, שאל... הן שתקו... אני לא יודעת את השיחה הזו הועילה או הזיקה, אני כן יודעת שהן הקשיבו והיו במבוכה כלשהי. ימים יגידו...?

כל הכבוד,צעד ראשון

אוהי ,כל הכבוד על הכינוס המשפחתי. שתיקה אמנם לא חושפת דבר אך לפעמים מעידה על הסכמה.

דפקו לי שמירה כפולה../images/Emo4.gif

ועלמה קצת מחפפת,אז מכיוון שפריירים לא מתחלפים ,לא באו להחליף אותי.

rolan

New member
למה../images/Emo35.gif

הוציאה לך ת'עיניים?... חוצמזה, אסקימו לימון עכשיו בטלויזיה....

blonda3

New member
ולי כתבתצ שאת בים../images/Emo179.gif../images/Emo3.gif../images/Emo12.gif

זה ים זה? זאת נפקדות

*יערית

New member
למשפחת המורכבים שבוע טוב../images/Emo39.gif

על ניקוי הבטן שנעשה אצלכם{חשוב ביותר}
עבור האיש שנמצא לצידך להע/איר פינות סבוכות שכאלו
זמן......"תן לי זמן להתרגל"
שיחות ועוד שיחות ...והשורה התחתונה........זה מה יש! ואם זה נתמודד בכבוד הערכה ואהבה עד רבה
על כך שלא מטאטאים מתחת לשטיח או עציץ אזורי. לא יודעת את ענית בגוף השאלה......כל מה שאתם עושים עד עכשיו גם כשמתחיל ברוחות סוערות אם הזמן זה יעבור לרוחות שקטות ואף מלטפות..מאמינה רוצים להשיג משהו.... משיגים אותו רק בנועם וכמו תקליט שבור אוהבת לקרוא מה שעובר עליכם...חושבת שזה הליך חשוב ביותר
שבוע מצויין כבר ציינתי?שיהייה אמן אמן.... כן בטח את שואלת אותי ואיך עבר עליך סופ"הש? עבר

rolan

New member
רגע, רגע, מה זה?...

לא מסתפקת בסימנים - ספרי מה היה...
ואצלינו...? כן, תהליכים מתישים לפעמים מעייפים אבל מה? מחזקים מאוד את הקשר שלנו - אוהי ואנכי. הרוחות כבר רגועות... סייחה ואוהי צופים יחד באסקימו לימון, הוא מלטף לה את הראש והיא...? נראה לי שנהנית בשקט... שבוע נפלא לכולם
ותודה שאתם כאן

*יערית

New member
סימני דרך../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

הורמונים טיפסו להם במעלה ההר....
אחר כך ירדו ופנו |שמאלה| אחר כך ניווטתי אותם|ימינה| אמרתי לעצמי רגע לפני התמוטטות
זה רק הורמונים
תני להם לצאת החוצה
ואז הארץ שקטה 40 שנה
באופן אישי היה צפוף ונעים יחד כולנו עם הילדים בלי אף אחדדדדדדדדדדדאחר כך "העמסנו " את הילדים לאבא נכנסנו לסרט ,יצאנו ורק התסכלנו בחנת בגדים על מבצעים כן בטח רק הסתכלנו
,אז קניתי.......אז מה קרה.....? אחר כך חיפשתי את הדיסק שיעשה אותי הילדה הכי מאושרת עלי אדמות... ומשם הוא הבין.....שלקנות את אושרי זה מה זה פשו@... כן אני מאושרת אפשר לצעוק?
ולא רק בגלל הדיסק
{רק לשם הקישוט}

blonda3

New member
כל הכבוד לקפטן אוהי../images/Emo45.gif

שמתגלה כקברניט מנוסה ואחראי
שמנווט את הסירה בבטחון..... בקיצור- לא להתרגש מהטלטלות.
אחרי הסערה בא השקט. (מותר לנו לצעוק לפעמים....
) טוב שדיברתם. גם אם הן שתקו... הדברים נקלטו. הן תמיד יכולות להגיב-נכון? ועושה רושם שהן התרגלו להיות במרכז, וקצת קשה להן אז הן בודקות. ואת -לא תוותרי להן.(
) ותמשיכי כך, ולאט לאט תתחזקי, ולא תפחדי מהן.....
וחשוב שתדאגי לעצמך ולטוב שלך כי מי ידאג לך -הן?
ילדים זה עם אגואיסטי. אז את בסירה אחת עם כולנו. וטוב שיש לך בן זוג כזה

זה לא פשוט אך אני חושבת

שצריך לתת להן להתרגל.. אינני יודעת כמה זמן אוהוי נמצא במחוזותיכם אך אני חושבת שהן צרכות להבין שנכנס אדם חדש-ישן למשפחה ושאם זה לא יהיה הוא זה יהיה אחר כך שממלא הן לא ישארו "לבד" ואם כבר אז עדיף את אוהוי

למעלה