בהחלט
ונדמה לי שאנחנו מכירות, נכון?
בקיצור- 230-250(קופסה סטנדרטית, יש בשני המשקלים אז מה שיש) גרם גבינת שמנת בטעם טבעי, 30 גרם חמאה, 100 גרם אבקת סוכר ומעט תמצית וניל, ממיסים בחום נמוך את החמאה ואליה מוסיפים את הגבינה ובוחשים עד שהכל מתרכך ומתאחד, מוסיפים תמצית וניל איכותית(לא חייבים) ואת אבקת הסוכר, בוחשים להמסת הסוכר ועד ליצירת תערובת חלקה ואחידה. מסירים ממקוןר החום ומחכים קצת רק כדי שיהיה אחיד , מצפים את העוגה מלמעלה ונותנים לזה לנזול גם על הצדדים אם הוצאת מהתבנית.
ונדמה לי שאנחנו מכירות, נכון?
בקיצור- 230-250(קופסה סטנדרטית, יש בשני המשקלים אז מה שיש) גרם גבינת שמנת בטעם טבעי, 30 גרם חמאה, 100 גרם אבקת סוכר ומעט תמצית וניל, ממיסים בחום נמוך את החמאה ואליה מוסיפים את הגבינה ובוחשים עד שהכל מתרכך ומתאחד, מוסיפים תמצית וניל איכותית(לא חייבים) ואת אבקת הסוכר, בוחשים להמסת הסוכר ועד ליצירת תערובת חלקה ואחידה. מסירים ממקוןר החום ומחכים קצת רק כדי שיהיה אחיד , מצפים את העוגה מלמעלה ונותנים לזה לנזול גם על הצדדים אם הוצאת מהתבנית.