מחפשת מתכונים למאכלים בריאים כנישנושים

בהחלט

ונדמה לי שאנחנו מכירות, נכון?
בקיצור- 230-250(קופסה סטנדרטית, יש בשני המשקלים אז מה שיש) גרם גבינת שמנת בטעם טבעי, 30 גרם חמאה, 100 גרם אבקת סוכר ומעט תמצית וניל, ממיסים בחום נמוך את החמאה ואליה מוסיפים את הגבינה ובוחשים עד שהכל מתרכך ומתאחד, מוסיפים תמצית וניל איכותית(לא חייבים) ואת אבקת הסוכר, בוחשים להמסת הסוכר ועד ליצירת תערובת חלקה ואחידה. מסירים ממקוןר החום ומחכים קצת רק כדי שיהיה אחיד , מצפים את העוגה מלמעלה ונותנים לזה לנזול גם על הצדדים אם הוצאת מהתבנית.
 

יונתנה

New member
מכירות, מכירות.


המתכונים שלך תמיד גורמים לי לרייר.
את חסרה "שם"...
 

cornetti

New member
מבינה אותך!

אני גם במצבך ולצערי לא תמיד מצליחה לאכול כמו שהייתי רוצה.
הכנתי לי שוקולד לבד ואני מנשנשת עליו. השוקלד מהאתר קקאו טבעי, וכבר יש קישור אליו בדיון אחר אז אני לא רוצה שיחשבו שיש פה עניין של פרסומת סמוייה.

בכל אופן אני גם מכינה לפעמים כדורי אנרגיה, טוחנת סוגי אגוזים שיש לי, עם תמר או כמה תמרים שצריך וקצת שמן קוקוס (חמאת קוקוס) אח"כ מגלגלת באבקת קקאו ויש לזה ממש טעם של כדורי שוקולד.

פופוקרן זה נישנוש נח... לא שוקולדי אבל נח...

ויש פירות שאפשר לחתוך ולנשנש עליהם קפואים וזה ממש נחמד, עשיתי את זה עם תותים אבל עכשיו נקטרינות ממש בשלות זה אחלה, לחתוך, לשים בפריזר ולהוציא כשרוצים נישנוש.
 

cornetti

New member
חומרים

ככה אני יודעת בדיוק מה אני מכניסה
אין חומרים תעשייתיים וכד'
אני גם לא מכניסה סוכר, המתקתי עם אגבה

ואני אוהבת להכין אותו עם כל מיני תוספות שאני אוהבת.
 
למעלה