מחפשת מתנה לאמא

אתי@

New member
את יכולה להיות יותר ספציפית ../images/Emo13.gif../images/Emo35.gif

לאיזה ארוע? איזה סגנון? איזה מחיר? וכו´...

יעלי2

New member
יש לה מחר יומולדת (4th of July)../images/Emo47.gif

חבל שאין אייקון של פסל החירות. אני מארגנת הערב זר פרחים יפיפה (מברוך בפסאג´ ליד מעדניית "דברים טובים"), והלכתי עם אבא שלי לבחור לה ז´קט, אבל אני רוצה משהו מאיתנו. משהו פרקטי. בעבר היא חלמה על מכונת גלידה. כשהזכרתי לה את זה, כי אני לא רוצה להוסיף לה עוד זיכוי לשלל הזיכויים בארנק, היא ענתה: לא צריך. מה שגרם לי לחשוב שהיא לא זנחה את החשק למכונה הזו. כל הצעה אחרת למתנה חוץ מארנק או צעיף יתקבלו בברכה.

אתי@

New member
פעם ראיתי מתנה בכיתן:

סלסלה גדולה עם חלוק מגבת לבן ומפנק, והרבה סבונים, שמנים וקרמים מונחים על החלוק. הכל היה ארוז יפה בצלופן והיה נראה משגע
זה לא משהו מוכן מראש, הבחורה שקנתה את זה הרכיבה את זה בעצמה...

shelycat

New member
..........

אם היא בעיניין של כלים מדליקים שקשורים בהכנת אוכל אז: מכונת פסטה, מכונת אספרסו, אופה לחם, טאבון חשמלי (ראיתי של קנווד). טוסטר אובן חדש ומשוכלל, חוץ מזה גם אמא שלי שייכת לעדת ה"לא צריך" ולפעמים כיף לקבל דברים שלא צריך ולא היית קונה לעצמך. חוץ מזה אמא שלי תמיד שמחה לקבל תיק גדול, יפה ואיכותי מעור משובח. ואמא של עמית תמיד אוהבת לקבל כלי הגשה יפים מפיירקס ופיוטר עם נרונים לחימום מתחת, ודובונים מקריסטל לאוסף דובוני הקריסטל שלה.

shelycat

New member
דבר נוסף.......

קיבלתי לחתונה המון(אבל ממש המו-שתי חבילות בגובה חצי מטר כל אחת) כלים של טאפרוור והיית צריכה לראות איך נדלקו לאמאות שלנו העיניים, בכל מקרה כיוון שלי זה לא ממש נחוץ כרגע אמרתי לאמא שלי לבחור לעצמה את מה שהיא רוצה מהכלים והיא מאוד שמחה על הכלים שנפלו לידיה ככה והתפלאה על הזלזול שאני מפגינה אל כלי הפלסטיק היקרים הללו. ככה שנראה לי שגם כמה כלי טאפרוור טובים יכולה להיות מתנה לא רעה כמתנה פרקטית.

ayush

New member
נכד ../images/Emo95.gif !!!

סתאאאאאאאאאאאאאאם ! מה האירוע ? מה התקציב ?

ayush

New member
טוב, נו.. לא לכעוס ../images/Emo4.gif צוחקים ../images/Emo6.gif

טוב, אז אני לא יודעת מה התקציב, אבל אולי יום פינוק בספא ? או אולי משהו שיתאים לז´קט שאבא שלך קונה לה ? ומה רע במכונת הגלידה ?

rinutza

New member
אולי איזו סדנא? לאמא שלי קנינו

סדנת בישול שהיא יכלה לבחור תאריך, סגנון וכו´ והיא בחרה בסדנא של בני סיידא ונהנתה מכל רגע.

יעלי2

New member
היא דווקא חושקת בקורס צילום למתחילי

כי היא מצלמת הרבה והושפעה קשות לטובה מעבודת צלמת החתונה שלנו. אני לא יודעת כמה עולים קורסי הבישול, אבל הצילום משהו בסביבות 1500-1800ש"ח, אז אני אדחה את זה לפעם אחרת או שתנארגן במשותף. לגבי הטאפר וור אני מעונינת אבל יום ההולדת מחר וצריך להזמין מראש במפגש.. נ.ב. שליקט בגלל שאת חמה על החמות שך, אני כבר לא יודעת אם היא באת אוהבת דובים או שאת פשוט "מתה" על הטעם שלה באוספים..........

shelycat

New member
האמת......

האמת מסתבר ש"סדנת החינוך מחדש" שהעברתי אותה מאז החתונה עובדת, והיא מתנהגת למופת . לגבי אוסף דובוני הקריסטל שלה: הוא קיים הרבה לפני, ואפילו קנינו לה דובון מסוורובסקי בלונדון אחרי החתונה כ"תודה" (לפני הבלאגאן הגדול), אבל באופן כללי היא לא ניחנה בטעם טוב רק בטעם יקר. דרך אגב לגבי טאפרוור לא חייבים לקנות במפגש פשוט צריך לאתר סוכנת ואני בטוחה שהיא תמכור לך גם בלי מפגש.

קרןש

New member
יעלי ממליצה לקפוץ לחנות של מיכל

נגרין בקניון או בשנקין אני קניתי לאמא שלי שרשרת משגעת סתם כי היא רזתה 14 קילו לחתונה ואני אוהבת אותה. כדאי לבדוק!!! יש שם תכשיטים מהממים, אם זה הסגנון של אמך.

יעלי2

New member
אצל מי היה הקורס?

אני יודעת שיש ל"על השולחן" ודרך אורן מפורום מתכונים. אודה אם תמליצי לי וככה אם זה יתאים אני אזמין לה כבר מחר בתודה

אני פעם נתתי מתנה לבן זוגי קורס של

"טעמים" אבל אז נפסקו הקורסים אצלם. בסוף הקורס לא נעשה, ואני עדיין חייבת מתנה. יש קורסים אצל גרובשטיין, וגם בעוד מקום בהרצליה (ששמו פרח מזכרוני). הכי טוב לברר בפורום מתכונים.

נופר30

New member
יש גם בפחות

יש לי פה קטלוג של כל מיני קורסים ויש גם אצל מר קייק

נופר30

New member
חנות למוצרים למטבח

כגון תבניות מיוחדות וחומרים מקצועיים הוא נמצא באזור התעשיה הישן של נתניה שווה ללכת ולעשות סיבוב לדוגמא אני קניתי אצלו תבניות פאי אישיות ואז כשיש לי אורחים במקום לעשות פשטיד אחת גדולה מכינים בתבניות האישיות וזה נותן להגשה הקצפה גדולה נראה כאילו עבדת קשה על משהו שבעצם לא היום ראיתי פירסום של סדנא שלו ב 99 ש"ח

יעלי2

New member
מעונינת לקבל פרטים על קורסים טובים

בבישול. לגבי האיפור, אמא שלי מתאפרת 30 שנה אותו דבר (יפה, אבל קבוע). אני לא חושבת שהיא תשנה את הסיגנון שלה. אבל אולי אני אציע לה את זה כמתנה בשבילי.... תודה תודה תודה

למעלה